14.beogradska gimnazija

U 14oj se ne uči puno. barem ja ne učim puno. npr. spremam se u zavisnosti od predmeta do predmeta dan dva pred kontrolni ili odgovaranje i odličan sam, tako da ako budeš sebe ubedilla da dnevno barem sat vremena posvetiš svemu bićeš 90% 5,00. Sad ja ne znam koje su tvoje sposobnosti, ali znam da se generalno ne uči puno kod mene.

Što se profesora tiče ima puno mladih profesora i sa njima je lakše, berem meni. Oni najozloglašeniji su naravno prof. fizike Anastasija, koja meni ne predaje hvala bogu, a svašta sam čuo i o prof. matematike Kvrgi. Meni je neko vreme matematiku predavala Smrt i ona deluje opako, ali nije tako strašna. Opasnija je ona na informatici pošto i to predaje, ali ne meni.
Ostali su ok, prosečni i ne zahtevaju ništa nenormalno puno.

Likovno, muzičko, fizičko, informatika(sem kod Smrti) su generalno teška laganica i 90% učenika ima 5. Sa psihologijom na drugoj godini je isto.

Što se društva tiče i ono je super. Mnogo bolje nego u osnovnoj. Meni se za sve ove godine u odeljenju nije bila nijedna svađa i stvarno su svi super drugovi, drugarice i sve ostalo.

Tako je bilo i u moje vreme, dakle tradicija se održava vekovima (i milenijumima?)

haahhaha ``predavala mi je smrt`` O.o pala sam sa stolice od smeha :D
prvu zelju cu staviti cetrnestu , prirodni smer, a imam 97 bodova... pa sta mi Bog da :) valjda se necu pokajati... e da jos jedna informacija mi treba.. jel ste stalno u istim ucionicama?

Dajte nam puno detalja o 14., kakvi su profesori, kojih bismo trebali da se pazimo itdd...:D Posto svako kaze nesto drugo...I mene zanima da li postoji neka varijanta da se umesto nemackog uzme neki drugi jezik? (npr.ruski,koji znam..) Ovako skola fino izgleda, ali cujem na vise mesta da je "kaubojska" :eek: sta tacno znaci biti kauboj? :think:

mozes, ali ce ti biti tesko, i pitanje je koliko ce profesor/profesorka imati strpljenja.

a ekskurzije su... paprene :D inace ne mogu mnogo toga da ti kazem, posto sam sada zavrsila prvu, pa nemam mnogo iskustva, ali generalno, svi su zadovoljni. samo mislim da je bezobrazno da 3 dana u subotici (valjda su 3 O.o) kosta 14600 :\

Back