1

znachiiiiiiiiiiiiiiiii.....

• ...drzh se ratko

• ...kuka i motika

• ...ne volim chokoladu

• ...pfc 2 - 3 tuluz

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
samo kada izvrsim ritual kasapljenja jednookih zena

moras to da me naucis

zavezi ili cu ti zabiti nogu u dupe
ucuti ili ce moja noga pricati u tvojem dupetu
moja noga ce znati put do tvog debelog creva ukoliko ti ne budes znao put do skole
noga mi drhti od zelje da ti udje u bulju
noga mi je velicine tvoje glave, ali ipak mogu da se kladim da moze da ti stane u bulju
cujes li, moja noga se smesi na tvoju bulju
nova je godina, a ja imam samo jednu zelju... da ti nabijem nogu u bulju sledeci put kad budes bacio petardu kod komsije u dvoriste

jadno tvoje dupe :(

srecnica si, sedim pre koji dan s ocuhom i tako prepricavamo jedno drugome tripove samo vidis keva pocinje da place izlazi iz sobe i nadr.ka se na oboje
jesus fu.ckin' christ bas je osetljiva

maaa, ima da je zovem na buxnu neki dan, keve mi
il' da joj sinem u supu ili caj pa da iskulira loma
msm, zena u klimaksu, nije ni njoj lako
jos pored mene ovakve..ihihihi

Nije od 70ih, to traje iiiiiiiiiiiiih. Kad je pocelo emitovanje onda se pogorsalo.
Au možda si u pravu ,možda ta "noga" i nije stvarno ... :eek:
zavezi ili cu ti zabiti nogu u dupe
ucuti ili ce moja noga pricati u tvojem dupetu
moja noga ce znati put do tvog debelog creva ukoliko ti ne budes znao put do skole
noga mi drhti od zelje da ti udje u bulju
noga mi je velicine tvoje glave, ali ipak mogu da se kladim da moze da ti stane u bulju
cujes li, moja noga se smesi na tvoju bulju
nova je godina, a ja imam samo jednu zelju... da ti nabijem nogu u bulju sledeci put kad budes bacio petardu kod komsije u dvoriste
Nadam se da imaš lak san . :sad2:

Datum: 03.10.2009.
Ako si ti normalna, ubicu se ovog momenta.
Jesi ti zensko ili musko?
Rodila si idiota. (tata kaze mami)
'Ajde goni se, da te vise ne gledam.
Prestani da jedes vec jednom, termitu jedan. Nece sestrama nista ostati.
Opet na trening? 'Ajde lepo priznaj da si se zaljubila u trenera.
Gospode Boze, sa kakvom zivotinjom ja zivim... (kad mi mama vidi sobu)
Drogiras se 100%, narkomanko jedna!
Djubre jedno nezahvalno.

Neke stvari se ne menjaju. :lol: Osim sto vise ne treniram.

Prva tri su i dalje najzastupljenija, definitivno, ali drugo je, ono, naj naj. :lol:

Do srednje skole sam bio zlatan. Posle sam puko. Tako da su počeli komplimenti...

Ako nešto radim, idu sve pohvale. Od calca i keve. Upravo sam završio krečenje, oduševljeni su,mnogo hvale, ali zato dok sam psovao u procesu onda su me pljuvali... A inace:

stari- ti mene stvarno iznenadjuješ, glup si, još si ti zelen,
ajde *****c jedan ne kaki, nemoj da se kurčiš, a na to mu ja odgovorim:
nemaš ti pojma šta je sve meni u glavi, a na to će keva: što jes jes. stari na to ostane u nekom trans stanju, ni ne sluti sta se desava...(nije kuci svih 12 meseci,vec svega oko 4 meseca i to u komadima...)

keva- međede jedan, jesi ters ko da te izet(lud zbunjen...) pravio, smiri malo hormone,
jadna tvoja cura kako izdrži s tobom....

Poslednja izmena:
Ti si buba jedna lenja koja ne zaslužuje da živi.
***** ti materina.
***** ti mater.
Kravo, kozo i ostali sisari...
Kokoško... i ostala živino.
Jadnice... patetičarko i na tu foru sinonimi i hononimi...
Uf... ćale me uglavnom ne vređa..

Upravo sam završio krečenje, oduševljeni su,mnogo hvale, ali zato dok sam psovao u procesu onda su me pljuvali... A inace:

kad rece krecenje,ja sam ludeo kada sam ja morao da farbam zidove u mojoj sobi. Dosla keva koja se naravno "razume" u sve,od usisavanja do nuklearne fizike. Kad god se nesto radi,ona mora da dodje i da popuje kako sta treba i da se dere iako blage veze o zivotu nema.. To me pogotovu izludjuje kada ja vozim.
I cala nema i ja razmutim onu boju u lavor i uzmem da krecim,a dole stavim novine,a ona ce nemoj toliko farbe,pazi na plafon,isprlja lajsnu,nemoj tako gusto zafalice,ostavi ocu ne umes ti to,nije ti rekao da to ti radis (a covek jeste) i pocela da se dere,psuje sve sto postoji na nebu i u familiji... Doslo mi je da je ubijem. Lepo uhvatim je i izguram napolje iz sobe i zakljucam vrata. Ona sizi napolju... Kad je bilo gotovo,otkljucam vrata a ona pa dobro si okrecio. I cale me pohvalio i mislim da je to bio poslednji put da su me roditelji za nesto pohvalili.

a cesto me nazivaju lenstinom,"lezis tu ko debil ceo dan,a nisi se setio da dodjes i da pitas treba li neke pomoci",ludace, ti si blesav (u smislu lud,ali pogrdno)...

