200 000 ljudi dobilo državljanstvo na osnovu pripadnosti

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A, šiziš na spominanje naše SRBIJANSKE državotvornosti, ako i treba da šiziš. Naravno da je kralj bio Habzburg pošto je, kako sam više puta u mom upisu ponovio, ta naša SRBIJANSKA kraljevina to bila u okviru Habzburškog carstva. Mi ćemo našu SRBIJANSKU dinastiju u Novom veku da ostvarimo tek sa Obrenovićima. Ali to ništa ne umanjuje naše SRBIJANSKO nacionalno postignuće kada smo 1718. godine ostvarili de fakto nacionalnu državu, znači čitavih 71 godinu pre Francuske revolucije, naročito ako znamo da nije redak slučaj da predstavnici dinastija u monarhijama Evrope bivaju stranci. Pa je tako prvi novovekovni kralj Grčke Oto Grčki bio nemački princ Oto Fridrih Ludvig; postao je kralj Grčke 1832. godine i vladao je do 1862, znači u vreme kada smo mi SRBIJANCI kao Kneževina već imali našu NARODNU dinastiju Obrenovića. Zatim, na primer, zna se da britanska kraljevska kuća ima nemačke korene, itd, itd.
Дакле Хабсбуршки Цар је био краљ србијанске краљевине, мало чудно раде те ваше бошњачке синапсе, али добро.😉

Изволи, докажи; нарочито ово последње...
Аксиоми се не доказују !

Нема Републике нити је икада постојала,

Стари Титоисти да се упознају са брозовштином и појмом Јединство власти

--
Ајде на гоогле, па читање....:kafa:

Дакле Хабсбуршки Цар је био краљ србијанске краљевине, мало чудно раде те ваше бошњачке синапсе, али добро.😉
Eto primera vašeg mentaliteta. Čim sam te pobedio argumentima i navođenjem istorijskih fakata, nazivaš me Bošnjakom pošto je to iz vašeg šovinističkog ugla gledanja nešto ružno, premda odlično znaš da nisam Bošnjak. To pod jedan, a pod dva, pa vama u vašoj državi Bosni i Hercegovini danas vlada Nemac Kristijan Šmit čije odluke ne smete da kršite inače ide krivično gonjenje i sudska presuda bez obzira o kome se radi šta smo videli na primeru bivšeg predsednika bh entiteta Milorada Dodika.

I ti onda meni SRBIJANCU spočitavaš Habzburga kao vladara Kraljevine Srbije iz 1718. godine. Msm smešno :kafa:

Tako je, Mađari su u startu delili pasoše široke ruke, a sad su pooštrili kriterijume jer su shvatili da ih zloupotrebljavaju. Isto će, pre ili kasnije, morati i drugi – i Srbija, i Hrvatska, i Rumunija. Ali to samo pokazuje da ovakvi modeli nisu nikakva srpska izmišljotina nego uobičajena praksa u regionu, pa nema smisla praviti od toga senzaciju kao da je Srbija „jedina“ koja tako radi

Ма све се то разуме, али ако је Владалац споља уцењив, онда ту може бити још много тога што не знамо, а то са њим увек испадне нека трговина и распродаја српске државе, ресурса и друштва

Eto primera vašeg mentaliteta. Čim sam te pobedio argumentima i navođenjem istorijskih fakata, nazivaš me Bošnjakom pošto je to iz vašeg šovinističkog ugla gledanja nešto ružno, premda odlično znaš da nisam Bošnjak. To pod jedan, a pod dva, pa vama u vašoj državi Bosni i Hercegovini danas vlada Nemac Kristijan Šmit čije odluke ne smete da kršite inače ide krivično gonjenje i sudska presuda bez obzira o kome se radi šta smo videli na primeru bivšeg predsednika bh entiteta Milorada Dodika.
Нигдје нисам рекао да је то нешто ружно, нити тако мислим, само констатујем чињенице.😉

Па то ови твоји државотворни Срби исламске провинцијенције чији пост сам коментарисао, види то са њима.😉

ха,ха, ....

Са тобом Српскијанцем, човек бар зна на чему је, јер си искрен и не злоупотребљаваш ни државу Србију ни Шумадинца.

ха,ха, ....

