1. maj, slavite ga ili ne?

Неким људима је храна једина идеологија. Није онда ни чудо у каквом се срању налазимо.

239936_uranak-kosutnjak-prvomajski-uranak-foto-d-zivancevic_ff.jpg

Само ви кркајте, боле вас уво... :confused:

Poslednja izmena od moderatora:
Ратко Младић : Господо официри, мене је срамота због свега што се овде дешава. Ја сам синоћ дошао са ратишта, нама тамо гину људи, ми немамо довољно бораца, пара, хране и муниције. Посебно за артиљеријска оруђа. На критичној смо граници кад је тенковска муниција у питању. Али, све би то наши борци поднели, чак и глад и сиротињу.Но, данас сам прошао поред Аде, тамо се сунча и купа 300.000 људи. Рат је у близини,читав један братски народ гине и пати, а Београд је у гаћама, и купа се. Господо то је срамота, и на тај начин се не помаже свом народу у невољи.

Kapitalizam, al srpski domaćinski je jedini spas za Srbe i Srbiju.

Ko nema svoj kapitalizam, taj zida tuđ.

- - - - - - - - - -

Što pre Srbija postane kapitalista i počne da brine o svojim interesima, to će se pre osloboditi stranih kapitalista koji brinu o sebi i svojim interesima

Застава ЕУ:
evropska-unija-eu-zastava-1353288516-231418.jpg

Дакле, поента приче: на застави, грбу и грбу оружаних снага Русије НЕМА никакве петокраке већ се налази двоглави орао са круном на којој се налази Православни Крст, и Икона Светог Георгија. А петокрака се налази на застави ЕУ и Америке. Паметном довољно.

zasto su zvezde na zastavi eu obrnute na dole? inace ta zvezda pentagram jedan krak je navrhu i to je glava dva sa strane predstavljaju ruke, a dva kraka dole su noge. na zastavi eu je obrnuto glava je dole. :lol:

inace, danas odmaram...

Back