10 razloga zašto ne glasati za Tomislava Nikolića

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prevod:

SRS je pljuvala na neSrbe i nesrpske zrtve.

Tacno, SRS je podrzavala srpske zlocine.

SRS se poklonila onima koji su klali neSrbe.

Cudno je kako se svest menja kad odes na izvor, da tako kazem.Skoro sam bio u Sarajevu, i licno video oziljke od rata, polusrsuene kuce, decija groblja, spomenike klincima koji su poginuli od snajpera, obelezja gde su bila artiljeriska orudja koja su gadjala grad...i hteo sam u zemlju da propadnem, jer dolazi iz zemlje koja je sve to ako ne aktivno podrzavala, bar precutkivala.Jesu mi prijatelji Sarajlije pricali ''ma ne budi lud, pa nisi TI to radio'', ali stid postoji.Isto tako bi trebao da se oseca i svaki Hrvat u Jasenovcu, i Nemac u Ausvicu, i Izraelac u Gazi.Svet bi bio mnogo bolji.Kad vidis pravu ljudsku patnju i tragediju izbliza, i vidis njene posledice, **** ti se za sve floskule o otadzbini i ratovima.

problem je norma sto ste vi demokrate vec 8 godina na vlasti, i sto je vas narod birao da resavate probleme , a ne da na svako pitanje zasto se problemi ne resavaju vicete "BUUUU 90te" . Znaci ili resavajte probleme ili se sklonite sa vlasti. jer ovaj narod nece izgovore , ovaj narod hoce na vlasti one koji su sposobni da resavaju probleme sa kojima se mi kao narod i drzava suocavamo.

Aha, zato treba vratiti vlast onima koji su te probleme stvorili, kako bi ih mozda oni resili? :lol:

не, он је пљунуо на моје страдање, приказавши мене и све Србе као главне кривце за рат....

Знаш колко ме заболе како ће живети неки Македонац, Словенац, Црногорац, мене занима како ћу ја да живим....
.

1. Ne, on nije to prikazao. Paranoican si.

2. Pa tacno to. Sebican si. Nikolic je sebican. Jos jedan razlog zasto ne glasati za njega. :wink: Inace, i mene je briga. Znaci to je ono "neka Hitler radi sto hoce, samo da nama u Nemackoj bude bolje".

Које си ти националности? Да ли схваташ да ти и сви они који једва чекају да кажу како су Срби ово, како су Срби оно урадили већи кривци за то што нас свет сматра за дивљаке од оних који су те злочине извршили......Знаш на том хваљеном Западу важи једно правило нико није крив док се не докаже супротно, док се не докаже да је Младић направио неки злочин он остаје јунак, када га осуде он је злочинац, а ја не знам да је пред било којим судом он осуђен......

mladić može biti "junak" jedino ako se dokaže da nije bio u Srebrenici
u svakom drugom slučaju, mora biti OSUMNJIČEN jer je dokazano njegovo "aktivno" prisustvo na mestu gde je pobijeno nekoliko hiljada ljudi!

e sad, kaži mi gde je granica/ po broju žrtava/ koja ZLOČINCA deli od "JUNAKA"

mladić može biti "junak" jedino ako se dokaže da nije bio u Srebrenici
u svakom drugom slučaju, mora biti OSUMNJIČEN jer je dokazano njegovo "aktivno" prisustvo na mestu gde je pobijeno nekoliko hiljada ljudi!

e sad, kaži mi gde je granica/ po broju žrtava/ koja ZLOČINCA deli od "JUNAKA"

"Evo nas 11. Jula 1995god. u Srpskoj Srebrenici... uoči još jednog velikoga praznika Srpskoga poklanjamo srpskome narodu ovaj grad i NAPOKON došao je ovaj trenutak da se posle borbe protiv dahija turcima osvetimo na ovom prostoru! "

Karadžić: " Nemojte da mislite da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao a muslimanski narod možda u nestanak jer muslimanski narod ne može da se odbrani ako bude rat ovde"

Izetbegović: "Njegovo izlaganje, njegov način izlaganja, njegove poruke možda na najbolji način objašnjavaju zašto mi i možda nećemo više da ostanemo u Jugoslaviji..... i još nešto... njegov način njegove poruke objašnjavaju zašto i drugi neće da ostanu u toj Jugoslaviji, takvu Jugoslaviju kakvu hoće gospodin Karadžić više niko neće, neće više niko možda osim srpskog naroda. Takvu Jugoslaviju u očima jugoslovenskih naroda Slovenaca, Hrvata, Makedonaca, Albanaca, Mađara, Muslimana jednostavno omrzli u očima Evrope i sveta, takvim načinom kako Karadžić radi.....