Са тобом Српскијанцем, човек бар зна на чему је, јер си искрен и не злоупотребљаваш ни државу Србију ни Шумадинца.
Ја поштујем и Србију и Шумадинце и врло сам свјестан свих њихових жртава кроз трагичну историју српског народа, али кад ви форсирате неки наратив, не могу да останем дужан.😉

Не кукај, мене су назвали и провоцирали Усташом, па су ме бановали Завичајни кланови
Ne kukam, samo konstatujem. Prvo je odmah počeo da šizi kada sam spomenuo našu SRBIJANSKU državotvornost u mom odgovoru sasvim drugom korisniku i da omalovažava naše nacionalno postignuće koje se ogleda (i) u nastanku Kraljevine Srbije u okviru Habzburškog carstva znači de fakto nacionalne države koju smo krvlju ostvarili više od sedamdeset godina pre Francuske revolucije, time što mi spočitao Habzburga kao kralja iste, a kada sam ga pobedio argumentima, on me nazvao Bošnjakom. I taj i takav će već u nekom od narednih postova da se kune kako voli Srbiju odnosno kako "ne deli Srbe" i mi treba u to da poverujemo; pa to je vređanje naše inteligencije!

Ma važi. A inače istina je da mi SRBIJANCI nismo "austrougarska konstrukcija," nego posle Miloševićevih (izgubljenih) ratova za "Jugoslaviju s onima koji u njoj žele da ostanu," a koja se u Šešeljevoj verziji zvala "Velika Srbija," i sada Oskarovog, Vulinovog i Bokanovog proklamovanog "Srpskog sveta," pojam SRBIJANCI postao je "politički nekorektan" jer, božemoj, to je "odvajanje od braće."

Zapravo termin podseća na činjenicu da smo mi SRBIJANCI državotvorni, a to je za "neke" koji žele sebe da predstave "najvećim Srbima" i koji nas nazivaju "ekavskim ustašama" neprijatno podsećanje.

Pojam SRBIJANAC prirodno nastaje nakon proglašenja kratkotrajne Kraljevine Srbije koja je trajala od 1718. do 1739. godine. Tada smo mi SRBIJANCI za naše zasluge u borbama u austrijsko-turskom ratu od Beča bili nagrađeni de fakto državom koja se nalazila na teritoriji današnje tzv. uže Srbije, a u okviru Habzburške monarhije. Znači pre Francuske revolucije mi SRBIJANCI stvaramo našu nacionalnu državu. Odatle je izvedena reč SRBIJANCI koja je označava stanovništvo SRBIJE i mi smo naše pravo da se tako nazivamo platili krvlju.

Pogledajte prilog 1781604
Zvanični grb Kraljevine Srbije koja je od 1718. do 1739. postojala u okviru Habzburške monarhije

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Краљевина_Србија_(1718—1739)

I nakon povratka Otomanskog carstva ostaje pojam *Srbija* vezan ISKLJUČIVO ovu teritoriju i tako biva sve do 1804. godine kada mi SRBIJANCI krećemo u obnovu države SRBIJE za koju smo prolili more krvi da bi nam je Cetinjanin Aleksandar Karađorđević, uzurpator prestola koji je pričao ijekavicom, ukinuo 1918. godine zarad ujedinjenja sa Hrvatima i Slovencima koje je smatrao svojom braćom.

Prosvetitelj Dositej Obradović je upotrebio pojam SRBIJANAC u časopisu ''Mezimac'' iz 1818. godine i pod tim pojmom označio je SAMO stanovnike SRBIJE.

A evo šta kaže pok. Danilo Krstić, najobrazovaniji vladika koji je ikada hodao Srbijom:

Не капираш културолошку разлику једног малог крезубо-елитистичког србоцентризма и највећег србоцентризма који у себи има и национално и грађанско

Српскијанци желе да управљају нама и нашим ресурсима, само их интерес везује, а да би то имало покриће, они су највећи Срби, а ми смо мали Србијанци. Не интересује њих Српско становиште ни у Србији ни у Српској. Ту се они показују као анти грађани и као највећи националисти - тако би хтели да изгледају

Ради се о Завичајним Клановима, које ћемо елиминисати како у Србији, тако и на форумима !

Ја поштујем и Србију и Шумадинце и врло сам свјестан свих њихових жртава кроз трагичну историју српског народа, али кад ви форсирате неки наратив, не могу да останем дужан.😉
Nema se tu šta poštovat.Samo stisni pun gas.

