14.beogradska gimnazija

Jel mi mozhe neko ukratko reci kakva je 14. gimnazija (drushtveni smer) po pitanju drushtva? :)

Razmishljam da se prebacim u nju ili trecu jer mi je smeta drustvo u 9oj gimn...
Svi su BASH optereceni uchenjem i velika vecina je skroooz nedruzheljubiva... =(
Inache, sada zavrshavam prvu godinu...

Jel mi mozhe neko ukratko reci kakva je 14. gimnazija (drushtveni smer) po pitanju drushtva? :)

Razmishljam da se prebacim u nju ili trecu jer mi je smeta drustvo u 9oj gimn...
Svi su BASH optereceni uchenjem i velika vecina je skroooz nedruzheljubiva... =(
Inache, sada zavrshavam prvu godinu...

Ne može ti to niko reći sa sigurnošću, sve zavisi u koje bi odeljenje upala! Inače i ovde se dosta uči, svi uglavnom dodju kao odlični i maksimalno se trude da to i ostanu! Jaka je gimnazija, ali dobro društvo /ogradjuhem se na par odeljenja prirodnog smera, jer to znam/.

Ne može ti to niko reći sa sigurnošću, sve zavisi u koje bi odeljenje upala! Inače i ovde se dosta uči, svi uglavnom dodju kao odlični i maksimalno se trude da to i ostanu! Jaka je gimnazija, ali dobro društvo /ogradjuhem se na par odeljenja prirodnog smera, jer to znam/.

Aha, znam da nije svako odeljenje isto ali generalno mi se chini da u 14u gimn. idu ok osobe za druzhenje, bar kako sam chula...
Nije mi problem shto se dosta uchi, svi mi koji smo bili odlichni u osnovnoj, zhelimo da budemo takvi i u gimnaziji... :p
Samo mi je bitno da naidjem koliko-toliko normalniju atmosferu... :roll: :besna:
Ali dobro, ko ne rizikuje-taj i ne dobija... :maramica:

http://www.cetrnaestgim.edu.rs/
Ne znam da li je neko vec postavio.
Ali ne znam, ja bih nju stavila na listu zelja i dosta mog drustva je stavilo nju na 1. mesto :)
Cula sam da je dosta opusteno, a pola nastavnika mi je rekla da je to kaubojska skola?!
Imam 2 drugarice koje su sada zavrsile 1. razred i kazu da je ok :) Ali profesor informatike je kao strog, ali ne znam :)

Činjenica je da se slabo pominje kada se diskutuju najgore gimnazije sa najluđim profesorima, a sa druge strane je u centru pa može da se dođe iz svih delova grada.

Ja bih je (da se sada upisujem) stavio na drugo mesto iza četvrte gimnazije, ali zato što mi je četvrta najbliža.

Četrnaesta je slovila kao kaubojska škola u moje vreme (tj. tada se još nije zvala Četrnaesta), ali te godine je prag za upis bio najniži od svih gimnazija u gradu. Danas je među najvišim, što znači da je prosečan upisani učenik mnogo "akademskije orijentisan" nego onda. Tako da mislim da je to sa kaubojskom školom delom i do "stare slave".

Back