Akademik Teodorović VS Saša Janković: Nikada nisam toliko pogrešio u proceni čoveka

E moj profesore i akademiče...
Tolike si škole izučio a zajebeš se kod jednog prevaranta !?

И мени није јасно како се тако академик ИСПАЛИО.... па на Јанковићу се одмах види и ко је и шта је... било је довољно да се распита шта то значи када те неко гледа право у очи а испод зеница му се виде беоњаче...... то зна сваки психијатар или психолог........:cool:

Biće njemu moralni kodeksi kad ga Sale pomiluje po kosi .

Прангију треба изоловати (после избора? одмах? то је сад политичко питање за опозицију бр.1!) од остатка опозиције. Он је реметилачки фактор јер је дилеја.

- - - - - - - - - -

Ја сам уочио да је дилеја када је Мињи Милетић рекао "ако вам кажем име покрета, мораћу да вас пољубим", ´ал ´ајд, мислио сам да треба добити још једну шансу (јер сам хуманиста, и ми титоисти не одбацујемо људе тек тако).

- - - - - - - - - -

И мени није јасно како се тако академик ИСПАЛИО.... (...)
Одговор је једноставан.
Зато што је Прангија био одличан као заштитник грађана.

Лудило у политичким странкама ПОПРИМА ОБЛИК ЕПИДЕМИЈЕ :

POLITIKA | 04.09.2017 15:00 > 04.09 15:10
Nikola Djuričko i Janko Baljak novi članovi Predsedništva PSG

Glumac Nikola Djuričko i reditelj Janko Baljak novi su članovi Predsedništva Pokreta slobodnih gradjana (PSG), saopšteno je danas.

Po navodima pokreta, Djuričko i Baljak će u skladu sa Statutom PSG ubuduće učestvovati u svim odlukama Predsedništva, koje broji pet stalnih i tri pridružena člana.

"Dok aktuelna vlast svakodnevno smišlja laži i sprovodi nasilje, PSG radi na jačanju stavova, principa, a pre svega na kredibilitetu koji mu daju ljudi neukaljanih biografija. Djuričko i Baljak, uz Gorana Markovića, Aidu Ćorović, Srdjana Škora, Jenea Maglaia i predsednika Sašu Jankovića, dodatna su garancija da se PSG kreće u dobrom pravcu", piše u saopštenju.

И мени није јасно како се тако академик ИСПАЛИО.... па на Јанковићу се одмах види и ко је и шта је... било је довољно да се распита шта то значи када те неко гледа право у очи а испод зеница му се виде беоњаче...... то зна сваки психијатар или психолог........:cool:

Serijski ubica !

Мало, пријатељу, накотило се фукаре, чудо једно! Није тај коров чупан деценијама!
Треба минимум 96 сати!:eek:

Pozvati stručnjaka...

ln.jpg

Мито, отворио сам посебну тему на ПДФ Психологија, да нам стручњаци детаљније објасне неке ствари у вези карактера Салета Прангије.

https://forum.krstarica.com/showthr...-беоњаче-испод-зеница?p=35053462#post35053462

У одсуству икакве озбиљне опозиције једина граница бахатости СНС-а је машта... Могу да ураде шта год им падне на памет.

И зато је лоше што се распадају... јбте, период полураспада политичке партије у Србији више није од избора до избора, него од најаве до најаве избора...

ПОДРШКА АКАДЕМИКУ ТЕОДОРОВИЋУ! ЈАНКОВИЋУ ПОКАЗАО СИ СЕ ГЛУП ЗА ПОЛИТИКУ, ЗАТО ИСТУПИ! АКО ОСТАНЕШ И ПОРЕД МУДРИХ РЕЧИ АКАДЕМИКА ТЕОДОРОВИЋА, ПРОГЛАСИЋЕМО ТЕ ВУЧИЋЕВИМ ШПИЈУНОМ У ОПОЗИЦИЈИ!

http://www.danas.rs/politika.56.html?news_id=362926&title=Teodorovi%C4%87%3a+Jankovi%C4%87i+da+napuste+PSG

Teodorović: Jankovići da napuste PSG

Akademik Dušan Teodorović podržao je ostavku člana Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđana Škora.

00_0701foto_medija_centar.jpg

Teodorović se u pismu, čiju je autentičnost potvrdio za Insajder, takođe izvinio jer i sam nije detaljnije obraložio zašto napušta pokret i dodao da „najiskrenije moli bračni par Janković da napusti pokret“.

