20 ALBANACA TUKLO I KAMENOVALO SRPSKU DECU PA ZAPALILI SRPSKU KUCU!!!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
PETI NAPAD U KOSOVSKOJ KAMENICI

SAČEKUŠA: 20 Albanaca tuklo i kamenovalo srpske osnovce

Grupa Albanaca napala je decu, ali srećom u tom trenutku naišao je školski autobus, vozač je otvorio vrata i oni su kao na filmu uskakali bežeći od napadača. Baš u tom momentu nije bilo patrole KPS koja tu dežura zabag zbog učestalih napada

v257920p0.jpg

KOSOVSKA KAMENICA - Grupa Albanaca srednjoškolaca napala je u Kosovskoj Kamenici Srbe osnovce dok su posle nastave čekali školski autobus, potvrdio je predsednik opštine Kosovska Kamenica Boban Jevtić. Nije bilo teže povređenih jer je školski autobus stigao kada je počela tuča.

Jevtić je rekao da su osnovci napadnuti u sredu uveče i da to nije bio i jedini incident, jer je isto veče u selu Rajanovac zapaljena jedna prazna srpska kuća.

Predsednik Opštine je naveo da je to od početka školske godine peti napad na srpske đake koji pohađaju Osnovnu školu "Desanka Maksimović".
"Na grupu od 20 srpske dece iz sela Berivojce, koja je ispred dvorišta škole čekala školski autobus, nasrnula je grupa od 20 albanskih srednjoškolaca. Deca su počela da se branila, ali srećom u tom trenutku naišao školski autobus. Vozač je otvorio vrata i deca su kao na filmu uskakala bežeći od napadača", rekao je Jevtić.

Jevtić je dodao da je zbog učestalih napada albanske na srpsku decu u toj školi dogovoreno sa Kosovskom policijom da njihova patrola dežura dok deca čekaju autobus, ali da sinoć nije bilo patrole na uobičajenom mestu zbog čega je, po njegovom mišljenju, i došlo do incidenta.

"Sa decom je u trenutku napada bio samo pedagog škole koji, zbog sve češćih incidenata, svakodnevno dežura dok po decu ne dođe školski autobus. To ovoga puta nije sprečilo napadače", kazao je Jevtić.

Osnovna škola "Desanka Maksimović" je jedna od retkih srpskih škola u Kosovskom pomoravlju koja deli isto dvorište sa albanskom osnovnom školom, dok se u krugu od 50 metara nalazi i albanska srednja škola.

"Juče je u opštini Kosovska Kamenica zapaljena srpska kuća u selu Rajanovac u kojoj niko ne stanuje, a koja se nalazi u izdvojenoj mahali u tom selu. Ta kuća je i ranije bila meta podmetnutih požara, ali ovoga puta su je dokrajčili", rekao je Jevtić.

Jevtić je naveo da bezbednosna situacija u opštini Kosovska Kamenica nikada nije bila dobra, ali je nizom poslednjih incidenata dodatno pogoršana.

"Bezbednosna situacija je takva da roditelji razmišljaju da li da više šalju decu u školu. Ovakvi incidenti nas podsete gde smo i šta smo i da tu gde smo nećemo imati mira", rekao je Jevtić.

http://www.kurir-info.rs/sacekusa-albanci-tukli-i-kamenovali-srpske-osnovce-clanak-607003

Nastavljaju i dalje zlikovci da napadaju na jadne i nemocne. Na decu....

Sami smo krivi. Počeli smo da pretimo rušenjem spomenika, i to je izazvalo reakciju.

Kad ćemo više da naučimo da nasilje nije rešenje i da je sve u pregovorima. Albanci su trenutno mnogo jači od nas i nije nas se zamerati sa istima.

To je kao da si ti neki lokalni uličar i klošar, i onda priđeš Darku Šaricu i počneš da mu se brecaš i vičeš "šta me gledaš".

Sami smo krivi. Počeli smo da pretimo rušenjem spomenika, i to je izazvalo reakciju.

Kad ćemo više da naučimo da nasilje nije rešenje i da je sve u pregovorima. Albanci su trenutno mnogo jači od nas i nije nas se zamerati sa istima.

To je kao da si ti neki lokalni uličar i klošar, i onda priđeš Darku Šaricu i počneš da mu se brecaš i vičeš "šta me gledaš".

znaci da skinemo gace i da trpimo

pa gde nas je dovela ta politika skidanja gaca za ovih 12 godina?

vec 12 godina mi smo skinuli gace i trpimo da nas terorise maltretira i gazi ko kako hoce i kad hoce.

kako zivimo sa skinutim gacama do poda?

znaci da skinemo gace i da trpimo

pa gde nas je dovela ta politika skidanja gaca za ovih 12 godina?

vec 12 godina mi smo skinuli gace i trpimo da nas terorise maltretira i gazi ko kako hoce i kad hoce.

kako zivimo sa skinutim gacama do poda?

