100 grama viška na vagi i diskvalifikacija!

da je 1 kg u pitanju bilo bi razumljivo ali 100 grama..što rece Ruki možda je doruckovala dva kotura parizera više
Da je rezolucija vage na 1 kg, onda se 100 grama ne bi primetilo. Ali toliko loša rezolucija je odavno prevaziđena i na kućnim vagama, tako da tih 100 grama i nije toliko sitno.

Zašto ona nije doterala masu na 48-49 kg, onda ne bi brinula za koju stotinu grama manje ili više. Nego hoće na silu u kategoriju koju čigledno prevazilazi.

Негде мора да постоји граница.
Да је граница 50 кг и 100 грама, бунила би се нека која има 50 кг и 200 грама.
Докле тако може да се помера, до следеће категорије?
Колико год то нама изгледало нефер, боксери, кик боксери, ММА борци знају колико килограма смеју да имају кад стану на вагу, о томе се води рачуна много раније, не дан и два пре мерења.

Ne , nije uopšte glupo jer je takav propis.

čitam jutros

>>Afera oko Fogata, 29-godišnjeg i dvostruke osvajačice bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, naširoko se proširila. Čak se i indijski premijer Narendra Modi oglasio i podržao Ks. Indijski predsednik OK Pilavulakandi Tekeparambil Uša delovao je "šokirano" u izjavi i rekao da je uložena žalba svetskom udruženju United Vorld Vrestling.<<

Iskreno se nadam a verujem da će feminsticke organizacije dirnuti u to gnezdo muškaraca i njihovih propisa da se uvede za žene variranje od 500 grama plus minus

To je brezobrazluk teški i otimanje eventualne pobjede

I meni se slicno pre neki dan desilo u Maxiju, trazim 500 grama kackavalja ona mi meri 600. E necu 600 trazio sam 500.
-molim vas 200 gr ementalera
Ona na vagu-188
-može?
-ne, rekao sam 200
Ona doda 2 listića-215
-može?
-ne, rekao sam 200!
-skine jedan 197
-može?
-ne, rekao sam 200
-gospodine, možete me uhvatiti za sisu?
-molim???