20-tak pitanja za sve forumaše o Kosovu i Srbiji

Kome to?
Nemoj samo da pominješ poltronstvo.To mi je jasno.Nego kome još?Šiptarima?Ili nekom sasvim trećem?

Pošto si kratkovid :rolleyes: evo ja ću ti velikim slovima napisati po drugi put: PORED ONOGA ŠTO SI BOLDOVAO PRVA SLEDEĆA REČ..............Eto kome sam dokazao..........Strašno ti je glupa primedba....Rekao sam ti već da ako si frustriran nemoj ovde da postuješ i provociraš a još bolje je da odma iz ovih stopa odeš i prijaviš se u Gardu Cara Lazara.............Oni će ti dati lepo oružje pa piči na KiM pa lepo stresi svoju frustraciju na šiptarima..................

Ако ми дозволе , радо ћу да ти одоворим. Али мене из неког разлога овде банују. Открићу разлог.
Ствар није тако проста и једноставна. Пре свега , да ти кажем да ни један од 2 мииона Срба из босне живи у Босни, а то не жели. Па живи. Шта ће. С друге стране , имамо Србе из Хрватске, који нису хтели са Хрватима, па ево ихсад овде. Ако видим да це да ме пусте, радо ћу да ти одговорим на свако питање.
И још нешто Није исто кјад ти отму нешто, и кад им то сам даш.
Надам се да ће модератор да пропусти ову поруку.

1. Hoće li nam vanredno stanje vratiti Kosovo bilo na kraće ili duže staze?
1. a odakle ti to da i Voja smrdlja u to veruje :D njemu je jedino bitno da ostane na vlasti
2. Hoće li nam nepotpisivanje bilo kakvog sporazuma vratitit Kosovo?
2. treba prvo definisat "vratiti", u svakom sluchaju, potpisali ili ne, nema veze sa kosovom
3. Hoće li nam neka vlada u nekom drugom sastavu vratiti Kosovo?
Opet problem u nedefinisanju termina... Sumnjam da ce ikad u prishini raditi radnik Ministarstva prosvete republke srbije, ili na shari radnik Srbija shuma...
4. Hoće li nam eventualno rat protiv NATO i šiptarskih terorista vratiti Kosovo?
mislish dal bi mogli da ga osvojimo i zadrzimo, :D he he he i dalje mi teshko da poverujem da ima ljudi koji u ovo veruju 8)
5. Hoće li nam političke sankcije prema državama koje priznaju Kosovo vratiti to isto Kosovo?
aham :D
ko i slovenija 90. ;)
"pomrece oni od gladi" reche neko... :D

6. Hoće li nam svađanje sa svetom vratiti Kosovo?

uvek 8)

7. Hoće li nam u krajnjem slučaju samoizolacija vratiti Kosovo?

8) naravno

8. Hoće li nam Rusija na konkretan način vratiti Kosovo?(slanjem npr. svojih trupa na Kosovo i zauzimanjem istog ili bar njegovog većeg dela)

pa rusija nam je dala taman tolko gasa, da podmiri kosovo...
da ih greje, ne da ih truje ;)

9. Kakvu vlast i ingerenciju Srbija ima na Kosovu?

pa iz petnih zila se trudimo da zadrzimo pravo da na vremenskoj prognozi kazemo "Prishtina - 5 stepeni"

10. Šta bi ste radili u slučaju da nam vrate Kosovo i sa njim oko 2 000 000 Albanaca(šiptara) od kojih su pola teroristi i koji znaju svaki metar Kosova kao svoj džep i sve moguće staze i švercerske puteve?

da im vratimo pravo glasa? ne!
da im damo deonice? ne...
da im poshaljemo 15000000 pandura da im udara reket? DA! 8)

