Sada zavrsavam 8. i vukovac sam!
Dvoumim se izmedju 14. i 12. gimnazije, vise bih voleo 14. ali treba vise bodova... zamolio bih nekog da mi kaze kako je u 14.
Hvala unapred!

Hvala unapred!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U 14oj se ne uči puno. barem ja ne učim puno. npr. spremam se u zavisnosti od predmeta do predmeta dan dva pred kontrolni ili odgovaranje i odličan sam, tako da ako budeš sebe ubedilla da dnevno barem sat vremena posvetiš svemu bićeš 90% 5,00. Sad ja ne znam koje su tvoje sposobnosti, ali znam da se generalno ne uči puno kod mene.
Što se profesora tiče ima puno mladih profesora i sa njima je lakše, berem meni. Oni najozloglašeniji su naravno prof. fizike Anastasija, koja meni ne predaje hvala bogu, a svašta sam čuo i o prof. matematike Kvrgi. Meni je neko vreme matematiku predavala Smrt i ona deluje opako, ali nije tako strašna. Opasnija je ona na informatici pošto i to predaje, ali ne meni.
Ostali su ok, prosečni i ne zahtevaju ništa nenormalno puno.
Likovno, muzičko, fizičko, informatika(sem kod Smrti) su generalno teška laganica i 90% učenika ima 5. Sa psihologijom na drugoj godini je isto.
Što se društva tiče i ono je super. Mnogo bolje nego u osnovnoj. Meni se za sve ove godine u odeljenju nije bila nijedna svađa i stvarno su svi super drugovi, drugarice i sve ostalo.
Tako je bilo i u moje vreme, dakle tradicija se održava vekovima (i milenijumima?)
Tako je bilo i u moje vreme, dakle tradicija se održava vekovima (i milenijumima?)
Cetrnaesta...![]()