10 razloga zašto ne glasati za Tomislava Nikolića

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da li se neki sud, u civilizovanom svetu, "poziva" na ovakve "duboko umne" "hrišćanske" poslovice

ps.ni gestapo nije imao takve "proporcionalne" metidode 1000 za jednog

Ма погледај шта су твоји урадили, милион пута горих ствари:

http://en.sevenload.com/videos/mMPsYGx/Genocide-on-serbs-in-Kosovo-during-the-Nato-terror

Секли главе Србима и замисли не тражи хашки трибунал да се похапсе кољачи, а да заборави па то су Србину одсекли главу. Да је шиптарину вртели би месецима на њиховим медијама:
http://www.kosovo.net/kla_decapit.jpg

Ваше "херојство" кад убијате Српску децу, уништавате Српске цркве, манастире и гробља:
http://www.kosovo.net/crimen_v.jpg

Вадили Српским Крајишницима црева:
http://en.sevenload.com/videos/8s1bbhS/Zlocini-u-Krajini-1991-chunk-38

Ваш "хумани" однос према Србима у Сарајеву:
http://en.sevenload.com/videos/dAdw0aj/Genocide-on-serbs-in-Sarajevo

Има још пуно, пуно.

Ко о чему шиптар о поштењу.

Изволте шиптар погледај шта сте радили Србима уз подршку запада:

Па ти као шиптарин не убрајаш Русију у свет. Е па шиптарине мораћеш, хтео, не хтео.

dubokouman post, ali jednu stvar cenim, nisi postovao slike ili sta su, vec samo linkove. medjutim ne cenim to sto nisi pokusao da odgovoris ni na jedno pitanje-tvrdnju. zasto?

10 разлога због којих не треба гласати за тадића

1. Поклонио се у Сребреници онима који су клали Србе. На Братунац се није осврнуо, као да је у питању усмрдели сир.
]

То са Сребреницом јесте испало прилично "неспретно".
Али, Тадић се сигурно није "поклонио онима који су клали Србе". Поклонио се жртвама.

Тадић је био у Братунцу, на Божић 2006.

2. Друг је са ратним злочинцем месићем
Ваше "генијално" поимање дипломатије и протокола. :roll: :roll:

Није Тадић с њим никакав "друг", већ је, напросто, хтели ми то или не, Месић председник Хрватске.

3. Хоће да хапси Србе и стрпа их у затвор који неће да угосте б92, кандићку и осталу србомрзачку банду.
Мислим о Кандићки све најгоре, вероватно и горе него ти.

Али, да Тадић "хоће да хапси...". То је, просто,нешто као... параноја.

4. Није се огласио ниједанпут да осуди унмиково савезништво са шиптарским терористима:
http://www.spiegel.de/international/spiegel/0,1518,323632,00.html

http://www.kosovo.net/news/archive/2004/October_21/2.html
Напросто не може се рећи друго већ - лажеш.

5. Његово пљување по Србима свих ових година није донело ништа добро Србији.
Још једна лаж.
Какво "пљување по Србима", сем у твојој машти?

6. Данас у Србији судство ради по тарифи (ако немаш да потплатиш проћи ћеш као бос по трњу и ако си недужан),
Радило је и за време тих фамозних 90-тих, још горе.

Ипак, добро, то јесте бар нека иоле разумна примедба.

Судство је и даље у врло лошем стању, могло се ту учинити више.

7. Пуно убистава

8. Тежак криминал у Србији

9. Полиција корумпирана

10. Србија је пуна дроге[/b
Исто - било је горе у 90-тим.

И исто, тачно, могло се више учинити против тога.

Али, с обзиром и на све доиста објективне тешкоће, није се ни могло много.

У сваком случају има бољитка више него што ви то желите да признате.

dubokouman post, ali jednu stavr cenim, nisi postovao slike ili sta su, vec samo linkove. medjutim ne cenim to sto nisi pokusao da odgovoris ni na jedno pitanje-tvrdnju. zasto?