Ne kukam, samo konstatujem. Prvo je odmah počeo da šizi kada sam spomenuo našu SRBIJANSKU državotvornost u mom odgovoru sasvim drugom korisniku i da omalovažava naše nacionalno postignuće koje se ogleda (i) u nastanku Kraljevine Srbije u okviru Habzburškog carstva znači de fakto nacionalne države koju smo krvlju ostvarili više od sedamdeset godina pre Francuske revolucije, time što mi spočitao Habzburga kao kralja iste, a kada sam ga pobedio argumentima, on me nazvao Bošnjakom. I taj i takav će već u nekom od narednih postova da se kune kako voli Srbiju odnosno kako "ne deli Srbe" i mi treba u to da poverujemo; pa to je vređanje naše inteligencije!
Imali ste mnogo lEp grb u to vrEme.
StrEla u grlu bre.:rotf:
Pravi srpski. :hahaha:

Poslednja izmena:
Не капираш културолошку разлику једног малог крезубо-елитистичког србоцентризма и највећег србоцентризма који у себи има и национално и грађанско

Српскијанци желе да управљају нама и нашим ресурсима, само их интерес везује, а да би то имало покриће, они су највећи Срби, а ми смо мали Србијанци. Не интересује њих Српско становиште ни у Србији ни у Српској. Ту се они показују као анти грађани и као највећи националисти - тако би хтели да изгледају

Ради се о Завичајним Клановима, које ћемо елиминисати како у Србији, тако и на форумима !

Шта мислиш да ли би било ружно од мене кад би вам пожелио сву срећу и да вам у Србију што дуже владају ови збиљашеви?😉

који наратив ?

Да смо ми Усташе како нас сви из Клана прозивате, Туђманов Хрватизам, да Вас интересује Србиија и петљање у гласање, а уствари вас интересује зарада и кланови ?? ? (Ово треће не важи за тебе)

Сви ви од вас мање од 7-8 и 2 модератора толико сте се избламирали да Вам је боље да одете са Крстарице
Ко вас не зна скупо би вас платио, прво ме прозовеш заједно са свима осталима, а затим кажеш како се један дио не односи на мене, то нешто као она ситна слова на неким памфлетима ил производима.😁

Imali ste mnogo lEp grb u to vrEme.
StrEla u grlu bre.:rotf:
Pravi srpski. :hahaha:
Ljijani su na oko svakako lepši motiv za grb od vepra sa strelom u grlu, međutim, da ne bude zabune, nismo vam mi SRBIJANCI krivi što ste vi vaše lepe bosanske ljijane nakon obnove višestranačja u SFRJ ne razmišljajući i olako prepustili vašim sugrađanima islamske veroispovesti.

Ljijani su na oko svakako lepši motiv za grb od vepra sa strelom u grlu, međutim nismo vam mi SRBIJANCI krivi što ste vi vaše lepe bosanske ljijane nakon obnove višestranačja u SFRJ ne razmišljajući olako prepustili vašim sugrađanima islamske veroispovesti.
Dobro Sakibe,sad imate ljepši grb,sličan Varta baterijama.

Dobro Sakibe,sad imate ljepši grb,sličan Varta baterijama.
Možeš samo da nas mrziš što smo mi SRBIJANCI već početkom 18. veka imali naš NACIONALNI grb pošto smo Požarevačkim mirom ostvarili DE FAKTO NACIONALNU DRŽAVU u okviru Habzburškog carstva sedamdesetak godina pre Francuske revolucije za koju se inače vezuje ideja nacije odnosno proces stvaranja nacionalnih država u Evropi.

Možeš samo da nas mrziš što smo mi SRBIJANCI imali NACIONALNI grb pošto smo Požarevačkim mirom ostvarili DE FAKTO NACIONALNU DRŽAVU u okviru Habzburškog carstva sedamdeset godina pre Francuske revolucije za koju se inače vezuje ideja nacije odnosno proces stvaranje nacionalnih država u Evropi.

Najjači ste na svEtu. :mrgreen:
Ako niste pod Turcima,ondak pod Habsurzima.
Sad stavi jabuku u usta.:hahaha:

Ljijani su na oko svakako lepši motiv za grb od vepra sa strelom u grlu, međutim, da ne bude zabune, nismo vam mi SRBIJANCI krivi što ste vi vaše lepe bosanske ljijane nakon obnove višestranačja u SFRJ ne razmišljajući i olako prepustili vašim sugrađanima islamske veroispovesti.

Препустили су српско име Босна мујахединима.

Нису то баш неки светосавци и деца Немањића, као што је био Твртко ....:kafa:

Najjači ste na svEtu. :mrgreen:
Ako niste pod Turcima,ondak pod Habsurzima.
Sad stavi jabuku u usta.:hahaha:
Od vas koji u vreme kada smo mi SRBIJANCI imali Kneževinu Srbiju niste ni postojali kao Srbi, i koji danas danas skviče pod Nemcem Kristijanom Šmitom pošto su na kraju dvadesetog veka svašta nešto gadno sugrađanima druge veroispovesti radili, svakako da smo jači!

1757324478709.png

Препустили су српско име Босна мујахединима.

Нису то баш неки светосавци и деца Немањића, као што је био Твртко ....:kafa:
Све ове збиљашеве вратити из Босне у земљу предака Србију, затим ударити кинески зид на Дрини.😉

Back