11-ti SEPTEMBAR NAKON 6 GODINA

• Začetnik teme Začetnik teme Titus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pepeo:
Хм, не знам баш......
Треба да си много луд...... :wink:

Pazi...
Evo da ti dam par primera zasto rusenje avionom nije moguce kao sto se vidi na snimku...
Prvo avion udara u polovinu zdrade a ona tone u sebe od temelja?!
Drugo, kako su oni tek tako uspeli da udju u najsigurniju zemlju na svetu...

Jos istog dana u toj Americi se pricalo da je montirano...
Da je postavljen exploziv i da prilikom samog udarca se on aktivira...
To je moralo da izgleda dramaticno...

Evo jos jednog primera...
Ja stvarno ne znam ko iole normalan moze da veruje da su Ameri '69 sleteli na mesec...

To su sve dokazi da oni vole da manipulisu narodom iz svojih ciljeva...
Nemoj me pitati koji su njihovi interesi... mrzi me da objasnjavam... ali to svako ko se malo pozabavi informisanjem i razmisljanjem moze da shvati...

DJM:
Pazi...
Evo da ti dam par primera zasto rusenje avionom nije moguce kao sto se vidi na snimku...

Ja stvarno ne znam ko iole normalan moze da veruje da su Ameri '69 sleteli na mesec...

Nemoj me pitati koji su njihovi interesi... mrzi me da objasnjavam... ali to svako ko se malo pozabavi informisanjem i razmisljanjem moze da shvati...

I s tobom se slažem...večeras se sa svima slažem, pa to je sjajno.

Moreplovka....:
U verziju da je to odradila Busova administracija uz pomoc tajnih sluzbi ukljucujuci i Mossad.

da, procitala sam dosta o tim pokusajima "dokazivanja".
cini mi se isto toliko tocno kao "znanstveni" skup u Iranu (prije odprilike pola godine odrzan) koji su uz ovu nebulozu znanstveno ustvrdili i da holokaust nije postojao..
ako imas vremena prosetaj malo po web-stranicama islamskih organizacija, cut ces vise verzija te tvrdnje (ameri sami sebi srusili da bi unistili muslimane)

DJM:
Pazi...

izvini, ali jedino sto je reci za ovo je
ajme ;) logiko...

slavonija:
da, procitala sam dosta o tim pokusajima "dokazivanja".
cini mi se isto toliko tocno kao "znanstveni" skup u Iranu (prije odprilike pola godine odrzan) koji su uz ovu nebulozu znanstveno ustvrdili i da holokaust nije postojao..
ako imas vremena prosetaj malo po web-stranicama islamskih organizacija, cut ces vise verzija te tvrdnje (ameri sami sebi srusili da bi unistili muslimane)

Imas dosta americkih sajtova koji dokazuju upravo ono sto ja tvrdim.Tako da ti primedba nije primerena.Kakve veze ima holokaust s ovim?

slavonija:
[/B]

izvini, ali jedino sto je reci za ovo je
ajme ;) logiko...

Pa bas zahvaljujuci toj logici to mozes i da shvatis...
Postoji YouTube...
Odes tamo... ukucas First land on the moon...
Pa gledas snimak...
A onda sednes, zapalis cigaru i analizaras malo to sto vidis...
Ko zna, mozda i vidis da nisu sve ovce na broju... tj. da tu nesto ne stima...
Ja ne mogu nikoga da ubedim ako on sam nece da ispita to...

Derer:
Ko ih yebe.
Dobili su shta su i zasluzili.
Amerika vec 50 godina terorishe chitav svet,pa je red malo i na svojoj kozi da osete posledice.
Ja ne verujem da je to Bush odradio,ali da su dopustili da Bin Laden odradi verujem.
Kad od americhkog bombardovanja ljudi izginu
to je samo broj,a ovo treba da bude neka svetska tragedija samo zato shto je na njihovom tlu i vecina ubijenih su Amerikanci.Po chemu oni vishe vrede?

Pa da, cia je stvorila gospodina Ladena da odrađuje poslove, a Buš mlađi je isuviše.... ma daaaaj šta taj retardinjo može da smisli!?

