FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Onda on treba da se zabrineqq , ja mu činim uslugu , pola stvari sam mu olakšala![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda on treba da se zabrineqq , ja mu činim uslugu , pola stvari sam mu olakšala![]()

Мислим да је Флојд испушио код таста за оне Алпине лол..
11. Nemate seks, a njegov štek kondoma se primetno smanjuje.
Мени би био сумњив већ док пази да су му гаће које облачи - целе!![]()

jedini pouzdan znak je da vas vara ako vas vise ne vata za guzcu il sisarku cim vas vidi na puskomet od q....

kao da je jedini..boužee..taj qr, mislim..a i jedan-te-isti...može da dosadi???pa kad je tako pitanje...
da je postavila pitanje 10 znakova da vas ne voli drugacije bi reko
cim prejudicira prevaru znaci da misli samo na q i na njegove transformacione oblike
u vidu njegovih ruku, njegovog jezika,njegovih grudi butina kose i naravno dahtanja![]()

kao da je jedini..boužee..taj qr, mislim..a i jedan-te-isti...može da dosadi???
da li spava sa nekom ženkom + ...valjda vidi po erekciji-reakciji kada mu ud uzme u ruke... i količini sperme..mada je to sve bzv![]()

1. Počinje da vodi brigu o svom izgledu-počinje da vežba, oblači lepšu odeću, brijanje postaje svakodnevna akcija, stavlja parfem koji do tad nije koristio.
2.Njegov muzički ukus se menja-odjednom mu je Mp3 pun romantičnih pesama i nekih melodija za koje ranije niste ni znali da postoje.
3. Sve manje vremena provodi sa vama-iz emocionalnih razloga ali i zato što ga muči osećaj krivice.
4. Ima nove prijatelje koje vi ne poznajete-trudi se da tako i ostane, provodi vreme sa njima i "dobro" se zabavlja.
5. Krije mobilni telefon-pozive prima u drugoj sobi, telefon nosi i u kupatilo sa sobom uglavnom zbog SMS poruka, odbija pozive kada ste zajedno pod izgovorom da ga taj neko zamara.
6. Njegov odnos prema vama se menja - najčešće bez ikakvog, vama poznatog razloga, on se distancira, nervozan je i razdražljiv.
7.Počinje da vas optužuje da ga varate-iako ranije nikada nije bio ljubomora i imao potpuno poverenje u vas. Ovo je gotovo potpuno siguran znak, kažu psiholozi, prenešena krivica i sujetni strah koji ga obuzima.
8. Ljubi se drugacije-ako se njegov stil ljubljenja iznenada promenio, moguće je da je od nekog dobio par lekcija sa novim tehnikama.
9. Njegovi prijatelji i porodica počinju da vas izbegavaju-ako je njegova sestra bila vaš najbolji prijatelj a sada se ne javlja na telefonske pozive i odlaže izlazak na kafu moguće je da nešto zna. Njegovi prijatelji i porodica ga nece ocinkariti, ali će svaki susret sa vama učiniti da se osećaju vrlo nelagodno.
10. Blokira vas na internet stranama npr. MySpace or Facebook-odjednom ne vidite njegov wall ili vas je poptuno blokirao, siguran je znak da krije poruke od druge osobe.
Najbolji način da saznate sta se tačno dešava je da ga jednsotavno pitate, ako postoji sumnja. On će verovatno iskoristiti priliku da prekine mučnu situaciju i sve ispričati, budite spremne za gomilu izgovora i loših laži.
Ja sam odavno rekla mm da znam da me vara. I od onda mi je lakše. Dok to nisam prevalila preko usana isplakala sam milion suza.
On je naravno porekao, a ja nemam dokaz. Samo osećaj, a jedino njemu verujem.
Sad glumimo ludilo, neku sreću, kao sve je ok, volimo se i tako to. Ali je meni sve postalo ravno...
posto do tada inace treba da bude mloavi harambasa koji se kupa jednom mesecno, ima stomacinu ko u 15. mesecu trudnoce i smrdi na zaprskuPočinje da vodi brigu o svom izgledu-počinje da vežba, oblači lepšu odeću, brijanje postaje svakodnevna akcija, stavlja parfem koji do tad nije koristio.

1. Počinje da vodi brigu o svom izgledu-počinje da vežba, oblači lepšu odeću, brijanje postaje svakodnevna akcija, stavlja parfem koji do tad nije koristio.
2.Njegov muzički ukus se menja-odjednom mu je Mp3 pun romantičnih pesama i nekih melodija za koje ranije niste ni znali da postoje.
3. Sve manje vremena provodi sa vama-iz emocionalnih razloga ali i zato što ga muči osećaj krivice.
4. Ima nove prijatelje koje vi ne poznajete-trudi se da tako i ostane, provodi vreme sa njima i "dobro" se zabavlja.
5. Krije mobilni telefon-pozive prima u drugoj sobi, telefon nosi i u kupatilo sa sobom uglavnom zbog SMS poruka, odbija pozive kada ste zajedno pod izgovorom da ga taj neko zamara.
6. Njegov odnos prema vama se menja - najčešće bez ikakvog, vama poznatog razloga, on se distancira, nervozan je i razdražljiv.
7.Počinje da vas optužuje da ga varate-iako ranije nikada nije bio ljubomora i imao potpuno poverenje u vas. Ovo je gotovo potpuno siguran znak, kažu psiholozi, prenešena krivica i sujetni strah koji ga obuzima.
8. Ljubi se drugacije-ako se njegov stil ljubljenja iznenada promenio, moguće je da je od nekog dobio par lekcija sa novim tehnikama.
9. Njegovi prijatelji i porodica počinju da vas izbegavaju-ako je njegova sestra bila vaš najbolji prijatelj a sada se ne javlja na telefonske pozive i odlaže izlazak na kafu moguće je da nešto zna. Njegovi prijatelji i porodica ga nece ocinkariti, ali će svaki susret sa vama učiniti da se osećaju vrlo nelagodno.
10. Blokira vas na internet stranama npr. MySpace or Facebook-odjednom ne vidite njegov wall ili vas je poptuno blokirao, siguran je znak da krije poruke od druge osobe.
Najbolji način da saznate sta se tačno dešava je da ga jednsotavno pitate, ako postoji sumnja. On će verovatno iskoristiti priliku da prekine mučnu situaciju i sve ispričati, budite spremne za gomilu izgovora i loših laži.
Pa nemam živaca, volje ni želje da snifam okolo.eli, razmisli o tome sta bi radila da imas dokaz zbog sebe same.
iz iskustva jedne bliske prijateljice cu ti reci jednom i najozbiljnije da nekada dokazi imaju par kilograma i pojave se na vratima jednog lepog dana dok si ti uljuljkana u svoju iluziju da je sve ok, a onda vise ne mozes da ih ignorises. mogu pod starost da te izbace iz kuce u kojoj zivis a to je jako, jako mucno i gorko.
Osećaj da me vara. Voli me mnogo, tu nema pogovora. Inače ne bih ostala s njim ni sekunde.Osećaj da te vara ili osećaj da te više ne voli?
To su dve različite stvari.
Jedna od glupljih tema ikada na krstarici. A to je jako tesko za postici...

Klonovi su slucaj za psihijatriju,mada tesko da tu ima pomoci,bolje reci to je beznadezan slucaj,jos ako ima maniju da sizofreno nekoga proganja...TugaMolio bih forumaše za malo tolerancije, Fata se adaptira na civilizaciju - forumašica sa politike
tamo joj ni jedan znak ne ukazuje da je za slepačku političku opciju a tabela grehova mnogo veća
fato samo napred
![]()