Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Procitala "Nikom ni reci"
Dobra je.Jos sam malo pod utiskom "U sumi" pa mi je
ova malo.... jednostavnija? ... ne mogu da nadjem pravi opis osecanja....
Al' da je zanimljiva-jeste. Da se nisam nadala takvom zavrsetku-nisam.
Da mi skoro svaka knjiga deluje malo zbrzano na kraju-deluje,ali opet m se svidja.
Sad imam 4 knjige na srpskom od Kobena,to treba procitati :)
pa dalje trazim Patersona.....

Mada,malo imam osecaj da ce mi posle jos jedne knjige o ubistvima trebati neka komedijica....
Mnogo sam se smracila.

ne, no si ti :D
čitala je i Bijićka, vidi pretrage

Nemoj da me zbunjuješ, Esterka, sad sam morala da konsultujem moj spisak. Nisam čitala Evu Lunu, čitala sam Paulu od ženskih imena, zatim Kuću duhova i Ishod naših dana. A sada čitam Kći sreće, a tu su mi i ostali delovi trilogije Portret u Sepiji i Kuća duhova, koju ću ponovo da pročitam da bih imala celinu u kontinuitetu.

Procitala "Nikom ni reci"
Dobra je.Jos sam malo pod utiskom "U sumi" pa mi je
ova malo.... jednostavnija? ... ne mogu da nadjem pravi opis osecanja....
Al' da je zanimljiva-jeste. Da se nisam nadala takvom zavrsetku-nisam.
Da mi skoro svaka knjiga deluje malo zbrzano na kraju-deluje,ali opet m se svidja.
Sad imam 4 knjige na srpskom od Kobena,to treba procitati :)
pa dalje trazim Patersona.....

Mada,malo imam osecaj da ce mi posle jos jedne knjige o ubistvima trebati neka komedijica....
Mnogo sam se smracila.

Jeste, treba malo da se kombinuje. Mada i ja tako kad počnem jedno, onda nekako sve vuče ka tome

Jos pored citanja gledam CSI sve sto nadjem.
Mada razmisljam ozbiljno da odstampam ove knjige sto me cekaju
da nisam vezana za laptop,
jer me sve vuce da nastavim,odmah sad istog momenta :lol:
(toliko o pravljenju pauze)

Nemoj da me zbunjuješ, Esterka, sad sam morala da konsultujem moj spisak. Nisam čitala Evu Lunu, čitala sam Paulu od ženskih imena, zatim Kuću duhova i Ishod naših dana. A sada čitam Kći sreće, a tu su mi i ostali delovi trilogije Portret u Sepiji i Kuća duhova, koju ću ponovo da pročitam da bih imala celinu u kontinuitetu.

Izgleda nije samo Esterka zaboravna:lol:
Ja sam pretragom našla da si je i ti čitala i da ti je na početku bila dosadna.

Moj sin gleda tu seriju, skinuo je sve epizode, pa na DVD, pa još na TV kad se negde prikazuje... a ja ni jednu nisam odgledala, a volim, nije da ne volim. Ja gledam Zločinačke umove i nekad bude tako odvratnih scena i onda se pitam, zašto ja ovo gledam kad mogu lepo da čitam neku finu knjigu. I onad se nerviram što sporo čitam.

pretražila i našla:
Ja jutros u biblioteci opet uzela Izabelu Aljende - Eva Luna. Stajala je tamo na pultu, a ja sam se malo nećkala da mi ne bude previše Izabele jer sam pre nepunih mesec dana čitala Ishod naših dana, koji me nije baš oborio s nogu kao svojevremeno Kuća duhova. Vidi, sad sam tek ukapirala (iako sam juče-prekjuče objašnjavala ovde koji je redosled trilogije) da sam ja čitala poslednji deo, a prva dva nisam. Ju, šta ću sad!?
Pa ništa, kad pročitam jednog dana Kći sreće i Portret u Sepiji, onda ću opet kuću duhova. A prvo ću, naravno, Evu Lunu. Posle prvih 20-ak strana nemam neki utisak. Nekako mi već vidjeno. Videću dalje

stvarno ne znam šta sad da mislim o sebi. Pa vi bolje znate nego ja šta sam čitala. Nisam od proletos pisala šta sam pročitala na spisku u kompjuteru, ali jesam u moju svesku, pa sam se sad na osnovu par reči koje zabeležim, setila koja je i o čemu se radi. Pa, lepa je i ona.

Zaključak: ova tema je očigledno najsigurnije svedočanstvo o tome šta smo čitali. Džaba mi moja dva spiska, ništa bez forumašica. :worth::worth:

e, sad da preporučim još jednu od ove Aljendeovice, kad ste se već zalaufale
meni je bila 10kroz 10
a mislim da sam je i preporučivala
kako se bješe ono zove :think:

ojjjj :dash:
neko je žensko ime, čini mi se Izabela
uglavnom, radi se o osnivanju Čilea, o velikoj ljubavi..i ta, koja nosi naslov knjige, a kojoj ne mogu imena da se sjetim, je relativno kasno, u 35 god, otišla iz Ćpanije, da bi se na drugom kontinentu, rame uz rame sa svojim čovjek i borila i stvarala, a sve opisano onako Aljendeovski, kako to samo ona zna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back