Zato što si ti pokrenuo pitanje incesta

.
Zašto si pokrenuo to pitanje? Zato da bi pokazao da biblijski izveštaj nije tačan jer zbog incesta ne bi mogli opstati. Znači, pošto si pokerenuo pitanje incesta i ono što proizilazi iz toga ja sam samo pokazao da je biblijski izveštaj tačan sa aspekta nauke

. Kada ti budeš u stanju da pokažeš pored savršene genetike incest nije dozvoljen onda bih mogao razmatrati biblijski tekst.
Ovako kao što rekoh..ti si pokrenuo pitanje icesta što aludira na šta..na genetiku

..e ja sad govorim o "genetici".
To nije sada tema. Istraživanja su pokzala i da je tačna..ali ovde ćemo samo o incestu..to ti je preokupacija.
Ne, upravo udaram u centar..upravo ti kroz priču o incestu aludiraš na genetiku

..pošto nam ona jeste ključ za razumevanje onda je moramo dosledno sprovesti. Jasno je naučno da je biblijski izveštaj moguć. Nema osporavanja sa aspekta nauke.
Nemam ja problem sa time..nego genetika je po sredi pitanja koje si postavio.
Nisam...

. Ona mora da postoji...da bi vrsta opstala u samom začetku..kada je malo jedinki. Upravo opet nauka ide u prilog ovoj tezi.
Izvini, ali nisu odmah ni po evoluciji nastale populacije već "parovi"

. Inače spontano ne nastaje 100000 primeraka već sporadično...i zato je moralo biti da nastanak slučajni jednog para na nekom tamo mestu(i tu je potrebno mašte..jer kako to baš odjednom na istom mestu da nastanu dva para ali hajde da maštamo..da damo evoluciji šansu-šansicu

) oni sa već istim mutacijama će učiniti plod već degenerisanim i on će ako nađe slučajno neku jedinku poput svojih roditelja(i tu je mašta..baš slučajno da nastane baš za njega ali dajmo evoluciji šansu-šansicu) taj novi plod će biti još više degenerisan i napokon izumreti..i eto nema više...