Јесте дубокуман. Нисам ставио

nije norma istina ovo sto govoris.

eto da uzmemo za primer narkomaniju.

danas je mnogo gore nego 90tih .

narkomana i narko dilera imas na svakom cosku.

svako dete zna u svojem kraju ko su glavni narko dileri.

ne moze im niko nista.

oni se voze u besnim kolima, i ne kriju od cega zive i cime se bave , imaju svoje ljude u policiji koji ih pokrivaju, koji im dojavljuju kad ce biti racija i sa kojima dele tal.

u gradu u kojem ja zivim bivsi inspektori u narkoticima dizu zgrade od po 1000 kvadrata.

droga nikad nije bila jeftinija a narkomana nikad vise.

svega toga nije bilo 90tih.

stotine hiljada porodica je ova vlast upropastila zato sto nije sposobna da resi problem narkomanije i ovolikog broja narkomana i narko dilera u srbiji.

vi iz DS i DSS-a ste se pokazali nesposobnim da resite ovaj problem. Imali ste 9 godina i nista niste uradili.

Zato pomerite se u stranu i pustite nekog drugog da on proba.

Zločin je zločin, ok. Sam rat je zločin. Ne opravdavam ga.
Ali.... postoji jedna sitna razlika - ko ga je počinio prvi. Uz to, da li je izvršen nad civilima, potpuno nedužnim i ne zaštićenim licima, na najmonstruozniji način. U takvim situacijama, javlja se ogromna želja za - osvetom...... u takvoj situaciji, jedina refleksna reakcija.
Zamisli da zatekneš (nedaj Bože) zaklane svoju decu, roditelje. Kako bi se osećala? Da li bi te preplavila žeđ za osvetom, ili bi se ponašala ''demokratski'' (a znaš ko je to učinio), i ne bi uzvratila istom merom? Verovatno, sebi ne bi dozvolila da postaneš ''zločinac'' (osvetnik).
Stare poslovice kažu: oko za oko - zub za zub. Zašto je nekad neko to izmislio?

kakva demokratija kakvi bakaraci ..... pa video si sta se desilo u "demokratskoj" Americi kada su ih oni napali .... odjednom sve "demokrate" pocese napadati sve ljude sto lice na arape i paliti im dzamije a ne samo oni vec i oni po Kanadi ,,,,sta su radili zarobljenicima i koliko su ih nelegalno pohapsili??

svi su oni demokrate kad se radi o drugima...

То са Сребреницом јесте испало прилично "неспретно".
Али, Тадић се сигурно није "поклонио онима који су клали Србе". Поклонио се жртвама.

тадић се поклонио кољачима. Они су побијени од Врс.

Тадић је био у Братунцу, на Божић 2006.

Није био кад је највише требао да буде, 2005 кад је запад свом силом на својим медијама пљувао на братуначке жртве и хвалио кољаче побијени од Врс у Сребреници.

Ваше "генијално" поимање дипломатије и протокола. :roll: :roll:

Није Тадић с њим никакав "друг", већ је, напросто, хтели ми то или не, Месић председник Хрватске..

Јесте друг. Пије, смеје се. А то што месић је уништио Југославију, део је Олује, део усташког руководства. Ма то баш заболе тадића и вас "демократе".

Мислим о Кандићки све најгоре, вероватно и горе него ти.

Али, да Тадић "хоће да хапси...". То је, просто,нешто као... параноја.

Ево ти линк па види како је сав побеснео од беса и како ће он да хапси Србе ако случено спрече антисрпско деловање:
http://www.blic.co.yu/politika.php?id=22102

Напросто не може се рећи друго већ - лажеш..
Научи енглески, уместо да се бламираш да си као шатро прочитала.

Још једна лаж.
Какво "пљување по Србима", сем у твојој машти?.

Његово поклањање кољачима у Сребреници. Његове претње да ће да хапси Србе ако покушају да спрече антисрпске фашисте као у Аранђеловцу. Његов говор кад каже да у Србији има оних који су за њега и убице.

