Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.503
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad me mama vidi da igram:
jao sta sam ja rodila, jesil zensko il nisi
kakve puske...samo rat, rat gde je tu cvece i drvece
umesto da se ulepsavas ko sve drugarice ti tako
tvoja braca nas nisu zlostavljala tako bla bla bla bla...
djubruljo joj je za sad najbolji izraz
i glupa maso
Хихихихихи
Мајка кад оплете
Сунце ти...
''Говече једно, распреми ту шталу''
''Акрепе један'' - не допада јој се како се шминкам
''Будало белосветска'' - кад почнем да филозофирам
''Ти да си Јупитер, засула би целу васиону својим г*внима'' - е, то кад је изјавила нисам могла да дођем себи добрих 10 минута
''Немој мени да кукаш, кад си акреп, изгледаш као да седам дана ока ниси склопила'' - а нисам кукала, само сам јој рекла да никад нисам имала дечка, јер ме нервирају четрнаестогодишакиње са ''озбиљним везама'', али је она погрешно протумачила
''Антихристе, моли се ти за спас своје душе'' - када сам фино и културно рекла да нећу више са њом да се вучем по црквама
Има ту још бисера, али ме нешто стид да напишем
Хихихихихи
Мајка кад оплете
Сунце ти...
''Ти да си Јупитер, засула би целу васиону својим г*внима'' - е, то кад је изјавила нисам могла да дођем себи добрих 10 минута
''Немој мени да кукаш, кад си акреп, изгледаш као да седам дана ока ниси склопила'' - а нисам кукала, само сам јој рекла да никад нисам имала дечка, јер ме нервирају четрнаестогодишакиње са ''озбиљним везама'', али је она погрешно протумачила
''Антихристе, моли се ти за спас своје душе'' - када сам фино и културно рекла да нећу више са њом да се вучем по црквама
Хихихихихи
Мајка кад оплете
Сунце ти...
Jel slušaš metal ?
Jel slušaš metal ?
el vam roditelji daju komplimente?
meni dajuuuuuuu
cjale mi je reko da sam "poluchovek" a keva da sam izrod
ranije je cale govorio buzdovan ^_^
a keva ima chitav arsenal koji ne bih pis'o ovde, jedino ako tema zazhiviii x)
tu je i anketicaaaa