Niko ne govori o skidanju gaća. Ja pričam o pregovorima. Diplomatija, to je naše oružje. Tu smo maheri i na tom polju smo mnogo jači od njih, što se i pokazalo dosad na pregovorima.

Niko ne govori o skidanju gaća. Ja pričam o pregovorima. Diplomatija, to je naše oružje. Tu smo maheri i na tom polju smo mnogo jači od njih, što se i pokazalo dosad na pregovorima.

i kakve rezultate je donela diplomatija ta vassa za ovih 12 godina?

12 godina Siptari prebijaju ubijaju Srbe na Kosmetu, pale srpske kuce, unistavaju crkve, manastire groblja.

Mi se ne svetimo , okrecemo drugi obraz, skinuli smo gace do poda , a oni trpaju odozgo.

I dokle nas je to dovelo?

Pa jel citas ti vesti? Jesi video da je ta vasa bezmuda politika tj "diplomatija" dovela do toga da mi sada pregovaramo o priznavanju Kosova kao drzave od strane Srbije i navodne autonomije za Srbe okupirane od strane Siptara i NATO pakta.

A Albanci kazu ne damo vam nista.

Ne daju vam ni sever Kosmeta gde nikad jednog siptara nije bilo, ne daju vam cak ni autonomiju za okupirane Srbe unutar velike Albanije.

I sta smo dobili to "diplomatijom"?

nikad nista i nikad nigde

sve sto su Srbi ikada igde dobili - dobijeno je ratom.

Sto je i normalno ,diplomatija bez rata nikada nikom nista nije donela.

Poslednja izmena:

Ниси поменуо Условни Датум За Почетак Преговора. Не свиђа ми се што почињеш да заборављаш на евроатлантске интеграције. Сваки пост мора да буде европски.

Браво. Осећам да си храбар и спреман и много веће батине и жртве да поднесеш ради мира, дипломатије и прибилижавања ЕУ, али искључиво уз услов да се ради о туђој грбачи.

PETI NAPAD U KOSOVSKOJ KAMENICI

SAČEKUŠA: 20 Albanaca tuklo i kamenovalo srpske osnovce

Grupa Albanaca napala je decu, ali srećom u tom trenutku naišao je školski autobus, vozač je otvorio vrata i oni su kao na filmu uskakali bežeći od napadača. Baš u tom momentu nije bilo patrole KPS koja tu dežura zabag zbog učestalih napada

http://www.kurir-info.rs/sacekusa-albanci-tukli-i-kamenovali-srpske-osnovce-clanak-607003

Nastavljaju i dalje zlikovci da napadaju na jadne i nemocne. Na decu....

ЧУВЕНИ арнаутски синдром чопора - Чопором на слабог и нејаког, а пред јачим: Беж'те ноге, усра*у вас!

Uža Srbija je etnički očišćena već odavno, dok ej Kosovo još uvek multietničko. Srbi Albance nisu tolerisali da dišu vazduh pored njih, a kamoli da idu u školu.

Pa sto ne kazes odmah da si Siptar.

Nikad jednog Siptara nije bilo na prostoru centralne Srbije a ni na Kosmetu pre 1690 godine tj velike seobe Srba.

A ja se zalazem da vam vi vratimo ovo sto vi radite nasem narodu desetostruko.

Треба Србија отворено да говори о проблемима, а не да ћути и гута увреде. Неозбиљна политика се водила годинама, стално су наши политичари мењали ставове и давали лажна обећања, зато нас ниједна земља у свету не сматра за озбиљног саговорника. Руси су и сами објаснили да у нама не виде озбиљне сараднике, јер мењамо ставове преко ноћи. Зато Српска нејач (жене и деца) трпе константне притиске од нама непријатељских народа као што су Албанци, Бошњаци, Хрвати.. Не може један прецедник државе или премијер да пљуне на непријатеља, па после да то полиже и да тражи изговоре за реакције. Као нпр. рушење споменика Српских џелата кажу прво ,,срушићемо га, чим истекне задати рок да се уклони", затим истиче рок, а господин Николић каже ,,нећемо га срушити већ ћемо га преместити зато што је то провокација и тест за људе из Европе". Срамота да се у Америци налази споменик Бин Ладена, срушили би га у истом моменту и похапсили све учеснике и организаторе, не би видели светлост дана. Кетрин Ештон се смејала када је Дачић питао да ли сме да сруши споменик, одговорила му је жена то је ваше унутрашње питање. Жалосно је што не умеју да цене суверенитет наше земље и зарад мира играју како запад свира.

