1

znachiiiiiiiiiiiiiiiii.....

• ...drzh se ratko

• ...kuka i motika

• ...ne volim chokoladu

• ...pfc 2 - 3 tuluz

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Cuj kucanje. xD Ahahaha. xD

@Oktobar
Ja ne vidim sta je neverovatno u tome, pa i oni su ljudi. :lol:
Uostalom, znas da su bukvalni koliko i ja kad kazem sestri da je majmun. ^^

Dobro, sestra je jedno. Ali roditelji su drugo. Nama je tata uvek govorio isključivo stvari poput: moje princeze, tatine devojčice, tatina dečica, dušice moje. A i mami se obraćao sa moje ženče. (: Tako da mi je zaista nezamislivo tako nešto.

...Meni je tata govorio "sine" i jos bio pod utiskom da je to prihvatljiv nadimak za zensko celjade. :/
Ne, u mojoj porodici jednostavno nema tepanja posle pete godine. :lol:

Al to ne znaci da oni kao roditelji ne valjaju, ja mislim da su super. xD

Obicno to tepanje je na principu sunce, seko, Daco ( sto mene to iritira, al' aj )... A jos gore Dacika.. Boze, to ne samo da me zovu roditelji, nego i profesori.. Tako da je bolje da je drugi arsenal reci.. :D

Obicno to tepanje je na principu sunce, seko, Daco ( sto mene to iritira, al' aj )... A jos gore Dacika.. Boze, to ne samo da me zovu roditelji, nego i profesori.. Tako da je bolje da je drugi arsenal reci.. :D
E, meni kad mama kaze "Sale", ja tacno znam da posle toga ide "je l oces da usisas casom?" :lol:

Nisam iz tog sloja, već sam naučena da poštujem mamu i tatu, i da ih nekako neizmerno volim, pa nikada nisam iz poštovanja prema njima se usudila ikada nešto da im ružno kažem, a kamoli da povisim ton, najviše zbog toga što su se oni tako ophodili prema meni.
Nekako su me odgajali (i moju sestru, zapravo) tako da verujem da sam ja njihovo blago, i ono u šta ulažu ceo svoj život, i toliko su se posvetili raznim detaljima tokom mog odrastanja da mi je prosto nezamislivo da bi ikada mogli da mi kažu nešto ružno. Jer, ako dozvoliš sebi jednom nešto ružno da kažeš, više nemaš granicu. Zaista, tokom mog dosadašnjeg života čula sam samo lepe stvari od roditelja, ali i kritike naravno, koje su uvek bile konstruktivne, i u cilju mog napretka, ali nikada nešto povređujuće ili pogrdno.

E vidis, meni se takvo ophodjenje prema deci gadi, prosto iz razloga sto imam osecaj da se pedofili tako ponasaju, i zato sto imam osecaj da takvim ponasanjem od dece pravis piz.de, da izvines na izrazu... /:
Nije da keva nije probala tako da nam se obraca, ali jednostavno ne dozvoljavam to...razumem da se majka tako obraca cerci, ipak su one kao drugarice, ali sinu...ruzno...ili otac cerci, jos gadnije... :/

Nemoj da pomislis da ja kazem nesto ruzno za tvoje roditelje, lepo je to u neku ruku...samo ja to ne volim i lepse mi je kad se prema meni obracaju upravo onako kako se moji drugovi prema meni obracaju, iz zezanja... (:

Ali roditelji mi nisu drugovi, i ne treba tako da mi se obraćaju, niti ja njima. A to da je pedofilski, ne razumem to nikako, nikada to ne bih tako shvatila. :/
No, verujem da ima razlike u ponašanju prema devojčicama i dečacima.

Ali roditelji mi nisu drugovi, i ne treba tako da mi se obraćaju, niti ja njima. A to da je pedofilski, ne razumem to nikako, nikada to ne bih tako shvatila. :/
No, verujem da ima razlike u ponašanju prema devojčicama i dečacima.

Pa sad, vidis cak i na filmovima kako roditelji non stop pokusavaju da budu prijatelji sa decom zato da bi im se deca tako brze otvorila...a znas i sama za onu izreku "Nikada neces imati boljeg druga od roditelja" zato sto je roditelj kao pravi prijatelj, bla, bla...a ovo za pedofile, pa jednostavno kad pogledas na filmovima npr. kad ono pedofil prilazi klinki i pocne da joj tepa "Princezice moja, hoces bombonu..." i sl... :lol:
Ima razlike, ima... (:

Pa dobro, imaš drugačije viđenje toga. Ipak, smatram da imam idealan odnos sa roditeljima, i sve im pričam.
(:

A ovo za pedofile je suviše grozno, neću da komentarišem.

...Ni meni moji ne glume drugare, nas odnos je vise na fazon "Thou shalt obey my command, for I am thy parent and what I speak is wisdom you shan't fathom many and many a year from now". xD

788961_460s.jpg

Ladno ne mogu da se setim ničega... :lol:
Jednostavno, nisam pravio neka sranja, tj. bio sam BAD onoliko koliko i oni smatraju da je normalno za tinejdžera, tako da mi nisu kenyali.
Porodica mi je jedna od najvažnijih stvari na svetu, sestra mi je jedan od najboljih prijatelja, i to je to, nema neuroze...
Samo mi je baba luda, ali to je simpatično. z:D

A više mi se sviđa Japan is pretty cool guy anketa nego ova. :(

Poslednja izmena:
Ah kako ne kapiraš ženska glavo, fani je romantik, vidiš da je reč "angel" zamenio sa "DxD". Hoće da kaže da si ti njegov anđeo. :zaljubljena:
Čovek te voli, želi... Wants to get inside you...
awesome.gif

Poslednja izmena:
ujak me čašćava do suza
on je zapravo jedino muško koje me rasplakalo, dosada
ali to je manipulacija u dve minute
i uvek je njegova poslednja :sonja, odrobijaću te !

Back