11. Kako bi smo sačuvali mir na duže staze na Kosovu?
za to treb da mi postanemo civilizovani
pa oni...
znachi - nikad 8)
12. Koliko je vojnika i policije (profesionalnih) potrebno da bi sačuvali mir na Kosovu?
pa otplatice se
shver komerc, reket, ovo ono...
13. Da li bi Srbi na Kosovu onda živeli slobodno ili bi i dalje bili čuvani ali u ovom slučaju od strane naših vojnika?
eh...
14. Da li bi Srbija u slučaju ostanka Kosova u sastavu Srbije morala ili ne da ulaže u infrastrukturu i fabrike na Kosovu i ko bi radio u tim fabrikama?(Srbi ili Albanci)
liberalizacija braticu
ulaze ko oce da zaradi
15. Koliko bi novca iz budžeta Srbije bilo potrebno da se Kosovo i njegova ekonomija dovede na nivo u Srbiji?
0
malo su iznad nas...
16. Da li bi neko od vas stupio u profesionalnu službu i sa platom npr (4.000 $ - što je uobičajena plata na Zapadu za profesionalnog vojnika) otišao na Kosovo da ga čuva i rizikuje svoj život?
okle bre 4000$ za platu :shock:
17. Da li bi u slučaju ostanka Kosova u Srbiji i nezadovoljstva 2 000 000 šiptara bilo bezbedno u Srbiji živeti?

ako je ista situacija ko devedesetih
pa...

18. Da li bi u slučaju ostanka Kosova u Srbiji onda mogli bezbedno da se krećete i putujete po Kosovu?
ko i danas
19. Koliko je ljudstva i tehnike potrebno da bi sprečili šverc svih vrsta na Kosovu?
a kad je drzava to zelela?
20. Mislite li da bi,u slučaju ostanka Kosova u Srbiji i ulaskom u EU i Srbije i Kosova, mogli zajedno i bezbedno da živite sa šiptarima na Kosovu?

ili oni s nama...

Pošto si kratkovid :rolleyes: evo ja ću ti velikim slovima napisati po drugi put: PORED ONOGA ŠTO SI BOLDOVAO PRVA SLEDEĆA REČ..............Eto kome sam dokazao..........Strašno ti je glupa primedba....Rekao sam ti već da ako si frustriran nemoj ovde da postuješ i provociraš a još bolje je da odma iz ovih stopa odeš i prijaviš se u Gardu Cara Lazara.............Oni će ti dati lepo oružje pa piči na KiM pa lepo stresi svoju frustraciju na šiptarima..................

SEBI !!!
Pa ti si još i egoista.

Ova pitanja sam već postavio na jednoj temi i nije upadljiva niti je bilo konkretnih odgovora pa evo da vidimo ko kako razmišlja.......

Pitanja su sasvim realna i nimalo tendeciozna......Odgovarajte realno pa da vidimo kakve zaključke ćemo izvući......

4. Hoće li nam eventualno rat protiv NATO i šiptarskih terorista vratiti Kosovo?

5. Hoće li nam političke sankcije prema državama koje priznaju Kosovo vratiti to isto Kosovo?

8. Hoće li nam Rusija na konkretan način vratiti Kosovo?(slanjem npr. svojih trupa na Kosovo i zauzimanjem istog ili bar njegovog većeg dela)

10. Šta bi ste radili u slučaju da nam vrate Kosovo i sa njim oko 2 000 000 Albanaca(šiptara) od kojih su pola teroristi i koji znaju svaki metar Kosova kao svoj džep i sve moguće staze i švercerske puteve?

12. Koliko je vojnika i policije (profesionalnih) potrebno da bi sačuvali mir na Kosovu?

13. Da li bi Srbi na Kosovu onda živeli slobodno ili bi i dalje bili čuvani ali u ovom slučaju od strane naših vojnika?

14. Da li bi Srbija u slučaju ostanka Kosova u sastavu Srbije morala ili ne da ulaže u infrastrukturu i fabrike na Kosovu i ko bi radio u tim fabrikama?(Srbi ili Albanci)

15. Koliko bi novca iz budžeta Srbije bilo potrebno da se Kosovo i njegova ekonomija dovede na nivo u Srbiji?

16. Da li bi neko od vas stupio u profesionalnu službu i sa platom npr (4.000 $ - što je uobičajena plata na Zapadu za profesionalnog vojnika) otišao na Kosovo da ga čuva i rizikuje svoj život?

