moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Devojke, najzad ugrabih Otmenost ježa, mnogohvaljeno ostvarenje.
Samo da se pohvalim, ali čitam Megi.
za Otmenost jeza, pusti megi, pusti sve citaj jezaaaaaaaaaaaaaaaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke, najzad ugrabih Otmenost ježa, mnogohvaljeno ostvarenje.
za Otmenost jeza, pusti megi, pusti sve citaj jezaaaaaaaaaaaaaaa

Svima nam nekako nije po voljiO, sad vidim da i Esteriti mnogo šta nije po volji, pa mi lakše da nisam samo ja antiprotivna

Stvarno ima lepe koriceA mene je ''Crveni sari'' privukao iz nekog trećeg razloga. Ima lepe korice
Završih ovo:
Pogledajte prilog 224816
Autor je Švajcarac, što se i vidi po stilu, nije neko američko smeće (što sam zla).
Rado nemoj da se rugas
E, ni ja nikako da naletim na njuDevojke, najzad ugrabih Otmenost ježa, mnogohvaljeno ostvarenje.

Cao i dobro doslaDobro vece zene
Ja vas dugo pratim, no tek sad sam se registrovala.
Sinoc sam zavrsila Orvelovu 'Zivotinjsku farmu' a pre toga knjigu 'Nova zemlja', predivne price Djampe Lahiri.
Ne znam sta cu poceti sledece, imam samo jos dve knjige ovde, dok ne odem u Srbiju da obnovim zalihe.
Eto ti ga sad
Niko ne priznaje da je citao Crveni sari
Malo sam sad pretrazivala i nasla da ga je citala Seherezadina mama
Ostali su samo komentarsali nesto oko kupovine, oko teme, i tako...
Ali ja cu ga malo prebrstiti, a ako mi se bas dopadne (u sta sumnjam) niko mi ne brani i da procitam![]()

Eto. Tebe u pretrazi ne nadjohJa sam ga citala, meni se svideo![]()

Eto. Tebe u pretrazi ne nadjoh
Knjiga nije losa, samo se meni ne cita.
Videces kada je procitam i napisem komentar.
Nije fer da pisem dok sam na 1/3![]()

То вам је само мала цртица из епилога, врло штуро препричана. Има ту свачега.Hahaha, svidja mi se kako je Razvigor to sve prepričao, pa sad ne moramo ni da čitamo. Mada, u stvari, baš je sad zanimljivo da se pročita.h.
Не знаш ни ова како се зове лол Чак ми је и пас угинуо, Страхиња КастратовићRazvigoru, aj prepričaj još koju
bilo koju, nema veze
![]()
Hahaha, svidja mi se kako je Razvigor to sve prepričao, pa sad ne moramo ni da čitamo. Mada, u stvari, baš je sad zanimljivo da se pročita.
Ja počela Vivegu IZMEDJU DVE VATRE. (Nemam ovde da boldujem, totalno mi je poremećena Krsta na poslu). Fina krupna slova. Nisam pala na doope posle prvih 10 strana. Neće valjda da mi predje ta boleština od Cru* (i još nekih) pa joj se ništa ne čita i ne svidja. Samo sam strog kritičar.
Moonlight, uzivaj u Otmenosti ježa i nemoj posle ništa više da uzimaš od iste autorke. Dobrodošla Kanela... šta još ima...? E da, i ja sam za autore iz manje forsiranih zemalja. Uglavnom pruže nešto novo i drugičije.
Michal Viewegh - Čeh.

Pa... bitno je da znas sta hocesja najviše volim..pa recimo Norvežane i tako te sjevernjake
poželjno plava kosa i plave oči, al' nije presudno
![]()

Kad se već izjašnjavamo.
, treba li da napišem da je izdavač Alnari?) Rasela Vitfilda. O Spartanki Lisandri, koja je zarobljena i prinuđena da se bori u areni. Ima dosta krvi i nasilja, ALI mi je knjiga bila veoma uzbudljiva i 'vukla' me da je čitam, pa sam je slistila za 2 dana. Na kraju se nalazi i sasvim nepotreban pogovor prevodioca (tj. njegov osvrt na knjigu???) gde on kao pokušava da nam objasni šta je pisac ovim romanom hteo da nam kaže. Tja.
ja najviše volim..pa recimo Norvežane i tako te sjevernjake
poželjno plava kosa i plave oči, al' nije presudno
![]()
Jel ako, da se i ja izjasnimJa volim tamne tipoveKad se već izjašnjavamo.

evo je meni na vrata šta ću šta ću
valjda je spremila ručak![]()