Piće za damu

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
354.264
U klubu ste ,kaficu,kafani i nepoznati muškarac vas ponudi picem,da li ga prihvatate? Ako ga prihvatite osecate li obavezu da sa tim muskarcem
provedete koji minut ili vise u razgovoru? Ako odbijete pice..nije li to nepristojno od vas..? iIi se tako nešto desilo davno pa se i ne secate :lol:

U klubu ste ,kaficu,kafani i nepoznati muškarac vas ponudi picem,da li ga prihvatate? Ako ga prihvatite osecate li obavezu da sa tim muskarcem
provedete koji minut ili vise u razgovoru? Ako odbijete pice..nije li to nepristojno od vas..? iIi se tako nešto desilo davno pa se i ne secate :lol:
Ma kazes mu: "Jel moze i rucak a i auto mi nesto zeza. Masinu za ves i da ne pominjem" :per:

ne prihvaćam piće jer u kafiću već obično nešto pijem tako da nemam potrebe da me dodatno poje :zcepanje: ako mi se osoba koja želi poručiti piće sviđa ili djeluje zanimljivo možemo popričati i bez pića, ako ne niti piće tu ne može pomoći :manikir: uostalom, ako me doista smatra damom očekujem da ima fine manire i da mi ne šalje piće s neke pristojne udaljenosti nego da mi pristupi kao što bi muškarac pristupio dami, slanje pića mi nije neka fora

Pa valjda ako prihvatas da popijes nesto s njim onda prihvatas i caskanje majku mu
Pa ko to uzme pice i ode samo :lol:

Back