100 grama viška na vagi i diskvalifikacija!

Znam da me jako nervira kad neko pomera granice prema sebi i veoma mi je drago što nisu dopustili takvu bezobraznu mahinaciju.

Znači nerviraju me vozači koji se utrpavaju u kariranu raskrsnicu samo još oni da prođu, koje se parkiraju na ulicu samo na 2 minuta da uplate tiket, đaci/studenti koji jure profesora da spuste kriterijum samo za jedan bod koji njima fali...i svi ostali koji bi da se umuvaju jer nisu ispoštovali ono što znaju unapred da treba.

Prezirem umuvavače.:lol:
I dalje isterujes...

Posle olimpijske drame: Sportske sudije ispituju slučaj rvača

Pariz · Istorijski finalni nastup, diskvalifikacija zbog viška kilograma, - indijska sportiskinja Vineš pravi pometnju na igrama u Parizu. Hoće li ipak dobiti medalju?

Indijska sportiskinja, koja je diskvalifikovan sa Olimpijskih igara zbog viška kilograma, još može da se nada medalji. Međunarodni sud za sportsku arbitražu, Kas, saopštio je da je postupak u toku, da se održava saslušanje sa uključenim stranama i da se očekuje da će odluka biti doneta pre kraja Igara u Parizu. Vineš je želela da joj se dodeli zajednička srebrna medalja, navodi se.

Sud za sportsku arbitražu saopštio je da nije bilo moguće da ad hok odeljenje Kasa donese odluku o protestu indijskog tima za kratko vreme do finala u sredu uveče. Optuženi, u ovom slučaju Svetska rvačka federacija UVV, trebalo je prvo da bude saslušan. Ovo će sada biti nadoknađeno. Tako da Vinesh može ponovo da se nada nakon drame.

Izgleda da ti nisi pročitao nijedan post od početka teme koji ne ide u prilog stotinjak grama ideji.
A mene mrzi sve ispočetka da objašnjavam.
Možda ti prirodne nauke nisu srodne, onda razumem što ne razumeš smisao granice.
Postoje granice i postoje tolerancija granica. Ti bi bar kao "stručnjak" za prirodne nauke trebala da znaš.

Postoje granice i postoje tolerancija granica. Ti bi bar kao "stručnjak" za prirodne nauke trebala da znaš.
Već sam ti objasnila, ali ne mogu da shvatim umesto tebe.
Ta tvoja tolerancija ima smisla kad postoji jedan opseg.
Ako postoji više opsega koji se nadovezuju kao što je ovde slučaj, onda tolerancija nema nikakvog smisla.
Što sam ti i pokazala tabelom po tvojoj ideji od 600 g 'tolerancije'

m<=50,6
49,4 < m<=54,6
53,4 < m<=57,6
56,4 < m<= 60,6
59,4 < m<=66,6
65,4 < m<= 75,6

Pokušaj da proučiš i razmisliš šta ima više logike, ta tvoja tabela ili ova dole, njihova. Umesto što ponavljaš tolerancija tolerancija

m<=50
50< m<= 54
54 < m<=57
57< m<=60
60 < m<=65
65 < m<=75

Već sam ti objasnila, ali ne mogu da shvatim umesto tebe.
Ta tvoja tolerancija ima smisla kad postoji jedan opseg.
Ako postoji više opsega koji se nadovezuju kao što je ovde slučaj, onda tolerancija nema nikakvog smisla.
Što sam ti i pokazala tabelom po tvojoj ideji od 600 g 'tolerancije'

m<=50,6
49,4 < m<=54,6
53,4 < m<=57,6
56,4 < m<= 60,6
59,4 < m<=66,6
65,4 < m<= 75,6

Pokušaj da proučiš i razmisliš šta ima više logike, ta tvoja tabela ili ova dole, njihova. Umesto što ponavljaš tolerancija tolerancija

m<=50
50< m<= 54
54 < m<=57
57< m<=60
60 < m<=65
65 < m<=75
Moguće je da si u pravu. Razmišljam zašto je nisu ubacili u narednu težinsku kategoriju 50+ kg nego diskvalifikovali?

Moguće je da si u pravu. Razmišljam zašto je nisu ubacili u narednu težinsku kategoriju 50+ kg nego diskvalifikovali?

Ne mogu da je ubace u višu ako se do tad već takmičila u datoj kategoriji.

Garantovano prirodno i spada u višu kategoriju ali se nekako 'sabila' u nižu da bi lakše uzela medalju.
Već smo pisali o tome.
Nije fer prema ostalim takmičarkama koje poštuju propise. Možda ima neka koja je u normalnom stanju i lakša od nje, tipa ima 50 kg +1 kg kad u toku ciklusa dobije višak vode ali se ne sabija diureticima i ko zna čime u ispod 50, nego prihvata svoj opseg.
A ova sa prirodnih 51+1 se naguravala u nižu pa joj nije prošlo.

U čemu je problem?
Jel neko prekršio pravila?
Ma zena je, treba joj dozvoliti bar 11kg vise , toliko ima kad se napuca pa jos ima mecu ciklus....skupi se ..

Ja izgubim za jednu svadbu 6kg, delom vode delom masti , delom tezine...
Kad sam tip top formi , opet gubim i variram po obroku 2kg ...
To svi takmicari znaju...moja nominalna tezina je 98kg, sa sve misicima koji su ko celik...
Ako nisu kao celik, nije tezina mnogo manja...mozda 96kg...znaci ne bih mogao da menjam kategorije ako hocu prirodno...morao bih da uzmem prvu vecu i da lepo zivim sa 98kg ...ili da ganjam i stalno da sam zilav i gladan , neku nizu kategoriju...

Ima nacina da se menjaju stvari , nasilno kmecanjem ili da dokazu da postoji efektivna misicna masa, pa da se onda uz neke indekse meri misicna masa tj vrsi korekcija tezine tela...I onda ce tek da se otvori prostor za muvanje mocnih drzava, jer tu tek moze da se mulja sa jednom ili dve decimale.....indeksa...

Sad razmisljam kao zena, daj da nadjemo bilo sta sto bi objasnilo nasu resenost da zena sa 90 kg moze da kaze da ima mecu i da se takmici u poluteskoj....

Dolaze teska vremena placha...

Ma zena je, treba joj dozvoliti bar 11kg vise , toliko ima kad se napuca pa jos ima mecu ciklus....skupi se ..

Ja izgubim za jednu svadbu 6kg, delom vode delom masti , delom tezine...
Kad sam tip top formi , opet gubim i variram po obroku 2kg ...
To svi takmicari znaju...moja nominalna tezina je 98kg, sa sve misicima koji su ko celik...
Ako nisu kao celik, nije tezina mnogo manja...mozda 96kg...znaci ne bih mogao da menjam kategorije ako hocu prirodno...morao bih da uzmem prvu vecu i da lepo zivim sa 98kg ...ili da ganjam i stalno da sam zilav i gladan , neku nizu kategoriju...

Milune ne chupaj mi zhivce

prichamo o 100 grama ‼️

Back