100 grama viška na vagi i diskvalifikacija!

Onda je pravilo retardirano. Ne meri se zlato već živi organizam koji u toku dana može da ide par kila gore dole. Mora postojati tolerancija. Npr. kategorija do 50 kg uz toleranciju od npr. 600 g.
Aha, znači kategorije bi izgledale ovako:
<=50,6
49,4 - 54,6
53,4 - 57,6
56,4 - 60,6
59,4 - 66,6
65,4 - 75,6
🤷‍♀️

Dobro sam pročitala i iskraikirala vašu logiku 'tolerancije' od par stotina grama.
Vi ne kapirate šta znači granica - do -
I na tu toleranciju će neko ko ima stotinjak više tražiti da se granica još pomeri. I dokle tako.
Ako je granica do 50, 54, 57...niko ne treba da se bavi time da li je u tih 50+0,1 kila višak vode, kose, zuba...
...
Uostalom, već sam pisala, mrzi me da ponavljam

čitam jutros

>>Afera oko Fogata, 29-godišnjeg i dvostruke osvajačice bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, naširoko se proširila. Čak se i indijski premijer Narendra Modi oglasio i podržao Ks. Indijski predsednik OK Pilavulakandi Tekeparambil Uša delovao je "šokirano" u izjavi i rekao da je uložena žalba svetskom udruženju United Vorld Vrestling.<<

Iskreno se nadam a verujem da će feminsticke organizacije dirnuti u to gnezdo muškaraca i njihovih propisa da se uvede za žene variranje od 500 grama plus minus

To je brezobrazluk teški i otimanje eventualne pobjede

To nije nkakav bezobrazluk. To su pravila. Ona moraju da se poštuju. Ukoliko se ne poštuju onda ne treba ni da postoje. Nek se biju svi u jednoj kategoriji.

Dobro sam pročitala i iskraikirala vašu logiku 'tolerancije' od par stotina grama.
Vi ne kapirate šta znači granica - do -
I na tu toleranciju će neko ko ima stotinjak više tražiti da se granica još pomeri. I dokle tako.
Ako je granica do 50, 54, 57...niko ne treba da se bavi time da li je u tih 50+0,1 kila višak vode, kose, zuba...
...
Uostalom, već sam pisala, mrzi me da ponavljam
Da li tebi onako zdravorazumski zvuči da je takmičarka diskvalifikovana jer ima 100g više?

Znaš i sama da nije nego isterujes svoje. Ali ok...
Znam da me jako nervira kad neko pomera granice prema sebi i veoma mi je drago što nisu dopustili takvu bezobraznu mahinaciju.

Znači nerviraju me vozači koji se utrpavaju u kariranu raskrsnicu samo još oni da prođu, koje se parkiraju na ulicu samo na 2 minuta da uplate tiket, đaci/studenti koji jure profesora da spuste kriterijum samo za jedan bod koji njima fali...i svi ostali koji bi da se umuvaju jer nisu ispoštovali ono što znaju unapred da treba.

Prezirem umuvavače.:lol:

Back