Радило је и за време тих фамозних 90-тих, још горе.

Ипак, добро, то јесте бар нека иоле разумна примедба.

Судство је и даље у врло лошем стању, могло се ту учинити више..

Много више наркомана и дроге је данас у Србији. А нисмо у рату нити у изолацији. Многа убиства нерешена и тежак криминал а то је теби у реду. И ако Србија сада није изолована нити је у рату.

Исто - било је горе у 90-тим.

И исто, тачно, могло се више учинити против тога.

Али, с обзиром и на све доиста објективне тешкоће, није се ни могло много.

У сваком случају има бољитка више него што ви то желите да признате.

Бољитaк:lol:. Па ви сте катастрофа. Уништили сте Српску војску. Улизивали се западу и свим Српским непријатељима, и то све на штету Срба. И ви да говорите о бољитку. 90их је Србија била изолована и под санкцијама од ваших "демократа". Ви сте је изоловали, ваши "демократи" су бомбардовали Србе 1995 па опет 1999. Ваши "демократи" су отели крајишким Србима Крајину. Ваши "демократи" се хвале како су добро бомбардовали Србе у Босни и у Србији. Нека хвала на вашој хуманости.

Ако је горе, горе је - јер је тако - свуда у свету.

Али, код нас су се деведесетих, због свега што се дешавало, створили посебно погодни услови за то.

ne moze im niko nista.

oni se voze u besnim kolima, i ne kriju od cega zive i cime se bave , imaju svoje ljude u policiji koji ih pokrivaju, koji im dojavljuju kad ce biti racija i sa kojima dele tal.

u gradu u kojem ja zivim bivsi inspektori u narkoticima dizu zgrade od po 1000 kvadrata.

Знам. Али, опет - колико и како је то кривица ове власти, кад је све "припремљено" раније, и читава ствар толико "подивљала", да је не би решила ни инвазија ванземаљске полиције неке суперцивилизације, а не нека, одавно 8(у времену 90-тих нарочито) корумпирана полиција, и власт, која је "наследила" претходну корумпирану.

А, наравно, то нико не спори, и сама није имуна на корупцију.

Нико не спори корупцију, и све проблеме, и то стално понављам.

Али не може се сваљивати кривица само, и толико на власти после 2000.
А није и да се ништа није урадило.

vi iz DS i DSS-a ste se pokazali nesposobnim da resite ovaj problem. Imali ste 9 godina i nista niste uradili.
Каквих сад "9 година"? Опет ти мени "ви". Који то "ми"?

Кад ћете, стварно, престати с тим "црно-бело" гледањима?

А, тај ће да "проба", и да... успе, како да не. :roll: :roll:

problem je norma sto ste vi demokrate vec 8 godina na vlasti, i sto je vas narod birao da resavate probleme , a ne da na svako pitanje zasto se problemi ne resavaju vicete "BUUUU 90te" . Znaci ili resavajte probleme ili se sklonite sa vlasti. jer ovaj narod nece izgovore , ovaj narod hoce na vlasti one koji su sposobni da resavaju probleme sa kojima se mi kao narod i drzava suocavamo.

problem je norma sto ste vi demokrate vec 8 godina na vlasti, i sto je vas narod birao da resavate probleme , a ne da na svako pitanje zasto se problemi ne resavaju vicete "BUUUU 90te" . Znaci ili resavajte probleme ili se sklonite sa vlasti. jer ovaj narod nece izgovore , ovaj narod hoce na vlasti one koji su sposobni da resavaju probleme sa kojima se mi kao narod i drzava suocavamo.

Ја нисам ни на каквој власти, према томе, не могу ни да се "склоним".

Само кажем да се, упркос свим , морам оно, "субјективним слабостима и објективним тешкоћама" доста тога и урадило.

Могло је боље, то стално понављам.

Али, опет и то, зашто се морају ипак толико помињати те 90-те?

Јер - Зло тада настало толико је штете нанело, да није довољно 80, а не 8 година.

