Do seksa kroz stomak

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
:kolac: :jede: :zjede:

Seks i klopa, klopa i seks. Prvo seks pa klopa, ili obrnuto, prvo klopa pa seks?
Koja klopa je za vas savršen uvod u seks? Imate li neke svoje recepte koji garantuju bolji seks?
Napišite nam da i mi pojed(b)emo. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne razumem opsednutost ljudi hranom. Pa cak poredjenje sa seksom. Meni je hrana obicno gorivo i totalno mi je svejedno da li sam jeo grasak od subote ili pecenje u MB-u. Totalno sam ravnodusan na hranu. Tako da mi ne ide u glavu ona izreka da put do muskarcevog srca vodi preko stomaka.
Jasno je da sam promasio temu i da je pitanje od koje vrste hrane ti klajfna bolje stoji ali cisto kad smo vec kod hrana - sex teme...

Nisu potrebne nikakve tablete ni Red Bul,za dobar seks. Potrebno je samo,da i muskarac i zena,pre toga,pojedu po pljeskavicu od petnaest cevapa sa lukom.Seks je garantovano dobar,i pamtice ga

dugo,kako po kvalitetu,tako i po trajanju.Sve ostale price,o dobrom seksu,su najobicnije gluposti.

Ja ne verujem da je hrana afrodizijak, ali opet su mi fascinantni Japanci koji jedu onu Fugu ribu, za koju veruju
da je arfodizijak, ali ako se otruješ njom ne postoji antidot. Ono što je tu afrodizijak je zapravo neizvesnost, da
li te posle jedenja te ribe čeka ultimativno seksualno zadovoljstvo ili rigor mortis. A poznato je da su
Eros i Tanatos neraskidivo povezani.;)

:kolac: :jede: :zjede:

Seks i klopa, klopa i seks. Prvo seks pa klopa, ili obrnuto, prvo klopa pa seks?
Koja klopa je za vas savršen uvod u seks? Imate li neke svoje recepte koji garantuju bolji seks?
Napišite nam da i mi pojed(b)emo. :mrgreen:

A da se ne zeznes pa da ti hrana bude bolja od seksa:lol:

- - - - - - - - - -

ne povezujem seks i hranu

Kad jedes palacinku,i kad krene cokolada da ti nadrazuje sva cula:lol:

- - - - - - - - - -

Sta ja znam ... cokolada vas zna, onako, odobrovoljiti :D

Da al onda vise ne vidimo tebe vec samo nju..Ne valja ubacivati hranu pred akciju ili nista nece biti od akcije :lol:

Kad jedes palacinku,i kad krene cokolada da ti nadrazuje sva cula:lol:

- - - - - - - - - -

Da al onda vise ne vidimo tebe vec samo nju..Ne valja ubacivati hranu pred akciju ili nista nece biti od akcije :lol:

:think:

Je l' to znaci da treba da povecam mito kad ti trazim nesto sledeci put ili i dalje mogu da se provucem sa cokoladom? :rumenko:

@Tema:
Nemam pojma, izbegavaj prejedanje ako neces da upovracate jedno drugo.

E mislim da hrana ne utice puno na polne aktivnosti,bar ne kod nas zenki i nemam neka posebna iskustva.....:rumenko:

Drage moje dame, nije sve u sisama i guzi. Sva ozbiljnija istraživanje na temu šta muškarca privuče ženi medju ostalim su pokazala da muškarce privlače žene koje znaju uživati u hrani i koje znaju kuvati. Nije valjda da na Krsti nema žena koje su kuvanjem privukle muškarca. :cool:

Drage moje dame, nije sve u sisama i guzi. Sva ozbiljnija istraživanje na temu šta muškarca privuče ženi medju ostalim su pokazala da muškarce privlače žene koje znaju uživati u hrani i koje znaju kuvati. Nije valjda da na Krsti nema žena koje su kuvanjem privukle muškarca. :cool:

Ali dragi ima mnogo faza dok dođemo do pripremanja hrane.Muskarci valjda prvo gledaju,pa te onda odvuku u jazbinu pa onda:ajmo::rumenka:,pa tek onda slijedi kuhanje.Ovi moji na to i nisu obracali previse paznje.Vaznije im je bilo moje imovno stanje.:aha:

Back