DJM:
...Ko zna, mozda i vidis da nisu sve ovce na broju... tj. da tu nesto ne stima...
Ja ne mogu nikoga da ubedim ako on sam nece da ispita to...
Percepcija je čudna stvar. Od rođenja se individua "uči" da vidi. Da razdvaja analitički, tj. definicijima određenih stvari počinje da zapaža u mnoštvu. Da skratim ovo sra*e, primer :
Recimo u medicini, pod mikroskopom te uče da "vidiš" određene tipove ćelija, da ih prepoznaješ i razlikuješ od drugih itd. Praktično, laik koji zaviri a ne zna šta treba da vidi - videće nekakve obrise i ništa konkretno ...

Šta hoću da kažem : preneseno na ovaj i slične slučajeve, onaj koji gleda mora biti iskusan analitičar i znalac i samo podukom može preneti neiskusnom da vidi ono što stvarno i postoji, ali se "ne uviđa" bez "pomoći".

Većini ljudi montirani ili čak i nemontirani snimci deluju vrlo uverljivo i ne zapažaju nelogičnosti i stvarima kojima tu nije mesto ! U eri tehnologije montiranje prelazi u gotovo savršenstvo pa je time sve još više otežano.

Ove emisije koje sam gledao, sa live snimcima, pokazuju detalj po detalj šta se sve ne uklapa u priču ... veoma mnogo toga.

&
Lacibg:
Percepcija je čudna stvar. Od rođenja se individua ;uči" da vidi. Da razdvaja analitički, tj. definicijima određenih stvari počinje da zapaža u mnoštvu. Da skratim ovo sra*e, primer :
Recimo u medicini, pod mikroskopom te uče da "vidiš" određene tipove ćelija, da ih prepoznaješ i razlikuješ od drugih itd. Praktično, laik koji zaviri a ne zna šta treba da vidi - videće nekakve obrise i ništa konkretno ...

Šta hoću da kažem : preneseno na ovaj i slične slučajeve, onaj koji gleda mora biti iskusan analitičar i znalac i samo podukom može preneti neiskusnom da vidi ono što stvarno i postoji, ali se "ne uviđa" bez "pomoći".

Većini ljudi montirani ili čak i nemontirani snimci deluju vrlo uverljivo i ne zapažaju nelogičnosti i stvarima kojima tu nije mesto ! U eri tehnologije montiranje prelazi u gotovo savršenstvo pa je time sve još više otežano.

Ove emisije koje sam gledao, sa live snimcima, pokazuju detalj po detalj šta se sve ne uklapa u priču ... veoma mnogo toga.

i sve ce to kolega laci da se na kraju reshi konachnim arbitrom medjunarodnih rasprava koje se zove projektil..... ranije su argumenti bili jednostavniji kao mach i koplje, medjutim danas je projektil shiroko prihvacen od svih, pa chak i od najhrabrijih....:)

4t8zpn4.jpg

DJM:
Pazi...

Не знам и сам сам већ рекао да не знам која је верзија тачна и у шта може да се верује.... Шта год било, мени је једино искрено жао тих људи који су били у тим зградама, ни криви ни дужни, платили су туђе грешке и интересе..... :wink:
Данас може свему да се манипулише, свет је такав,
а историју пишу победници.... :wink:

Pepeo:
Не знам и сам сам већ рекао да не знам која је верзија тачна и у шта може да се верује.... Шта год било, мени је једино искрено жао тих људи који су били у тим зградама, ни криви ни дужни, платили су туђе грешке и интересе..... :wink:
Данас може свему да се манипулише, свет је такав,
а историју пишу победници.... :wink:

Upravo to... najgore su prosli ti obicni ljudi tamo...
Sve ostalo je onako kako se predstavi...

Pepeo:
Легенда каже да кад се сви Срби сложе (коначно),
живећемо супер илити феноменално.... :wink:
Е сад, што то никада неће бити, друга ствар..... :wink:

Hahahaha... ovo me je bas nasmejalo...
Ma ima da se sloze... cim im metaforicki receno... g.ovna predju iznad glave...
Da vidis kako se svi bore protiv bede... a kada se izbore...
Hmmm... pa da... vracamo se na staro :D

Инжињерија то зове "рушење урушавањем", и да би се зграда тако срушила (а да не направи штету околним објектима) прецизно се (буквално у грам) израчунава количина експлозива која треба да се постави на тачно одређена места, значи потребно је имати и пројекат зграде!
Значи НЕМОГУЋЕ је да се деси то што се десило само од ударца авиона у зграду и то сам рекао још тог дана пре било каквих "теорија", чим сам видео како су се урушиле зграде, и то обе на исти начин!!!

Back