Иако увек остајем при неким принципима, опет, с друге стране, немам права да спречавам да пробају и неки други, кад су у "политичкој утакмици", имају право.

Само што мислим да - ништа бољи не би били, да су, једноставно, само - демагози, и да се користе грешкама и слабостима садашњих власти.

Да највише због тога и добијају гласове.

Ако је горе, горе је - јер је тако - свуда у свету.

Али, код нас су се деведесетих, због свега што се дешавало, створили посебно погодни услови за то.

Опет ваши патетични изговори, како је милошевић крив за вашу корупцију данас, за вашу сарадњу са тешким криминалцима који су преплавили Србију са дрогом и тешким криминалом.

Знам. Али, опет - колико и како је то кривица ове власти, кад је све "припремљено" раније, и читава ствар толико "подивљала", да је не би решила ни инвазија ванземаљске полиције неке суперцивилизације, а не нека, одавно 8(у времену 90-тих нарочито) корумпирана полиција, и власт, која је "наследила" претходну корумпирану.

А, наравно, то нико не спори, и сама није имуна на корупцију.

Нико не спори корупцију, и све проблеме, и то стално понављам.

Али не може се сваљивати кривица само, и толико на власти после 2000.
А није и да се ништа није урадило.

Вадите се и на ванземаљце сад. Баш сте патетични и јадни да јаднији не можете бити. 9 година сте катастрофу направили у Србији. А Србија нити је била изолована нити у рату. Само лудак верује вашој демагогији. Не само да нисте ништа предузели, него је стање чак и горе по питању корупције и дроге у Србији данас са вама на власти.

Каквих сад "9 година"? Опет ти мени "ви". Који то "ми"?

Кад ћете, стварно, престати с тим "црно-бело" гледањима?

А, тај ће да "проба", и да... успе, како да не. :roll: :roll:

Неће сигурно Николић да ради као што сте ви 9 година се улизивали Српским непријатељима на штету Србије. Неће се грлити и љубити са усташама и игнорисати да оштро осуди западно дивљање на Косову и у Републици Српској. Неће уништавати Српску војску, као што сте ви 9 година. Ви јесте скроз црни.

Ovde govorimo o Nikoliću, a ne Tadiću, a on se ne izvinjava za tvoje stradanje, već stradanje onih u srpskim zločinima. :roll:

не, он је пљунуо на моје страдање, приказавши мене и све Србе као главне кривце за рат....

Sebičan si. To je briga za celu bivšu Jugoslaviju, odnosno sve nas Balkance, na koje će predsednički izbori uticati. :roll:

Знаш колко ме заболе како ће живети неки Македонац, Словенац, Црногорац, мене занима како ћу ја да живим....

a ja molim SRPSKU SRAMOTU da se izjasni;Kada su Srbi napravili zločin kao onaj u Srebrenici pa se još hvalili time
kada su Srbi imali ""junake"" kao što je mladić

kada su Srbi veličali RATNE ZLOČINCE I MASOVNE UBICE

NIKADA do sad od kad se pojavila neka "nova ""ljudska"" vrsta" koja samo oblikom podseća na ljude :oops:

Које си ти националности? Да ли схваташ да ти и сви они који једва чекају да кажу како су Срби ово, како су Срби оно урадили већи кривци за то што нас свет сматра за дивљаке од оних који су те злочине извршили......Знаш на том хваљеном Западу важи једно правило нико није крив док се не докаже супротно, док се не докаже да је Младић направио неки злочин он остаје јунак, када га осуде он је злочинац, а ја не знам да је пред било којим судом он осуђен......

Не знам како те није стид да овако говориш о човеку као што је Тома Николић. Прави председник, поштен и интелигентан човек. Зато, грађани Србије, на изборе 3. фебруара гласајте СВИМ СРЦЕМ ЗА СРБИЈУ И ТОМУ НИКОЛИЋА и отпевајте молитву за бољу СРБИЈУ са РАДИКАЛИМА на челу.

