- Poruka
- 31.318
ko bolan šta bolan??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj gledati video, pretužno je vidjetiko bolan šta bolan??

pa trebalo je brže da reaguju!a besno kuče, zvaćeš me čibe!...Ako imaš besno auto zvaću te medo
![]()

Pa skočio lik iz publike da mu pomogne, osiguranje ga izbacilo, sve na sud!! 28 godina hbtau, brate...pa trebalo je brže da reaguju!

uh, to mi najgora smrt...posle vatre...Pa skočio lik iz publike da mu pomogne, osiguranje ga izbacilo, sve na sud!! 28 godina hbt![]()
Jes vala, ti ko da si devet puta umirao pa znaš šta je najgoreuh, to mi najgora smrt...posle vatre...
odoh na neku temu s ženske grudi da se oporavim...![]()

Onda je pravilo retardirano. Ne meri se zlato već živi organizam koji u toku dana može da ide par kila gore dole. Mora postojati tolerancija. Npr. kategorija do 50 kg uz toleranciju od npr. 600 g.pravila su pravila, nema samo malo nego tačno
slazhem seOnda je pravilo retardirano. Ne meri se zlato već živi organizam koji u toku dana može da ide par kila gore dole. Mora postojati tolerancija. Npr. kategorija do 50 kg uz toleranciju od npr. 600 g.
Aha, znači kategorije bi izgledale ovako:Onda je pravilo retardirano. Ne meri se zlato već živi organizam koji u toku dana može da ide par kila gore dole. Mora postojati tolerancija. Npr. kategorija do 50 kg uz toleranciju od npr. 600 g.
Aha, znači kategorije bi izgledale ovako:
<=50,6
49,4 - 54,6
53,4 - 57,6
56,4 - 60,6
59,4 - 66,6
65,4 - 75,6
![]()
prestani da pishesh viljushkom

Citaj ponovoAha, znači kategorije bi izgledale ovako:
<=50,6
49,4 - 54,6
53,4 - 57,6
56,4 - 60,6
59,4 - 66,6
65,4 - 75,6
![]()
Pa u svakom postu sam lepo napisala ali si ti izgleda prenebregnula da pažljivije pročitaš.prestani da pishesh viljushkom![]()
Dobro sam pročitala i iskraikirala vašu logiku 'tolerancije' od par stotina grama.Citaj ponovo
čitam jutros
>>Afera oko Fogata, 29-godišnjeg i dvostruke osvajačice bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, naširoko se proširila. Čak se i indijski premijer Narendra Modi oglasio i podržao Ks. Indijski predsednik OK Pilavulakandi Tekeparambil Uša delovao je "šokirano" u izjavi i rekao da je uložena žalba svetskom udruženju United Vorld Vrestling.<<
Iskreno se nadam a verujem da će feminsticke organizacije dirnuti u to gnezdo muškaraca i njihovih propisa da se uvede za žene variranje od 500 grama plus minus
To je brezobrazluk teški i otimanje eventualne pobjede
Da li tebi onako zdravorazumski zvuči da je takmičarka diskvalifikovana jer ima 100g više?Dobro sam pročitala i iskraikirala vašu logiku 'tolerancije' od par stotina grama.
Vi ne kapirate šta znači granica - do -
I na tu toleranciju će neko ko ima stotinjak više tražiti da se granica još pomeri. I dokle tako.
Ako je granica do 50, 54, 57...niko ne treba da se bavi time da li je u tih 50+0,1 kila višak vode, kose, zuba...
...
Uostalom, već sam pisala, mrzi me da ponavljam
Pravila služe da se poštuju i menjaju ako nisu dobra. Beskonačno pravila je izmenjeno u sportovima od nastanka do danas.To nije nkakav bezobrazluk. To su pravila. Ona moraju da se poštuju. Ukoliko se ne poštuju onda ne treba ni da postoje. Nek se biju svi u jednoj kategoriji.
Onda je pravilo retardirano. Ne meri se zlato već živi organizam koji u toku dana može da ide par kila gore dole. Mora postojati tolerancija. Npr. kategorija do 50 kg uz toleranciju od npr. 600 g.
Ukratko- da. Veoma zdravorazumski.Da li tebi onako zdravorazumski zvuči da je takmičarka diskvalifikovana jer ima 100g više?
Ti bas igraš po pravilima.Svejedno. Pravilo koje je na snazi ne sme da se krši.
Znaš i sama da nije nego isterujes svoje. Ali ok...Ukratko- da. Veoma zdravorazumski.
Ali kad si video da ti je predlog 600 grama gore dole besmislen, hvataš se za pravilo 'zdravog razuma' koje je proizvoljno i isto besmisleno.
Znam da me jako nervira kad neko pomera granice prema sebi i veoma mi je drago što nisu dopustili takvu bezobraznu mahinaciju.Znaš i sama da nije nego isterujes svoje. Ali ok...