DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
znači neće ni ovde...super...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja najvise volim kad sam gola
Неко се нуди као месо, дакле истиче своје тело, носи минимално да се види максимално и те форе, и сад се јави проблем када неко други почне да је гледа као месо, као она се још и увреди.. Па мени то није баш најјасније.. Мсм свакога људи гледају онако како се тај неко представи, значи шта нудиш то ће и да купе..
Е сад мене занима зашто се ти људи љуте, вређају или шта већ, када их неко посматра управо тако?
..
edit by Nina
nisi joj dovoljno simpatican...pa joj mozda ne prija od tebe da cuje da je mesishte

Неко се нуди као месо, дакле истиче своје тело, носи минимално да се види максимално и те форе, и сад се јави проблем када неко други почне да је гледа као месо, као она се још и увреди.. Па мени то није баш најјасније.. Мсм свакога људи гледају онако како се тај неко представи, значи шта нудиш то ће и да купе..
Е сад мене занима зашто се ти људи љуте, вређају или шта већ, када их неко посматра управо тако?
..
edit by Nina
Пља, неке патетичне рибе хоће моћ над мушкарцима. Оне би хтеле да их због "меса" третирају као богиње и да се мушкарцима још смеју иза леђа, а све друго сматрају омаловажавањем њихових "квалитета" и њих самих.Неко се нуди као месо, дакле истиче своје тело, носи минимално да се види максимално и те форе, и сад се јави проблем када неко други почне да је гледа као месо, као она се још и увреди.. Па мени то није баш најјасније.. Мсм свакога људи гледају онако како се тај неко представи, значи шта нудиш то ће и да купе..
..
edit by Nina
Višššš kako čoek zna znanje! E da su nam svi ovako pametniПља, неке патетичне рибе хоће моћ над мушкарцима. Оне би хтеле да их због "меса" третирају као богиње и да се мушкарцима још смеју иза леђа, а све друго сматрају омаловажавањем њихових "квалитета" и њих самих.
Просто, зар не?
..
edit by Nina
Пља, неке патетичне рибе хоће моћ над мушкарцима. Оне би хтеле да их због "меса" третирају као богиње и да се мушкарцима још смеју иза леђа, а све друго сматрају омаловажавањем њихових "квалитета" и њих самих.
Просто, зар не?
nemam posao al imam lovu vozim se taxijem u svim pravcima rucam u hotelu dam malom romu 20 din idem gde hocu moze mi seono koje misle da imaju...
priroda to je sad u modi tamo se uzivaЖеле моћ над мушкарцима тако што ће неко да их је*е и избаци из куће пре него што сване, или неће никад ни видети стан или кућу него ће радити гимнастику по колима? И оне се тако осећају као богиње и смеју некоме?
moja kafa kosta 200 dnemam posao al imam lovu vozim se taxijem u svim pravcima rucam u hotelu dam malom romu 20 din idem gde hocu moze mi se
moje dzvake 300moja kafa kosta 200 d
coca colica 2oomoje dzvake 300
Није то без разлога. Знаш и сам колико има пичкопаћеника.Желе моћ над мушкарцима тако што ће неко да их је*е и избаци из куће пре него што сване, или неће никад ни видети стан или кућу него ће радити гимнастику по колима? И оне се тако осећају као богиње и смеју некоме?
Пља, неке патетичне рибе хоће моћ над мушкарцима. Оне би хтеле да их због "меса" третирају као богиње и да се мушкарцима још смеју иза леђа, а све друго сматрају омаловажавањем њихових "квалитета" и њих самих.
Просто, зар не?

..
edit by Nina
Zene se nude kao meso jer tako imaju vise udvaraca, ali to ne znaci da nece ostati sa tim likom. Ako se nadju dva kvalitetna mesa onda se dugo dinstaju.
e sinke ova ti je zlatna
Zene se nude kao meso jer tako imaju vise udvaraca, ali to ne znaci da nece ostati sa tim likom. Ako se nadju dva kvalitetna mesa onda se dugo dinstaju.