Isto kao što me nije stid da tako govorim o Anti Đapiću.

On nije nikakav "pravi predsednik", to će postati (ili neće) tek posle 3. februara, a da je inteligentan...pa dobro, neću vređati, ali toliko ima "sumanutih grešaka" da duboko sumnjam u njegov koeficijent inteligencije. :lol:

Тадић је енглески агент и ту је крај сваке дискусије о његовим могућностима и способностима. Енглези су увек били против Србије и ту је ствар јасна.

1. Zasto mislis da je Tadic engleski agent? To su budalastine.

2. Velika Britanija je bila veliki prijatelj Kraljevine (kraljevske porodice su i u srodstvu). Vidovdan se redovno u Engleskoj oznacavao kao dan prijateljstva sa srpskim narodom. 8-)

10 разлога због којих не треба гласати за тадића

1. Поклонио се у Сребреници онима који су клали Србе. На Братунац се није осврнуо, као да је у питању усмрдели сир.

2. Друг је са ратним злочинцем месићем

3. Хоће да хапси Србе и стрпа их у затвор који неће да угосте б92, кандићку и осталу србомрзачку банду.

4. Није се огласио ниједанпут да осуди унмиково савезништво са шиптарским терористима:
http://www.spiegel.de/international/spiegel/0,1518,323632,00.html

http://www.kosovo.net/news/archive/2004/October_21/2.html

5. Његово пљување по Србима свих ових година није донело ништа добро Србији.

6. Данас у Србији судство ради по тарифи (ако немаш да потплатиш проћи ћеш као бос по трњу и ако си недужан),

7. Пуно убистава

8. Тежак криминал у Србији

9. Полиција корумпирана

10. Србија је пуна дроге

1. To je razlog za glas ZA Tadica

2. Cak i to. Prijatelj je i sa Miloradom Dodikom, i sa Filipom Vujanovicem i Rankom Krivokapicem. I Stipe Mesic nije ratni zlocinac, nauci prvo sta je to.

3. Hoce da hapsi ratne zlocince. Vidis, ovde si dvolican - osudjujes hrvatske (koji cak to direktno i nisu) a velicas srpske. :roll:

4. Nije istina, vise puta se oglasio; pa cak i u Savetu Bezbednosti

5. Glupi argument, ignorisacu

6. Nema veze s njim

7. MNOGO manje nego u Nikolicevo vreme

8. MNOGO manji nego u Nikolicevo vreme

9. MNOGO manje nego u Nikolicevo vreme

10. Zalosna istina, ali isto je bilo i ranije.

Срс никад није пљувала на Србе и Српске жртве.

Срс никад није била за хапшење Српских хероја који су бранили Србе.

Срс никад није као дс се поклонила онима који су клали Србе.

2005 кад се на западу вртео данима мали исечак о шкорпионима, и лажима како су шкорпиони снимљени у Сребреници. Срс је тад једини направио документарац о геноциду над Србима и приказао зверства оних које запад подржава.

Паметном доста за кога треба гласати у другом кругу.

Prevod:

SRS je pljuvala na neSrbe i nesrpske zrtve.

Tacno, SRS je podrzavala srpske zlocine.

SRS se poklonila onima koji su klali neSrbe.

verovovatno ga je zato , sto nigde nema saveznika, kao opozicionog politicara primio buduci predsednik Rusije Medvedev i sadasnji predsednik ruskog parlamenta Sergej Mironov :lol:

ajde bre hrvat nemoj vise da se blamiras.

Jesu li ga oni podrzali na izborima direktno? Nisu.

A najveca poenta je sto se svi Srbi u dijaspori plase Nikoliceve Srbije i svi su uz Tadica. :roll:

ne moze im niko nista.

svega toga nije bilo 90tih.

stotine hiljada porodica je ova vlast upropastila zato sto nije sposobna da resi problem narkomanije i ovolikog broja narkomana i narko dilera u srbiji.

Nije ni 8 proslo a "vi' ste imali 13 :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back