17. Da li bi u slučaju ostanka Kosova u Srbiji i nezadovoljstva 2 000 000 šiptara bilo bezbedno u Srbiji živeti?

18. Da li bi u slučaju ostanka Kosova u Srbiji onda mogli bezbedno da se krećete i putujete po Kosovu?

19. Koliko je ljudstva i tehnike potrebno da bi sprečili šverc svih vrsta na Kosovu?

20. Mislite li da bi,u slučaju ostanka Kosova u Srbiji i ulaskom u EU i Srbije i Kosova, mogli zajedno i bezbedno da živite sa šiptarima na Kosovu?

A evo samo par pitanja za tebe i one koji misle kao ti.

1. Mislis li da ako Srbija prizna KiM da je tu kraj nasih problema sa siptarima ? ( obrati paznju na jug Srbije i sta se tamo desava a to nije KiM)

2.Mislis li da ce to povlacenje nase pred nasilnikom uticati da on stane sa daljim otimanjem?

3.Ne znam odakle si ali definitivno tvojim razmisljanjem ce jednog dana i mesto u kome ti zivis biti u situaciji u kakvom je sada KiM i sta ces ti tada uraditi? Bezaces ili ne?

Па сад , могао би да одговарам појединачно, али је можда боље уопштено.
Прво, није исто да ли ти отму територију, или је сам даш.
Друго, сви знамо да 2 милион Срба живи у Босни, а да ни један то не жели. Па живе. Шта ће . Чекају друго време. Такође знаш да срби из данашње Хрватске нису хтели да живе у тој данашњој Хрватској, па ево их сад овде. Надам се да ти то нешто говори.
И још нешто. Срби у данашњој Хрватској су стариооседелачки народ, за разлику од Албанаца са Косова и Метохије. Е сад , да ли ће модераторор да пропусти одговор, видећемо.

1. Mislis li da ako Srbija prizna KiM da je tu kraj nasih problema sa siptarima ? ( obrati paznju na jug Srbije i sta se tamo desava a to nije KiM)

2.Mislis li da ce to povlacenje nase pred nasilnikom uticati da on stane sa daljim otimanjem?

3.Ne znam odakle si ali definitivno tvojim razmisljanjem ce jednog dana i mesto u kome ti zivis biti u situaciji u kakvom je sada KiM i sta ces ti tada uraditi? Bezaces ili ne?

Dobra pitanja Jose, ali zaboravio si za sve to je kriv Milosevic, alfa i omega zla na Balkanu. Sad kad njega nema sigurno nece biti vise nikakvih problema, jel' da? Ah, zaboravio sam, sad je Kostunica Milosevic, a da nema njega, onda bio bio neko treci.

Ova pitanja sam već postavio na jednoj temi i nije upadljiva niti je bilo konkretnih odgovora pa evo da vidimo ko kako razmišlja.......

Pitanja su sasvim realna i nimalo tendeciozna......Odgovarajte realno pa da vidimo kakve zaključke ćemo izvući......

ne
ne
rekao bih ne,ali ajde neka bude tesko
hahahahahaaaaaaaaaaa
interesantna pitanja:lol::lol::lol: a da, moj definitivan odgovor je: ne
jok bre
pa..... ne
apsolutno NE
skoro nikakvu
verovatno bi ga se odrekli, samovoljno:lol:
teeeeeskooooo
enma vojske koja bi to mogla obaviti na "normalan" nacin. a ako krenete sa starim oprobanim nacinom dobicete ponovo po ....
to je to. znaci ....
albanci bi radili,a srbi bi po obicaju upravljali. mislim pokusala bi se ta varijanta
vise nego sto imate, a mi nas novac ne bi ulagali u neprijateljskoj zemlji
rizik za strane vojnike ne posotoji, ali ako bi to bio srbin, a nase patrijote bi jedva cekale da se pokazu,onda.....
u srbiji, verovatno da, ali na kosovu se ne bi niko osecao bezbednim
bilo bi gore nego sto je sada, i to puno gore
rekoh, nemate niti ljudstva niti "pameti" za tako nesto

sumnjam, odvojeni ulazak je idealno resenje za obe strane

e to je to. pokusao sam da odgovorim "objektivno", znaci ne samo moje licno misljenje vec onako....

-mozda ako se povampiri car dusan...do tada cemo biti u vanrednom stanju...mi smo inace u vandrednom stanju svaki dan

-ma ko da je bitno bitno je da teramo inat...

