1. Hoće li nam vanredno stanje vratiti Kosovo bilo na kraće ili duže staze?
-mozda ako se povampiri car dusan...do tada cemo biti u vanrednom stanju...mi smo inace u vandrednom stanju svaki dan
2. Hoće li nam nepotpisivanje bilo kakvog sporazuma vratitit Kosovo?
-ma ko da je bitno bitno je da teramo inat...
3. Hoće li nam neka vlada u nekom drugom sastavu vratiti Kosovo?
- opet se vracam na prvi odgovor...dakle vlada na celu sa Carom Dusanom
4. Hoće li nam eventualno rat protiv NATO i šiptarskih terorista vratiti Kosovo?
- nece imati kome da vrati kosovo ;-);-)
5. Hoće li nam političke sankcije prema državama koje priznaju Kosovo vratiti to isto Kosovo?
- ma jasta, uvodimo svima sankcije... mislim da ce se potresti neko kad od stranih politicara kada ovo procita... :wink::wink:
6. Hoće li nam svađanje sa svetom vratiti Kosovo?
- opet odgovor vezan za inat
7. Hoće li nam u krajnjem slučaju samoizolacija vratiti Kosovo?
- nece, ali opet sto da se ne izolujemo kad mozemo jos malo da zavrnemo narod... ovo se odnosi na one na pozicijama cije se prezime ne zavrsava na IC...kao kostunica npr...
8. Hoće li nam Rusija na konkretan način vratiti Kosovo?(slanjem npr. svojih trupa na Kosovo i zauzimanjem istog ili bar njegovog većeg dela)
- ovde bzvz necu da odgovaram
9. Kakvu vlast i ingerenciju Srbija ima na Kosovu?
- drzimo cetiri privatna frizerska salona, dve automehanicarske radnje i jedan sztr... i nije vlast al bar imamo nesto
10. Šta bi ste radili u slučaju da nam vrate Kosovo i sa njim oko 2 000 000 Albanaca(šiptara) od kojih su pola teroristi i koji znaju svaki metar Kosova kao svoj džep i sve moguće staze i švercerske puteve?
- imali bismo najjacu parlamentarnu stranku - albansku stranku...
11. Kako bi smo sačuvali mir na duže staze na Kosovu?
- ma ja mislim da se neko u srbiji samo zeli poigrati paintballa sa pravom municijom...
12. Koliko je vojnika i policije (profesionalnih) potrebno da bi sačuvali mir na Kosovu?
- ne znam koliko ce stici pod znakom evropske misije :rolleyes:
13. Da li bi Srbi na Kosovu onda živeli slobodno ili bi i dalje bili čuvani ali u ovom slučaju od strane naših vojnika?
- ko i uvek kad smo cuvali nase... naravno da ne
14. Da li bi Srbija u slučaju ostanka Kosova u sastavu Srbije morala ili ne da ulaže u infrastrukturu i fabrike na Kosovu i ko bi radio u tim fabrikama?(Srbi ili Albanci)
- pa naravno da bismo uzgajali albance ko i za vreme tita... koji srbi dole da rade?
15. Koliko bi novca iz budžeta Srbije bilo potrebno da se Kosovo i njegova ekonomija dovede na nivo u Srbiji?
- nema tih para... mada nismo ni mi na nekom nivou
16. Da li bi neko od vas stupio u profesionalnu službu i sa platom npr (4.000 $ - što je uobičajena plata na Zapadu za profesionalnog vojnika) otišao na Kosovo da ga čuva i rizikuje svoj život?
- ma oni bi za dz... pruzali podrsku iz svabije preko neta...
17. Da li bi u slučaju ostanka Kosova u Srbiji i nezadovoljstva 2 000 000 šiptara bilo bezbedno u Srbiji živeti?
- veoma
18. Da li bi u slučaju ostanka Kosova u Srbiji onda mogli bezbedno da se krećete i putujete po Kosovu?
- izricito
19. Koliko je ljudstva i tehnike potrebno da bi sprečili šverc svih vrsta na Kosovu?
- koliko je potrebno ljudstva da se stavi zica oko kosova...toliko
20. Mislite li da bi,u slučaju ostanka Kosova u Srbiji i ulaskom u EU i Srbije i Kosova, mogli zajedno i bezbedno da živite sa šiptarima na Kosovu?
- ne bih ziveo na kosovu