20 godina od Tjenanmena

Којих петсто година, не планирам толко да живим, а за те перверзне ствари на релацији мушко-мушко нисам заинтересован. Нађи неког сличне либерално-евроатлантиђанске орјентације, од мене можеш добити само плаћен смештај у поправно-рекреативном центру ''Ашовом по кичми'', а ако не ни то не упали радо ћу ти дати и за једносмерну карту. Бирај дестинацију Гоби ил Сибир, а тамо ће те преузети руско-кинеска браћа под третман до опоравака.

Šta je siso, jop si tu. Nisi na putu za Kosovo da ga braniš? I da dodješ sa tim ašovom, opet bi samo mogao da me poljubiš u dupe.

I mrachna sila zla pravo iz pakla devedesetih, sa guchijevom ljubichastom treshom bash kakvu je imao Knele, pumps patikama i kajlom oko vrata. :D

Nikad vise devedesete!

Zauvek osamdesete, pogotovo osamdeset deveta, posebice Trg Tjenanmen!

chinese%20army%20parade.jpg

Ovaj Gwydion iz strane u stranu poziva na rat i nasilje, a moderatori ni prstom da mrdnu.

Sramota u šta se ovaj forum pretvorio.

Aha, a kad onaj meni govori da ću visiti sa tenka onda nikom ništa. Ja reko samo da to što se ovde pričada e i konkretizuje. Ali ne u video igri, nego da vidimo ti što se razmeću koliko su stvarno muškarci. ja bih rekao nimalo. I rekao bih da ih se nacionalistička Srbija stidi.

I mrachna sila zla pravo iz pakla devedesetih, sa guchijevom ljubichastom treshom bash kakvu je imao Knele, pumps patikama i kajlom oko vrata.

I žvaćeš onu zelenu Mint žvaku, i to isključivo otvorenih, nakrivljenih, usta.

I nosiš trenerku šes' brojeva manju, tako da ti se vide bele čarape.

I nosiš tamne cvikere na vr' glave, bilo da je dan ili noć, leto ili zima..

I zemunku, naravno.

Другарице из Кине лече и најтеже пацијенте попа Бранислава и искорењују најдубље трауме, последице либерално демократске мисли.

W020081212375988555166.jpg

Odma' bi griz'o... :cool: :mrgreen:

Nikad vise devedesete!

Zauvek osamdesete, pogotovo osamdeset deveta, posebice Trg Tjenanmen!

chinese%20army%20parade.jpg

Stvarno ne znam ko su ti ti... :mrgreen: Ne chuje baka, sine... :mrgreen: Obrazuj me.

ja nosim samo air max i kappa trenerke
i oko vrata nosim samo zlatne lancuge
:super:
gde se seti pumps patika :hahaha:

Ja vozim samo Mercedes, Audi, BMW... :super:
Brat je sada kupio par, pravo iz devedesetih, crne, sa onim ljubichastim sa strane na djonu dole... :hahaha:

Pa ti glasaj za chetnike pa ce idemo,ne moz' nishta na svoju ruku :mrgreen:

Ti se ovde nesto boris protiv rata,sledeci put uzmes listic zaokruzis Vjericu Radetu pa ce idemo,dotle...........:bye:

A-a, nije to išlo tako. Komite i četnici su često bile grupe kojebi se samo organizovale i ubacile se na Kosovo da se bore. tek od 1910. se to malo organizuje od strane vojne obaveštajne. Dakle što si ti još tu?

Gde se bre bori protiv, već pet strana smara sa tim pozivanjem na rat.

Gori je i od samog Derera!

:hahaha:

I žvaćeš onu zelenu Mint žvaku, i to isključivo otvorenih, nakrivljenih, usta.

I nosiš trenerku šes' brojeva manju, tako da ti se vide bele čarape.

I nosiš tamne cvikere na vr' glave, bilo da je dan ili noć, leto ili zima..

I zemunku, naravno.

Ofskroz. :cool:

Ja kupio 2 pre neki dan :hahaha:

Pa ti si onda mrachniji i od najmrachnijih sila... :hahaha:

A-a, nije to išlo tako. Komite i četnici su često bile grupe kojebi se samo organizovale i ubacile se na Kosovo da se bore. tek od 1910. se to malo organizuje od strane vojne obaveštajne. Dakle što si ti još tu?

Dakako da je islo samo ti nisi bas upoznat.
Komite i chetnici su sve to radile ali protiv arnauta,dok je sada na tom mestu najjaca alijansa u ubiverzumu.......mali detaljcic koji ti je promakao ;)

BTW,kako su ono beshe chetnici prosli?:mrgreen:

Samo stvar principa. Lako je biti internet heroj, kad su već ratoborni evo im odlična prilika. Sa reči na dela, srpstvo se dokazuje puškom, ne rečima.

Stvar principa?
Pa ti se ovde deklarises kao europejac i protiv upotrebe vojne sile protiv shiptara,gde je sad tu princip?

Gde je odlicna prilika?ja sam se prijavio u vojni odsek da me prvog pozovu,nesto mi ne zvoni telefon niti iko kuca na vrata......a nisam ni cuo nesto na vestima?dakle lazes ko i obicno ;)

Ovo ja pricam non stop,ne slazem se u potpunosti ali je tako :ok:

Back