- Poruka
- 1.857
pijan, na zvinglu i ne razume nista. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li to znači i da teorija da Srbi prečani imaju manje prava na Srbiju od tebe ne pije više vode?znas li ti simo da rasne teorije germanskih istoricara da su se sloveni kasnije doselili u evropu zbog toga da imaju manja prava na evropu ne piju vise vodu
na osnovu mitologije odnosa prema domu i ognjistu i nacinu sharanjivanja predaka sloveni ne mogu da budu nomadski narod vec samo starosedelacki...a ti kao nomad pobegulja se ubi da budes ko svabo... nemas ti veze sa srbijom, nikake, ti si hrvat od glave do pete, kako vec rekoh.
artikulacija ti postaje totalno nerazgovetna jer svojatas nesto sto ti ne pripada posto si hrvatDa li to znači i da teorija da Srbi prečani imaju manje prava na Srbiju od tebe ne pije više vode?![]()
Samo rubinov vinjak bre.manje sljokaj
sima sofista okrece sad na fer razgovor sa vinjakom pa jos dodaje i tursko bre jer je bosanacSamo rubinov vinjak bre.
Ако је из Аустрије Аустријанац, из Литваније Литванац, ко је из Србије Србијан или Србијанац?ne rece, ako je turčin iz turske onda je iz srpske srpčin, el tako?
ili od miloste srpskijanac, a? kao trojanac za srbiju?
Pa i jesu trojanci, ali ne za Srbiju nego protiv Srbije![]()
Фуј, ови коментари више не завређују, али вас двојица тешко да знате боље па вам и не треба замјерити.pa trojanac u formi drvenog konja ofarban u boje srpske zastave stoji na mostu ispred zidina na kojima pise srbija. i ocekuje da ce tu rulju divljaka koja se krije u konju pustiti naivno medju civilizovani svet.
jok ti ces da me ucis sta valja a sta ne valjaФуј, ови коментари више не завређују, али вас двојица тешко да знате боље па вам и не треба замјерити.
Imate vi muslimani u Egiptu, tako što ste ih oteli od nemuslimana koji su ih izgradili. Kao što se oteli Aja Sofiju i pretvorili je u džamiju.jok ti ces da me ucis sta valja a sta ne valja
ako imamo ikakve veze sa rimljanima imamo samo sa etruricima po vincanskom pismu koje je uzgred jos nedesifrovano. istorija ovog podrucja je lose obradjena da cak ni engleski istoricari koji su strucnjaci za kelte ne spominju balkan i beograd kao centar keltske kulture a navodni su strucnjaci i ceo zivot su posvetili tome.... dokaz je monumentalna skulptura koja nije postojala u praistoriji a pronadjena je pre pola veka u lepenskom viru....
civilizacija lepenskog vira starija je od civilizacija izmedju eufrata i tigra a jos uvek vazi teorija da ljudska civilizacija vodi poreklo iz male azije
a sta vi imate preko drine osim piramidu u bosnji![]()
gelmek aga aleksijImate vi muslimani u Egiptu, tako što ste ih oteli od nemuslimana koji su ih izgradili. Kao što se oteli Aja Sofiju i pretvorili je u džamiju.
Mi dolazimo po Aja Sofiju kad vam Izrael rasturi Tursku.![]()
Може бити, види се да си ти из тог периода, значи одсад те зовемо Лепенац, а како имаш обичај да бласфемишеш и представљаш се као бог, ово мора да је твоја скулптура.jok ti ces da me ucis sta valja a sta ne valja
ako imamo ikakve veze sa rimljanima imamo samo sa etruricima po vincanskom pismu koje je uzgred jos nedesifrovano. istorija ovog podrucja je lose obradjena da cak ni engleski istoricari koji su strucnjaci za kelte ne spominju balkan i beograd kao centar keltske kulture a navodni su strucnjaci i ceo zivot su posvetili tome.... dokaz je monumentalna skulptura koja nije postojala u praistoriji a pronadjena je pre pola veka u lepenskom viru....
civilizacija lepenskog vira starija je od civilizacija izmedju eufrata i tigra a jos uvek vazi teorija da ljudska civilizacija vodi poreklo iz male azije
Hamas like this.izrael da rasturi tursku...pa nije turska palestinski kamp
od izraela ima da ostane posle turaka samo onaj stadion apoel hashdoda onih najgorih pacera koji za lovu nameste svaku utakmicu![]()
e moj ti da znas sta je lepenac konjinoМоже бити, види се да си ти из тог периода, значи одсад те зовемо Лепенац, а како имаш обичај да бласфемишеш и представљаш се као бог, ово мора да је твоја скулптура.
https://share.google/VqgIKNHvE79DaAiM4
jok ti ces da me ucis sta valja a sta ne valja
Ти и Фреди и филозофске метафоре.i posle kaze pusti ih medju razvijene... a ne razumeju sta simbolise troja i sto je jos vaznije odakle je troja u ovim filozofskim metaforama koje frederick i ja razmenjujemo![]()
real moz da volis ili ne...izraele je q kao vojna sila spram turske.Hamas like this.
real moz da volis ili ne...izraele je q kao vojna sila spram turske.
kvota 1,20 sigurica da ce spaliti izrael.
kad budemo na pauzi pisacemo sa vama ispred laktaske zadruge dok bistrite kako ce doda da vaskrsneТи и Фреди и филозофске метафоре.![]()
Добро, извини, дакле ти ниси лепенац него лепенски ...,e moj ti da znas sta je lepenac konjino![]()
Не мораш ни да говориш, одмах се види да си филозоф испред сеоске задруге.kad budemo na pauzi pisacemo sa vama ispred laktaske zadruge dok bistrite kako ce doda da vaskrsne![]()
Ljubavi moja...
Univerzitetski profesori u Republici Srpskoj su uglavnom iz Srbije nekih 50%. Ima ljudi iz Srbije koji rade po bolnicama i domovima zdravlja po RS. Prisutni su i po školama.Ima neki neznatan broj koji se doselio u vreme SFRJ pošto je u Socijalističkoj republici Bosni i Hercegovini kao deficitarni kadar eventualno dobio odmah posao u nekoj od državnih službi i rešeno mu bilo stambeno pitanje. Ponavljam, neznatan broj. Da li danas može SRBIJANAC da dobije mesto, na primer, direktora u nekom od komunalnih preduzeća u bh entitetu RS? Jedino ako ga predsedniku neke od vaših općina preporuči lično Oskar.