Tijana Lekovic
Početnik
- Poruka
- 4
Ok, hvala ti... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima neko info do kada strajkujemo potpuno, ili moramo svako jutro da dolazimo?
pozz ljudi, dvoumim se da li da upisem 5tu ili 14tu.
kakvi su vasi utisci? jel mora mnogo da se uci? ja malo imam frku od fizike i nemackog posto ih u osnovnoj nisam nesto posebno radio, nastavnice su bile skroz opustene, a ko zna sta me ceka u srednjoj...
kakvi su nastavnici tih predmeta u 14toj?
tnx unapred na odgovoru![]()
Ima li nekoga u ovoj temi? Ja sam odlican djak i imam radne navike, ali nisam streberzanima me kakva je skola? ne bih volela da izgubim te radne navike zbog faxa, a sa druge stane necu da 4 godine bleyim ceo dan nad knjigom. Ima li nekih saveta? I da u osnovnoj ne radimo fizicko, tako da nista ne znam
blam me kad upisem srednju nez sta cu da radim... jel puno traze nastavnici il je opusteno? kakvo je drustvo? upisala bih prirdni smer
Da li mi neko moze dati informaciju koliko je bodova bilo potrebno prosle godine za drustveno jezicki smer? Inace se dvoumim izmedju XIV i Zemunske gimnazjie. Kakvo je drustvo u XIV kakav je taj vas vracarski kraj (jer ako budem isla u XIV moram da se doselim na vracar). Jel treba puno da se uci.. naravno da treba nego ja pitam zato sto su mi rekli da sada u zemunskoj ne dizu glave s knjiga, kakvi su profesori, znam da ste pisali ali ja oci friske informacije) Puno pozdrava i unapred hvala na odgovoru.
E takodje me interesuje ima'l nekih narkosa u skoli i tako to.
Ima li nekoga u ovoj temi? Ja sam odlican djak i imam radne navike, ali nisam streberzanima me kakva je skola? ne bih volela da izgubim te radne navike zbog faxa, a sa druge stane necu da 4 godine bleyim ceo dan nad knjigom. Ima li nekih saveta? I da u osnovnoj ne radimo fizicko, tako da nista ne znam
blam me kad upisem srednju nez sta cu da radim... jel puno traze nastavnici il je opusteno? kakvo je drustvo? upisala bih prirdni smer