Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Ha... cale mu Red Forman ~
Da znas
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha... cale mu Red Forman ~
samo kada izvrsim ritual kasapljenja jednookih zena
zavezi ili cu ti zabiti nogu u dupe
ucuti ili ce moja noga pricati u tvojem dupetu
moja noga ce znati put do tvog debelog creva ukoliko ti ne budes znao put do skole
noga mi drhti od zelje da ti udje u bulju
noga mi je velicine tvoje glave, ali ipak mogu da se kladim da moze da ti stane u bulju
cujes li, moja noga se smesi na tvoju bulju
nova je godina, a ja imam samo jednu zelju... da ti nabijem nogu u bulju sledeci put kad budes bacio petardu kod komsije u dvoriste
srecnica si, sedim pre koji dan s ocuhom i tako prepricavamo jedno drugome tripove samo vidis keva pocinje da place izlazi iz sobe i nadr.ka se na oboje
jesus fu.ckin' christ bas je osetljiva
Au možda si u pravu ,možda ta "noga" i nije stvarno ...Nije od 70ih, to traje iiiiiiiiiiiiih. Kad je pocelo emitovanje onda se pogorsalo.
Nadam se da imaš lak san .zavezi ili cu ti zabiti nogu u dupe
ucuti ili ce moja noga pricati u tvojem dupetu
moja noga ce znati put do tvog debelog creva ukoliko ti ne budes znao put do skole
noga mi drhti od zelje da ti udje u bulju
noga mi je velicine tvoje glave, ali ipak mogu da se kladim da moze da ti stane u bulju
cujes li, moja noga se smesi na tvoju bulju
nova je godina, a ja imam samo jednu zelju... da ti nabijem nogu u bulju sledeci put kad budes bacio petardu kod komsije u dvoriste
Ako si ti normalna, ubicu se ovog momenta.
Jesi ti zensko ili musko?
Rodila si idiota. (tata kaze mami)
'Ajde goni se, da te vise ne gledam.
Prestani da jedes vec jednom, termitu jedan. Nece sestrama nista ostati.
Opet na trening? 'Ajde lepo priznaj da si se zaljubila u trenera.
Gospode Boze, sa kakvom zivotinjom ja zivim... (kad mi mama vidi sobu)
Drogiras se 100%, narkomanko jedna!
Djubre jedno nezahvalno.
Upravo sam završio krečenje, oduševljeni su,mnogo hvale, ali zato dok sam psovao u procesu onda su me pljuvali... A inace:
Neverovatno ali istinito, skoro nema vise komplimenata, od kako sam pocela da studiram potpuno drugu pesmu pevaju. Sad ja dodjem kuci, a ono:Sleepyhead:Datum: 03.10.2009.
Neke stvari se ne menjaju. Osim sto vise ne treniram.Angel~:Ako si ti normalna, ubicu se ovog momenta.
Jesi ti zensko ili musko?
Rodila si idiota. (tata kaze mami)
'Ajde goni se, da te vise ne gledam.
Prestani da jedes vec jednom, termitu jedan. Nece sestrama nista ostati.
Opet na trening? 'Ajde lepo priznaj da si se zaljubila u trenera.
Gospode Boze, sa kakvom zivotinjom ja zivim... (kad mi mama vidi sobu)
Drogiras se 100%, narkomanko jedna!
Djubre jedno nezahvalno.
Prva tri su i dalje najzastupljenija, definitivno, ali drugo je, ono, naj naj.
Kako mogu tako nešto da vam kažu? Meni ni mama ni tata nikada ništa loše nisu rekli, pa ni u šali.
zavisi kom sloju pripadaš, ja totalno mogu da zamislim neke fensi roditelje koji po ceo dan čitaju, lepo se oblače, piju čaj sa komšijama i zgražavaju se na ''prostakluke'', a deci se obraćaju formalnim finim tonom...imam jednu drugaricu s takvim roditeljima, i mogu ti reći, iver ne pada daleko od klade, koliko god se trudio da padne.
Sredina u kojoj živimo ipak retko dozvoljava takve izuzetke, i današnji roditelji su mahom grubi i prosti, što opet ne umanjuje njihov kvalitet kao ljudi i kao roditelja. Ja kakve stvari slušam od svojih, neko bi pomislio svašta...ja znam dovoljno.