- opet se vracam na prvi odgovor...dakle vlada na celu sa Carom Dusanom

- nece imati kome da vrati kosovo ;-);-)

- ma jasta, uvodimo svima sankcije... mislim da ce se potresti neko kad od stranih politicara kada ovo procita... :wink::wink:

- opet odgovor vezan za inat

- nece, ali opet sto da se ne izolujemo kad mozemo jos malo da zavrnemo narod... ovo se odnosi na one na pozicijama cije se prezime ne zavrsava na IC...kao kostunica npr...

- ovde bzvz necu da odgovaram

- drzimo cetiri privatna frizerska salona, dve automehanicarske radnje i jedan sztr... i nije vlast al bar imamo nesto

- imali bismo najjacu parlamentarnu stranku - albansku stranku...

- ma ja mislim da se neko u srbiji samo zeli poigrati paintballa sa pravom municijom...

- ne znam koliko ce stici pod znakom evropske misije :rolleyes:

- ko i uvek kad smo cuvali nase... naravno da ne

- pa naravno da bismo uzgajali albance ko i za vreme tita... koji srbi dole da rade?

- nema tih para... mada nismo ni mi na nekom nivou

- ma oni bi za dz... pruzali podrsku iz svabije preko neta...

- veoma :lol:

- izricito

- koliko je potrebno ljudstva da se stavi zica oko kosova...toliko

- ne bih ziveo na kosovu

1. veci problemi su bili u sandyaku
dok su bili gradjani drugog reda
a danas neznash dal je rasim veci patriota, il veljin drugar sulja 8)

2. niko se ne ide ako mu je dobro
ako vecinska srbija odabere ponovo 93
svako normalan u srbiji
sve jedno dal je srbin ili ne
ima pravo de ode.
a ako se skupe kolektivno na jednoj teritoriji
da odu sa svojom zemljom.
niko nije duzan da trpi maloumnost ovaca u srbiji!

3. da... vec objashnjeno u prva 2 8)
samo shto somina tvog ranga to ne moze da shvati...

1. veci problemi su bili u sandyaku
dok su bili gradjani drugog reda
a danas neznash dal je rasim veci patriota, il veljin drugar sulja 8)

2. niko se ne ide ako mu je dobro
ako vecinska srbija odabere ponovo 93
svako normalan u srbiji
sve jedno dal je srbin ili ne
ima pravo de ode.
a ako se skupe kolektivno na jednoj teritoriji
da odu sa svojom zemljom.
niko nije duzan da trpi maloumnost ovaca u srbiji!

3. da... vec objashnjeno u prva 2 8)
samo shto somina tvog ranga to ne moze da shvati...

A siptarima bilo lose u SFRJ pa su zato isto hteli republiku i kasnije otcepljenje? Ako im je bilo lose sto su iz Albanije bezali na KiM????

Pa da ti iskreno kazem neznam da li bi postavljao tako pitanja da se sutra odcepe Vojvodina,.Sandzak a neverujem u lepe price da je situacija u Medvedji,Presevu i Bujanovcu bas ,,slatka,, tamo ce se prvo zakuvati onog dana kad se proglasi nezavisnost Kosova.:(

Upravo tako!Ma nije problem samo Kosovo i Metohija,problem je sta ce biti za nekih 10-15 godina na jugu Srbije.Pitanje treba da glasi sta ce siptarima drzava Kosovo i Metohija!Jedan od od odgovora je da im verovatno treba odskocna daska za dalje napredovanje!Da stvore svoju vojsku koju trenutno ne mogu da imaju!Mozda kao baza za obuku nekih novih terorista!Jug Srbije,istocna Makedonija,jug Crne Gore,sve su to potencijalna zarista,ako Kosovo i Metohija dobije nezavisnost!
Mislite o tome!

Што се тиче југа Србије, ту можемо да будемо оптимисти....

Број и удео Албанаца је смањен у односу на 1991. Многи се селе на Запад, али и на Косово.

-Албанци-
Бујановац: 1991.....60.09% 2002.......54.69%
Медвеђа: 1991.....28.67% 2002.......26.17%

Свет сасвим сигурно не би дао да ту нешто букне зато што туда (моравско-вардарском удолином) пролази аутопут који повезује Грчку са средњом и северном Европом.

Back