On je za Insajder rekao da mu su sada čini da je trebalo da zahteva sastanak osnivača na kome bi se detaljno sagledalo stanje u Pokretu.

„Slobodan sam da Srđanovim konstatacijama dodam svoje utiske o potpuno netransparentnom finansijskom poslovanju, bezidejnosti, neefikasnosti i nepoštovanju dogovorenog od strane Predsednika PSG „ dodaje Teodorović.

On dodaje i da se protokom vremena uverio i sam da Saša Janković ne poseduje radne i kreativne sposobnosti i moralne vrline da predsedava pokretom koji, kako je naveo, pokušava da istinski promeni lice Srbije.

„Pokret slobodnih građana, koji se tako zove, jer nam je prvo ime ukradeno zbog aljkavosti i nesposobnosti, ne pripada bračnom paru Janković. Pokret je nastao sinergijom hrabrih pojedinaca blistavih profesionalnih karijera koji se bore za bolju Srbiju, ne uključujući u tu borbu lične interese i koristi. Najiskrenije molim bračni par Janković da napuste pokret.„ napisao je Teodorović.

:ok:

Eh, da mi je samo na 48h, sve bi doveo u red.

Pola Srbije bi nestalo! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ја сам уочио да је дилеја када је Мињи Милетић рекао "ако вам кажем име покрета, мораћу да вас пољубим", ´ал ´ајд, мислио сам да треба добити још једну шансу (јер сам хуманиста, и ми титоисти не одбацујемо људе тек тако).

Lagoje!

Pa sto onda izdade drzavu zajedno sa Perisicem?

Nova godina poranila za AV. Pa on ne treba kur.cem da mrdne, samo moze da gleda i smeje se kako se opozicija urusava, kako sama sebi puca u noge. Znam da mnogi misle da su na delu mracne sile koje sada rade protiv Jankovica, sto uvek moze da se uzme sa dozom ozbiljnosti. Ali ko je terao onog mentola da napise onakav tvit.

Nije bitno sta je objavio, ljudima upadaju dve tri reci u oko “zgrcen, centar Beca”. Kada se radi studija slucaja, ovo ce uzeti kao primer kako sam sebi sjeb.ati kampanju. Verujem da se narod veoma potreso sto je ovaj zgrcen u hotelu u centru Beca obecao da ce uciniti nesto. Ovde ga vlast cak nije ni spinovala, ovo su tviter trolovi poceli da se ismevaju budali.

Pa ako si clan stranke, gde kampanja postoji samo na tviteru, ko ce normalan da trpi tako nesto. Jankovic je prevara to je jasno svakom normalnom i nije mi jasno kako je neko u njemu video stozera opozicije. On je kao nova nekompromitovana licnost. Jankovic se itekako kompromitovao. Kao zastitnik gradjana on je bio DS ekipa i to nije tajna. Ono po cemu pamtim Jankovica je slucaj porodice Nastasic ciju su decu bukvalno otele americke vlasti zbog roditelja, koji su optuzeni za pedofiliju. A sve to sto je otac slikao decu dok se kupaju i uzivaju u tome i objavio slike na FB. Pakao je prekinut nakon vise od godinu dana u kojima su jadna deca zivela u domu, dok roditelji nisu dokazali da nisu krivi. Sasa Jankovic nije dao podrsku roditeljima koji su je trazili, ali se obrusio na medije i javnost sto su se usudili da kritikuju americke institucije.

Dok je zvanicno bio zastitnik gradjana Jankovic nije imao nameru da stiti nase ljude, kako je onda uspeo da bilo koga da prevari da ce to ciniti kao politicar.

Iskreno ne volim ove koji su sada na vlasti, stomak mi se prevrce od njih, ali kada njima suprotstavis Suleta, Prangiju, Djilasa i ekipu, onda oni i ne izgledaju kao toliko tragicna opcija.

Lagoje!

Pa sto onda izdade drzavu zajedno sa Perisicem?
Да је ваш Милошевић послушао Перишића да потпише "Дејтон 2" како је и био обећао својим западним дринкинг-партнерима, и данас бисте владали Косметом :hahaha: :rotf:

- - - - - - - - - -

Тужан крај србијанских праксисоваца.

Они ће се прегруписати, не бој се ти за њих. Да си из Београда, знао би да је реакција одувек била јака!

Мито, душмани ми затворили тему!

https://forum.krstarica.com/showthread.php/798871-Видљиве-беоњаче-испод-зеница

- - - - - - - - - -

Мито, душмани ми затворили тему!

https://forum.krstarica.com/showthread.php/798871-Видљиве-беоњаче-испод-зеница

Они ће се прегруписати, не бој се ти за њих. Да си из Београда, знао би да је реакција одувек била јака!

