Jel mi dosa da ponesem jedno 100 eura za provod u strahinjica bana ako racunam da navatam nesto da *****???
I jel ok da idem u solo akciju.
I jel ok da idem u solo akciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dobro onda kad si spreman da platis.Rasturi je,batali je,sve je to uracunato u cenu.Luciferko:Ako me neko pita sta mi je. E pa da izvinete digo mi se *****. Lepo doslo mi. Imam burazera koji sikanira celu porodicu, seta najbolje sponzoruse, trosi tatine pare. Pa sto ne bi mogo i ja. Ja pri tome ucim, studiram obavljam 1000 drugih poslova.
Sad cu lepo 100-200 eura i idem u solo akciju bas me briga. Kad mogu drugi mogu i ja. Bar sam zasluzio.
Surovo, ali istinito...raindog:bato dzaba ti parice
Luciferko:Ako me neko pita sta mi je. E pa da izvinete digo mi se *****. Lepo doslo mi. Imam burazera koji sikanira celu porodicu, seta najbolje sponzoruse, trosi tatine pare. Pa sto ne bi mogo i ja. Ja pri tome ucim, studiram obavljam 1000 drugih poslova.
Sad cu lepo 100-200 eura i idem u solo akciju bas me briga. Kad mogu drugi mogu i ja. Bar sam zasluzio.