15 laži koje oženjeni muškarci govore ljubavnicama

1. „Moj brak je mrtav.” Tvrde da su nesrećni u braku kako bi izazvali saosećanje.
2. „Ne volim je više.” Lažna tvrdnja o nestanku ljubavi prema supruzi.
3. „Ne spavamo zajedno već godinama.” Kako bi opravdali aferu.
4. „Ona me ne razume.” Prikazuju se kao žrtve.
5. „Ostaviću je zbog tebe.” Obećanje koje retko realizuju.
6. „Ti si moja srodna duša.” Izjava intenzivne ljubavi koja je često iluzija.
7. „Ti si moj prioritet.” U stvarnosti uvek prvo štite porodični i profesionalni život.
8. „Razmišljam samo o tebi.” Manipulacija emocijama ljubavnice.
9. „Nikad te ne bih povredio.” Ignorisanje činjenice da već lažu i varaju.
10. „Ne bih mogao da živim bez tebe.” Pojačava emocionalnu zavisnost.
11. „Nemam nikog drugog.” Skriva moguće druge veze ili ljubavne interese.
12. „Naša veza je posebna i drugačija od svih drugih.” Daje osećaj ekskluzivnosti, iako su susreti tajni i retki.
13. „Tvoje mišljenje mi je najvažnije.” Dok u stvarnosti odluke uvek donosi u krugu porodice ili radi vlastitih interesa.
14. „Sve što želim je da budem sa tobom.” Retorička laž koja održava nadu i emocionalnu vezanost.
15. „Nikad ne bih rekao ovo nikome drugome.” Stvara lažni osećaj poverenja i intimnosti.
Malo je zabrljao AI.

Neke od ovih izjava mogu biti itekako istinite

1. „Moj brak je mrtav.” Tvrde da su nesrećni u braku kako bi izazvali saosećanje.
2. „Ne volim je više.” Lažna tvrdnja o nestanku ljubavi prema supruzi.
3. „Ne spavamo zajedno već godinama.” Kako bi opravdali aferu.
4. „Ona me ne razume.” Prikazuju se kao žrtve.
5. „Ostaviću je zbog tebe.” Obećanje koje retko realizuju.
6. „Ti si moja srodna duša.” Izjava intenzivne ljubavi koja je često iluzija.
7. „Ti si moj prioritet.” U stvarnosti uvek prvo štite porodični i profesionalni život.
8. „Razmišljam samo o tebi.” Manipulacija emocijama ljubavnice.
9. „Nikad te ne bih povredio.” Ignorisanje činjenice da već lažu i varaju.
10. „Ne bih mogao da živim bez tebe.” Pojačava emocionalnu zavisnost.
11. „Nemam nikog drugog.” Skriva moguće druge veze ili ljubavne interese.
12. „Naša veza je posebna i drugačija od svih drugih.” Daje osećaj ekskluzivnosti, iako su susreti tajni i retki.
13. „Tvoje mišljenje mi je najvažnije.” Dok u stvarnosti odluke uvek donosi u krugu porodice ili radi vlastitih interesa.
14. „Sve što želim je da budem sa tobom.” Retorička laž koja održava nadu i emocionalnu vezanost.
15. „Nikad ne bih rekao ovo nikome drugome.” Stvara lažni osećaj poverenja i intimnosti.
16. Koliko si ono rekla da ti treba para? Laže, jer svaka supruga bolje poznaje stanje na računu muža nego svoju familiju.

Moze naravno ali moze i da hoce nesto vise ,ozenjen nema tu mogucnost.

Znaš šta, ako je do seksa s nogu, ono brzinski, to i mogu da razumem.

Ali verujem da svaka žena sa stilom želi ponekad da odu negde na večeru, ili ponekad zajedno u neki spa centar, bez obzira što nisu u klasičnoj vezi. Ili da ima vremena da ponekad ostane na noćenju.

Taj koji to ne može , a oženjeni najverovatnije ne može, može da ponudi samo skrivanje u nekom hotelu i sobi, pa ko voli nek izvoli.

Znaš šta, ako je do seksa s nogu, ono brzinski, to i mogu da razumem.

Ali verujem da svaka žena sa stilom želi ponekad da odu negde na večeru, ili ponekad zajedno u neki spa centar, bez obzira što nisu u klasičnoj vezi. Ili da ima vremena da ponekad ostane na noćenju.