Sleepyhead:
Datum: 03.10.2009.
Angel~:
Ako si ti normalna, ubicu se ovog momenta.
Jesi ti zensko ili musko?
Rodila si idiota. (tata kaze mami)
'Ajde goni se, da te vise ne gledam.
Prestani da jedes vec jednom, termitu jedan. Nece sestrama nista ostati.
Opet na trening? 'Ajde lepo priznaj da si se zaljubila u trenera.
Gospode Boze, sa kakvom zivotinjom ja zivim... (kad mi mama vidi sobu)
Drogiras se 100%, narkomanko jedna!
Djubre jedno nezahvalno.
Neke stvari se ne menjaju. Osim sto vise ne treniram.

Prva tri su i dalje najzastupljenija, definitivno, ali drugo je, ono, naj naj.
Neverovatno ali istinito, skoro nema vise komplimenata, od kako sam pocela da studiram potpuno drugu pesmu pevaju. Sad ja dodjem kuci, a ono:

Lepa moja, jedes li ti tamo, cekaj sad ce mama da ti smucka nesto.
Jao, kako ti se kosa prolepsala. (ovo je apsolutna laz, btw, gora je nego pre)
Simpatican ti je onaj kolega, je l Ivan rece da se zove, bas je fin. (pre je bilo nesto o tome kako se druzim sa propalitetima, sta znam)
I moje apsolutno omiljeno:
Sale, sta ti se jede? Napravila sam kuglof, sa vecim braon delom/ledene kocke/cokoladne kocke sa visnjama/euro kocke/hola kocke.

:D

Od tebe nece nista biti...
Jednog dana cu uzeti kompijuter i baciti sa prozora...
Debilu jedan...
Znas li ti da kuvas? Ne... Cak ne znas ni jaje lepo da ispeces... Sta ces jesti?

Usputno, kad pomenu jaje, obicno se setim moje extra kajgane.... :lol: U njoj je bilo i meda, secera, soli, ulja, sirceta, aleve paprike, valjda je bilo i malo luka... Sve u svemu, ostala je samo u secanju... :lol: :rotf:

__________________________________________________________________________________________

Najnovije... xD
Budes li objavila, glavu cu da ti slomim... Moja mladja sestra... :lol:

Poslednja izmena:
Kako mogu tako nešto da vam kažu? Meni ni mama ni tata nikada ništa loše nisu rekli, pa ni u šali.

zavisi kom sloju pripadaš, ja totalno mogu da zamislim neke fensi roditelje koji po ceo dan čitaju, lepo se oblače, piju čaj sa komšijama i zgražavaju se na ''prostakluke'', a deci se obraćaju formalnim finim tonom...imam jednu drugaricu s takvim roditeljima, i mogu ti reći, iver ne pada daleko od klade, koliko god se trudio da padne.
Sredina u kojoj živimo ipak retko dozvoljava takve izuzetke, i današnji roditelji su mahom grubi i prosti, što opet ne umanjuje njihov kvalitet kao ljudi i kao roditelja. Ja kakve stvari slušam od svojih, neko bi pomislio svašta...ja znam dovoljno.

Prozivaju me kad god sednem za kompjuter, u fazonu "ovako lep dan a ti za kompjuterom" ili "odavno te niasm video/la da drzis knjigu u rukama" isl

A keva ima obicaj da u pola noci upadne u sobu bez kucanja i da me ispituje sta radim u to vreme za racunarom

Cuj kucanje. xD Ahahaha. xD

@Oktobar
Ja ne vidim sta je neverovatno u tome, pa i oni su ljudi. :lol:
Uostalom, znas da su bukvalni koliko i ja kad kazem sestri da je majmun. ^^

zavisi kom sloju pripadaš, ja totalno mogu da zamislim neke fensi roditelje koji po ceo dan čitaju, lepo se oblače, piju čaj sa komšijama i zgražavaju se na ''prostakluke'', a deci se obraćaju formalnim finim tonom...imam jednu drugaricu s takvim roditeljima, i mogu ti reći, iver ne pada daleko od klade, koliko god se trudio da padne.
Sredina u kojoj živimo ipak retko dozvoljava takve izuzetke, i današnji roditelji su mahom grubi i prosti, što opet ne umanjuje njihov kvalitet kao ljudi i kao roditelja. Ja kakve stvari slušam od svojih, neko bi pomislio svašta...ja znam dovoljno.

Nisam iz tog sloja, već sam naučena da poštujem mamu i tatu, i da ih nekako neizmerno volim, pa nikada nisam iz poštovanja prema njima se usudila ikada nešto da im ružno kažem, a kamoli da povisim ton, najviše zbog toga što su se oni tako ophodili prema meni.
Nekako su me odgajali (i moju sestru, zapravo) tako da verujem da sam ja njihovo blago, i ono u šta ulažu ceo svoj život, i toliko su se posvetili raznim detaljima tokom mog odrastanja da mi je prosto nezamislivo da bi ikada mogli da mi kažu nešto ružno. Jer, ako dozvoliš sebi jednom nešto ružno da kažeš, više nemaš granicu. Zaista, tokom mog dosadašnjeg života čula sam samo lepe stvari od roditelja, ali i kritike naravno, koje su uvek bile konstruktivne, i u cilju mog napretka, ali nikada nešto povređujuće ili pogrdno.

Back