1

znachiiiiiiiiiiiiiiiii.....

• ...drzh se ratko

• ...kuka i motika

• ...ne volim chokoladu

• ...pfc 2 - 3 tuluz

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
''Tu bandoglavost si samo od svojih baba mogla da nasledis...''

''Ko da su te vaspitavala ulicari.''

''Samo trazis pare( a daju mi tipa 100 din nedeljno.:confused::lol:)''

''Gle kolko ti je dupe...kako si se utovila.''

''Jesi ti zensko ili ne,obuci se jednom kao devojka,stikle i sl.:roll:''

''Mi smo tu govorili da ucis,ali eto,kad nisi 'tela da slusas...''

A cale mi stalno govori da imam veliki nos... to me ranije nerviralo,ali samo kazem da sam ga od njega nasledila:lol::lol:

Poslednja izmena:
meni bilo najzesce kad sam se svadjala sa kevom i ona mi kao preti fizickim obracunom:mrgreen:(a nikada me u zivotu nije stvarno tukla-par puta u zivotu me "osamarila")
i valjda htela da kaze kako ce da me Ugazi,a ona meni,onako besna:
"ZGAZICU TE!!!!"
ja sam se pocepala od smeha.........msm koja pretnja.............:roll::mrgreen:

Ništa direktno nikad ne dobijem, ali zato je najbitnije da oni ne veruju meni i da ne veruju u mene.
To je dovoljno znati.

ajoj, i meni isto, totalno su bezosecajni. Posle se cudim kad primetim sebe kako se bezosecajno ponasam, ali mislim da njih nikad necu dostici.

Tuzna istina. :P

A tema:

"Ustaj sa tog cuda, ceo dan si na njemu" (=kompjuter)

ili "Razbicu jednom taj monitor, pa necete moci vise da sedite tu i krivite kicmu i zdravlje"(upuceno i meni i mojoj braci)

a brat cesto voli da kaze: "Da mi je tvoj mozak na neko vreme da se odmorim" (mislim, uzasa)

ili kad im kazem: "Mama, izlazim, da mi das pare?"
a ona zena mrtva ozbiljna kaze: "Evo 30, je l' ti dosta?" (u retkim slucajevima 70).

ccc...xD kakvih sve ima moji su i dobri :lol:
al najjache je ovo 30din.:lol: moj cale je najjachi shto se tiche toga :cool:
ja mu trazhim 100din za sladoled,a on kazhe ''ocesh 500 da chastish i drushtvo?'' :lol:

@tema

najcheshcje sam guska :cool:

Moji roditelji me nikad nisu tako "častili" kao vas vaši.

Ranije, sećam se, kad sam bio mali, tata je umeo da mi kaže "gluperdo" (ježim se kad čujem to), ali odavno to nije rekao jer mu nisam dao povoda.

.. a znate za onu:
"Dok si pod mojim krovom blablabla"
da sam dobila 1E svaki put kad sam to cula,sad bih imala sopstveni krov:mrgreen:

jaoooo,ma kojih E,ma po 50 para da sam dobijala bre do sada bih imala za vilu breee.........ee breee ma koju vilu za hotel sa 5 *,sa sve bazenima,saunama,spa centrima i svim ostalim...........:mrgreen: zapravo to je :sad2::sad2:

Ja uvek teram kontru.
U ovom slučaju bih rekla "Ko pre dopre do mene." ili "Ulica, mislim, 'fala bogu"
Ili tako nešto....

Hah ja samo uputim jedan podsmešljivi pogled i nema potrebe da kažem bilo šta.

Ah,da,otac ima običaj da mi kaže:

Kol'ko puta sam ti rek'o da ćeš da izrasteš u pristojnu osobu?:roll:

A vole i da mi kažu:

Soba ne bi trebalo da bude livada (zato što ja skupljam lišće i ređam ga svuda po svojoj sobi).:lol:

Ah, da setila sam se...

Kazem ja lepo mom bratu Janku: "Vidi, vidi, Janko, bubamaru na zidu iznad sata" (a bubamara je stvarno bila tamo,posto insekti vole moju sobu,pogotovo uvece kad je otvoren prozor i upaljeno svetlo)
a tek ce on meni: "Maki, trebalo bi da pocnes da uzimas neke lekove, onda te bubamara nece vise uznemiravati" i napusti sobu. Ostavio me samu sa bubamarom. :P

Back