Поједе вас време. Све вас је мање, а груписање не престаје.

За десет година ћете столовати у прашњавим подрумима док београдском калдрмом буду крочили Класични Британски Либерали.

Поједе вас време. Све вас је мање, а груписање не престаје.

За десет година ћете столовати у прашњавим подрумима док београдском калдрмом буду крочили Класични Британски Либерали.

..рече ПИЈАНИ пророк испред задруге, вративши флашу у гајбу и отетуравши се у свој ИМТ трактор кабрио на који га зауевек осудише зле комуњаре :hahaha: :rotf:

traktor-imt-539-prvi-vlasnik-slika-63075460.jpg

..рече ПИЈАНИ пророк испред задруге, вративши флашу у гајбу и отетуравши се у свој ИМТ трактор кабрио на који га зауевек осудише зле комуњаре :hahaha: :rotf:

traktor-imt-539-prvi-vlasnik-slika-63075460.jpg

Изем ти панчлајн, па ИМТовци су твоји. Где си видео мењшевика који је зарадио Аудија?!

[

Nikada tokom svoje dugogodišnje karijere u zemlji i inostranstvu mi se nije desilo da toliko pogrešim u proceni radnih sposobnosti i moralnog kodeksa jednog čoveka. Pogrešio sam i to je moja velika krivica. Primite moje izvinjenje, kako zbog moje pogrešne procene, tako i zbog zakasnelog priznanja”, napisao je akademik Teodorović.
valjda je i ovaj partijaš, pa zbog toga nije ranije primetio.
Svakome ko nije partijaš je o Jankoviću bilo sve jasno onog trenutka kada je pristao da mu na izborima podršku da DS.

TEŠKE OPTUŽBE Akademik Teodorović protiv Saše Jankovića: "Nikada nisam toliko pogrešio u proceni moralnog kodeksa jednog čoveka. Izvinite"

tGfktkqTURBXy8zYjFhMzg2YmIwM2ZkMTBmMzcyODdmM2JjOWZiYmEwMy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Прангијо, Прангијо, сваким даном све више падаш. :sad2:

- - - - - - - - - -

Akademik Dušan Teodorović, jedan od osnivača Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića i njegov bivši saradnik, pridružio se danas teškim optužbama koje je protiv Jankovića izneo Srđan Škoro, član predsedništva PSG koji je danas popodne podneo ostavku na tu funkciju.

Škoro je u pismu ostavke objavljenom na internetu istakao da Pokretom "upravlja isključivo bračni par Janković", da su "redovno abrovisanje i cinkarenje deo stalnog blata na umišljenom dvoru Jankovića" i da "bi nas stvaranje novih Slobe i Mire odvelo direktno u propast".

Teodorović je u otvorenom pismu istakao da "u potpunosti podržava stavove koje u svom pismu izneo Srđan Škoro".

“Istovremeno, žao mi je što vas nisam i sam detaljnije obavestio o razlozima napuštanja pokreta…

Slobodan sam da Srđanovim konstatacijama dodam svoje utiske o potpuno netransparentnom finansijskom poslovanju, bezidejnosti, neefikasnosti i nepoštovanju dogovorenog od strane Predsednika PSG. Protokom vremena uverio sam se da Saša Janković, koga sam najiskrenije podržao u predsedničkoj kampanji i u fazi formiranja pokreta, ne poseduje radne i kreativne sposobnosti i moralne vrline da predsedava pokretom koji pokušava da istinski promeni lice Srbije.

Nikada tokom svoje dugogodišnje karijere u zemlji i inostranstvu mi se nije desilo da toliko pogrešim u proceni radnih sposobnosti i moralnog kodeksa jednog čoveka. Pogrešio sam i to je moja velika krivica. Primite moje izvinjenje, kako zbog moje pogrešne procene, tako i zbog zakasnelog priznanja”, napisao je akademik Teodorović.

Teodorović je istakao da PSG "ne pripada bračnom paru Janković".

"Najiskrenije molim bračni par Janković da napuste pokret", piše Teodorović.

Teodorović je za "Blic" potvrdio da je ovo pismo, objavljeno na internetu, njegovo i autentično. Rekao je da je pročitao pismo člana Predsedništva PSG Srđana Škora, i da je “suština tu”.

Dovoljno je prangiji pogledati facu i oci sve ce vam biti jasno

Back