Taj koji to ne može , a oženjeni najverovatnije ne može, može da ponudi samo skrivanje u nekom hotelu i sobi, pa ko voli nek izvoli.
Muskarci vole udate zene jer ih ne smaraju, ne zovu ,ne smiju sebi dozvoliti da se zaljube, ,imam drugova koji samo udate ganjaju, kontam da i za zene isto vazi kad muskarce traze. Ozenjen muskarac koji sve mora brzniski je nekad uhvacen na djelu pa je izgubio povjerenje ili ima veoma ljubomornu zenu( nase zene jesu veoma ljubomorne 🙂). U normalnoj zajednici partneri daju prostora jedni drugima tako da vrijeme mu ne bi trebalo biti problem i kad je ozenjen.

Muskarci vole udate zene jer ih ne smaraju, ne zovu ,ne smiju sebi dozvoliti da se zaljube, ,imam drugova koji samo udate ganjaju, kontam da i za zene isto vazi kad muskarce traze. Ozenjen muskarac koji sve mora brzniski je nekad uhvacen na djelu pa je izgubio povjerenje ili ima veoma ljubomornu zenu. U normalnoj zajednici partneri daju prostora jedni drugima tako da vrijeme mu ne bi trebalo biti problem i kad je ozenjen.

Svašta. Ovo sve prvo što pišeš nema veze. Retko koja udata žena se ne zaljubi u svog ljubavnika, ako joj je dobro sa njim. Pored sebe ima muža sa kojim je sve davno zgasnulo, a s druge strane ljubavnika sa kojim sve puca. Samo čovek koji ne poznaje psihologiju žene ne kapira da će naravno da se zaljubi, jer žene vole uzbuđenje i emocije. One tome ne mogu odoleti. I neće. Jedino ako neka ima više ljubavnika pa se ne vezuje ni za jednog, ali ako ima jednog ona je ispečena. Zato i dolazi do pucanja ljubavničkih veza posle kraćeg ili dužeg vremena.

Meni ste smešni vi muškarci kad počnete da tumačite žene. Shvatite da je nama lepo pored nekog u seksu samo kada smo se primile na njega, ako se nije primila ne može ni da uživa ni ništa.

Što se tiče oženjenih kako ko voli. Ja sam imala iksustva sa tim, ali ja generalno ovako kako gledam ljude spadam u jednu manju kategoriju onih koji uopšte ne lažu i mrze skrivanja, organski. Tako da ja ne bih podnela da me neko skriva na bilo koji način, kao što ja to ne radim. Zato sam se i razišla, zato sam većinom vremena sama, ne mogu da zamislim da održavam paralelne odnose, jednostavno sam solidno konsolidovana osoba sa jasnim planom u životu i svaka distrakcija mi smeta u obavljanju posla i svega drugog. Moram da imam mir i da svi odnosi budu rešeni i jasni.

Svašta. Ovo sve prvo što pišeš nema veze. Retko koja udata žena se ne zaljubi u svog ljubavnika, ako joj je dobro sa njim. Pored sebe ima muža sa kojim je sve davno zgasnulo, a s druge strane ljubavnika sa kojim sve puca. Samo čovek koji ne poznaje psihologiju žene ne kapira da će naravno da se zaljubi, jer žene vole uzbuđenje i emocije. One tome ne mogu odoleti. I neće. Jedino ako neka ima više ljubavnika pa se ne vezuje ni za jednog, ali ako ima jednog ona je ispečena. Zato i dolazi do pucanja ljubavničkih veza posle kraćeg ili dužeg vremena.

Meni ste smešni vi muškarci kad počnete da tumačite žene. Shvatite da je nama lepo pored nekog u seksu samo kada smo se primile na njega, ako se nije primila ne može ni da uživa ni ništa.

Što se tiče oženjenih kako ko voli. Ja sam imala iksustva sa tim, ali ja generalno ovako kako gledam ljude spadam u jednu manju kategoriju onih koji uopšte ne lažu i mrze skrivanja, organski. Tako da ja ne bih podnela da me neko skriva na bilo koji način, kao što ja to ne radim. Zato sam se i razišla, zato sam većinom vremena sama, ne mogu da zamislim da održavam paralelne odnose, jednostavno sam solidno konsolidovana osoba sa jasnim planom u životu i svaka distrakcija mi smeta u obavljanju posla i svega drugog. Moram da imam mir i da svi odnosi budu rešeni i jasni.
Slazem se u nekim stvarima ali mislim da idealiziras zene.

Back