Mi smo se sve nadali i nadamo se i dalje da će naša nada, da će srpski narod doći do svoje demokratske tradicije. Da će srpski narod otkriti one zalihe demokratske tradicije koje mogu da odupru, po kojima je bio poznat u svetu. Ovo što se radi danas ovo ne služi na čast srpskom narodu, na ovaj način istupanja i ove pretnje koje se iskazuju.... Muslimanski narod neće nestati, to ja poručujem gospodinu Karadžiću.

Karadzic: Muslimanski narod ce nestati!!!

"Evo nas 11. Jula 1995god. u Srpskoj Srebrenici... uoči još jednog velikoga praznika Srpskoga poklanjamo srpskome narodu ovaj grad i NAPOKON došao je ovaj trenutak da se posle borbe protiv dahija turcima osvetimo na ovom prostoru! "

ovo je STRAŠNO
bojim se, da ću postati žrtva" teorije zavere "
svi, koji brane i pravdaju ovakve zločine, pa i ovi na forumu, nisu SRBI, već možda neki "ubačeni" da bi nas još više ocrnili
SVAKI POŠTEN I ČESTIT ČOVEK MOŽE SAMO DA SE ZGROZI NAD OVAKVIM PRIZORIMA

zato je za mene kao i za vecinu drugih srba ratko mladic heroj

jer se osvetio turcima i jer im je pokazao da Srbi nisu stado ovaca koje blejeci ide na klanje.

Vec da medju nama ima i lavova.

A ne samo ovaca i uplasenih veverica i izroda kao sto si ti.

Srpska armija ubija civile u Srebrenici

to su nasi junaci koji branili srpsku nejac, starce i zene od ustaskog i balijskog noza i jatagana.

to je najbolje sto je srbija imala u tom trenutku.

MOMCI SLAVA VAM I HVALA VAM

PONOSNI SMO NA VAS

suzqs8.jpg

jedan Srbin

mi , SRS, smo na vlasti bili od 98me do 2000te .

vi , hrvati, balije, turci, siptari, demokrate svi zajedno na gomili vladate vec 8 godina.

vreme je za nove snage, vreme je za promene, vreme je za SRS

vaše vreme je prošlo :!:
brzo ćemo ga zaboraviti
samo ćemo, s vremena na vreme, slušati izveštaje iz sudova, koji će nas obaveštavati o VISINI ROBIJE koja vam je izrečena

nisu to civili izrode srpski, to su alijini mudzahedini i fanatici koji su Srbima iz srebrenice odrubljivali glave, koji su Srbe pekli zive na raznju, koji su srpsku decu nabijali na bajonete , koji su trudnim srpskim zenama parali utrobe i nabijali ih na kolac.

evo sta su radili srbima ti tvoji civili

[
MUDZ2.jpg

MUDZ3.jpg

Hvala ti Ratko i vama junaci srpski sto ste ovakve zlikovce poslali pravo u pakao!!!!!!!!

mi , SRS, smo na vlasti bili od 98me do 2000te .

vi , hrvati, balije, turci, siptari, demokrate svi zajedno na gomili vladate vec 8 godina.

vreme je za nove snage, vreme je za promene, vreme je za SRS

A vis' tu je problem Jerry koji sprecava SRS da dodje na vlast vec dugo vremena i pored ogromnih propusta i mana sadasnje vlasti , to ce im se verovatno i u nedelju opet osvetiti . Stvar je u tome da SRS nije nova snaga koja donosi promene kako je ti prestavljas , da su se oni pojavili posle 2000. da nisu u politici 17 godina , da nisu bili na vlasti drzavnoj , lokalnoj da ih ljudi vec nisu videli u svim izdanjima za ovih 17 godina onda bi jos imale smisla te price o "novoj snazi" a ovako ti je ta prica jako suplja .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back