10 ZNAKOVA DA VAS ON VARA!

ili neke druge,i visi etiketa,zaboraivo da isece
evo i 12.
poceo da pere zube i ujutro i uvece
13.npr u 50.im je godinama,poceo da celavi i sad iznenada poceo da pusta pramen i prebacuje na drugu stranu preko cele
14.ima parfem koji drzi na poslu
15.odbija da jedete luk cuzamen ako ce negde da ide posle
ovo je utopija,boli ga bas da pere uvece kad se vec vratio kuci
nego ide da baci djubre,a pere zube:think:

:lol: haha moze
upisao se u neki tajanstveni poker klub,ulaz zabranjen zenama i samo kum i jos jedan znaju za njega(oni su upuceni u svaleraciju da ga pokrivaju)
ili ide uvece na fudbal,a opremu ostavio kod kuce
think.gif

17. odjednom postane fin i učtiv, i ne zaboravlja da baci đubre ili ode u prodavnicu
18. na milisekundu se trgne kada ga polubiš u prolazu
19. odjednom počinje da se druži sa davno zaboravljenim drugovima iz osnovne škole, ali ih nikada ne pozove kući, niti tebe na zajedničko druženje
20. kritikuje te zbog stvari koje mu nikada ranije nisu smetala, i stvara oko sebe auru žrtve - jadan ok, život je neprevaden prema njemu

17. odjednom postane fin i učtiv, i ne zaboravlja da baci đubre ili ode u prodavnicu
18. na milisekundu se trgne kada ga polubiš u prolazu
19. odjednom počinje da se druži sa davno zaboravljenim drugovima iz osnovne škole, ali ih nikada ne pozove kući, niti tebe na zajedničko druženje
20. kritikuje te zbog stvari koje mu nikada ranije nisu smetala, i stvara oko sebe auru žrtve - jadan ok, život je neprevaden prema njemu

a u kuras,sad opet moramo da smisljamo ,bukiju se ne svidja okrugao broj :lol:

:lol: sad sam se setila jednog teksta,ali nema sanse da ga nadjem
gde lik nabraja 1000 nekakvih glupih izgovora (mindjuse u autu je ostavio kolega,zenske cigare slim sa karminom...) i devojka ga ostavlja ali se na kraju price ispostavi da je sve to tacno :lol:

:lol: ovo ko moj profesor na ispitu davno, dok nije uveden idiotski zakon o zabrani pusenja. ja ulazim u kancelariju na ispit (uz svedoka, ne brinite nista :mrgreen:), a on uzima moj index i nudi mi cigaretu, a ono neke zenske slim. :zcepanje: a bas u to vreme se razvodio od zene. :think:

Dobra fora iz filma, taktika zvana 'uljuljkati ženu' (može i muža): fora je u tome da prvo namerno izazoveš sumnju, koja je onda uspešno otklonjena. To uradiš nekoliko puta, dok žena ne poveruje da je paranoidni idiot, i prestane da sumnja i proverava. Onda možeš da radiš šta hoćeš.

Dobra fora iz filma, taktika zvana 'uljuljkati ženu' (može i muža): fora je u tome da prvo namerno izazoveš sumnju, koja je onda uspešno otklonjena. To uradiš nekoliko puta, dok žena ne poveruje da je paranoidni idiot, i prestane da sumnja i proverava. Onda možeš da radiš šta hoćeš.

Nije los fazon, ali trebala si da mi turis putem PP-a. Ovako je kasno s´obzirom da me i po forumu prati i nadgleda. :sad2:

Back