Zasto ne odes u Pristinu i reci samo jednu jedinu rec na srpskom (ako ga znas).

Proci ces potpuno isto kao i covek koga namirisu zombiji u filmu Resident Evil.

Ali mislim da nema potrebe za tim, ti si Sipac provokator.
Naravno da je sipac. Ima ih puno.

Zanima me sta ce ova tzv drzava uraditi. Da li ce Toma reci da treba da promene skolu da ne bi smetali sirotim siptarima i da ih ne provociraju svojim postojanjem, nego da se pomere par kilometara?

O čemu bre ti pričaš? Jesi ti normalan? Za kamenovanje dece ti nalaziš opravdanje u nekom spomeniku? Jesi ti bio u ovoj državi kad se dogodio 17. mart?

Naravno da je sipac. Ima ih puno.

Zanima me sta ce ova tzv drzava uradit
i. Da li ce Toma reci da treba da promene skolu da ne bi smetali sirotim siptarima i da ih ne provociraju svojim postojanjem, nego da se pomere par kilometara?

како шта,
још се једино шиптарима није извинула у име злих Срба, због којих се стиди и због који не може постати нетко други.

Zato jer si Siptar.

Nije zbog toga, nego zato što će nam država biti nestabilna sve dok imamo te teritorije koje su bure baruta. Nijedan investitor neće da dođe tamo gde su problemi.

Plus uvek postoji opasnost od rata, a ništa to nije vredno kap ljudske krvi.

Jeste li spremni da idete u rovove, da gladujete, smrzavate se, nemate duvan, lekove, pristup internetu? I tako godinama.

Zbog toga nijedan Srbin ne sme više nikad da ratuje. Dosta je bilo, jednom za sva vremena. Mi smo stara nacija, sve penzioneri. Nemamo mi više dece da ratuju.

Ako neko traži neko parče zemlje, eto mu je, đavo nek ga nosi! Samo da više ne bude problema i da živimo svi u miru i slozi.

Sveti Savo ti pomozi.

Nije zbog toga, nego zato što će nam država biti nestabilna sve dok imamo te teritorije koje su bure baruta. Nijedan investitor neće da dođe tamo gde su problemi.

Plus uvek postoji opasnost od rata, a ništa to nije vredno kap ljudske krvi.

Jeste li spremni da idete u rovove, da gladujete, smrzavate se, nemate duvan, lekove, pristup internetu? I tako godinama.

Zbog toga nijedan Srbin ne sme više nikad da ratuje. Dosta je bilo, jednom za sva vremena. Mi smo stara nacija, sve penzioneri. Nemamo mi više dece da ratuju.

Ako neko traži neko parče zemlje, eto mu je, đavo nek ga nosi! Samo da više ne bude problema i da živimo svi u miru i slozi.

Sveti Savo ti pomozi.

Spreman sam i zeleo bih da ratujem .

Samo je problem sto imamo izdajnicku marionetsku vladu koja umesto da nas salje u ratove za oslobodjenje naseg okupiranog naroda - oni spavaju sa neprijateljima.

Naravno u rat bi isao i ti kao vojni obveznik . Izdajnici prvi a patriote za njima da obezbede da se bagra ne razbezi .

Spreman sam i zeleo bih da ratujem .

Samo je problem sto imamo izdajnicku marionetsku vladu koja umesto da nas salje u ratove za oslobodjenje naseg okupiranog naroda - oni spavaju sa neprijateljima.

Naravno u rat bi isao i ti kao vojni obveznik . Izdajnici prvi a patriote za njima da obezbede da se bagra ne razbezi .

Ja verujem da si ti spreman. Bez zezanja. Jomini i ekipa te zezaju da si internet ratnik, ali ja zaista mislim da bi ti išao kad bi se nešto desilo. Barem tako deluješ.

Međutim, zaboravio si da je ovo demokratska zemlja.

Bili su izbori, i na njima je 92% građana i građanki Srbije snažno podržala Evroatlantske integracije. Znači da je postignuta sloga i plebiscit.

Građani hoće u Evropu, ne zanimaju ih teritorije i mitovi.

Vas 8% ne možete da terorišete nas 92% koji samo želimo da živimo normalno, kao Nemci, kao Slovenci, Hrvati, Francuzi i ostali Evropski narodi.

Uzmi konop i obesi se odma.
Tako vam i treba. :ok:

Back