Jak posao, u p.m.
Kako si složila rečenicu, tri puta sam se spotakao. Postoji jednostavna reč - sponzoruša. Nema tu 80-20 procenata. Sponzoruša je sponzoruša.
***Imas ribe koje bi bile i sa nmajogavnijim stvorom, a i one koje vole pare al bi ipak da nije bas ogavko(nisam rekla da nisu sponz.)Al nebitno jer sam ovu podelu pisal da mi ne bi brkali sa brojem 3..
Neće sposoban muškarac nesposobnu ženu. Prvi put čujem da se ženaloži na nečiju sposobnost. Kada vidi lika kako sposobno vozi tramvaj, sigurno se sva ozari, zar ne?

***Aaa vazi sto nece,koliko ih samo ima....
***Sposobnost,ili borbenost je osobina,i podrazumeva da ne sedis ceo dan u kuci duvas vutru,igras igrice...Ili ne radis nista jer ti je kompleks recimo da konobarises i slicno...Ili i da radis nesto mrzi te da se boris da napredujes u poslu da poboljsas svoju situaciju(a to svo ponasanje nije posledica nekog tragicnog detinjstva vec ciste lenjosti ili porazenosti,u sv sl cak je i nebitno kako se javlja nesposobnost,vec sama cinjenica da je vredanost i radanost,energicnost privlaca osobina)
Sposobnost podrazumeva da stalno guras napred,a to je ujedno i
jedna od sijaset osobina koja je privlacna zenama...
Onda žena nije sa muškarcem u toj priči, već sa njegovim pantalonama.
****Da to sam i napisala...Citava poenta je da napravim razgranicenje da se ne bi sve u istu temu svojatalo...
Draga damo, ništa ovde nije
ozbiljna veza od ovoga što je navedeno. Sve što je navedeno je čist prostakluk koji nema ni zrno ljubavi u sebi.
*****Znaci sta je po tebi ljubav?Cisti hormoni?Brate nismo zivotinje...
Po meni je ljubav nesto znasnovano u pocetku na zaljubljenosti(hormonima i pomalo karakteru)i posle karakteru(vise neg h.),poverenju,vremenu(tj ipak imas vezanost koja proizilazi iz vremena provedenog zajedno iliti navike)..A karakter u oba slucaja je opet grupa svega i svacega,i onog sto sam gore navela...+da ne sirim temu na fizicke odlike koje su nam privlacne zbog mnogih podsvesno ugraviranih biloskih razloga...
U poslednje vreme je stvar drugačija. Budu sa muškarcem neko vreme, a onda jedva čekaju da se razvedu. Treba im samo alimentacija uredno da se plaća i to je sve jer one su sve moderne žene, samohrane majke, svetice u p.m. koje, jadne ne bile, ne mogu da nađu ''muškarčinu'' koji će da im
skida Mesec sa zvezda.
A ako kojim slučajem muškarac učini nešto romantično i neočekivano lepo - ''Bože, koja budala''.
****Sve mi se cini ko da ovde na forumu najvise bleje muskarci koji su izvisili za normalan zivot sa zenama,a posebno one starije generacije(koje je jos i rat zakacio te i vise kriznih teta

)..
Drugo moje iskustvo sa zenama i ljudima generalno je bas drugacije od tvog..Ne znam ni jedan primer(ne kazem da ih nema)od boldovanog..
Ne znam nikog od zenskih koje ocekuju idiota koji ce da bude poslusan i ko kuce da im skace pod noge i koje misle da je romantican lik budala...
Žensko biće nema pojma šta hoće jer je naviklo na to da se hirovi mogu ispuniti.
**Na ovo su navikli razmazeni ljudi oba pola...S tim sto muskarci to cese tolerisu zbog seksa,al to je njihov problem,greska...
Žensko misli da je pametno i kada je žešći moron.
**Eh a koliko tek muskaraca ima,ima ih iz obe grupe koliko oces..
Zbog toga se devojke vezuju za ohole muškarce. Misle, promeniće ga. Hoće juče.
**Opet ne znam za takve,meni je mentolsko ponasanje bilo koga ko hoce iz korena da menja matoru konjinu(pod uslovom da nije rec o teskim depresivcima i sl..)Takvih naravno ima ali manje..
Ženska logika : ''Čuvaj pare, sakrij od muža, neka on plati''. Ovo je t
otalna istina, osim ako žena nije neki tomboj koja voli da se **Vidim na forumu je svacija istina TOTALNA ISTINA,a svacije iskustvo JEDINO I NIKAKO DRUGACIJE..Jer su sve zene i muskarci kao oni iz vaseg uskog kruga...
**Druga stvar ako cemo o iskustvu mog tate,on mi cesto kaze kako su zene danas mnogo sposobnije(posebno tamo gde radi ima sijaset primera)a i kako nema mnogo vise kvalitetnih muskaraca...
Muškarcu je lako da nađe prostitutku i da plati, problem je što postoji prostitucija koja je u obliku sponzoruša. Muškarac ne traži ženu na koju će da baca novac, a žena ako hiće da rešava svoje hirove može pravo kod svog oca to da izvrši. Neka joj TAJA MILI sve daje, za svoju princezicu.
****Cekaj kako to kad imas dosta muiskaraca koji vezuju zene za sebe vise novcem nego bilo cim drugim...Drugo opet skreces temu al nevermind...
Tako je, čim muž izgubi posao prestaje ljubav, nesposoban je odjednom, ju vucibatina, mrtvo puvalo, idiot, kreten, stoka, svinja muška koja ne radi ništa i tako dalje u krug. Bitno da samo nije kod kuće po 8-10 sati dnevno, da žena može da uživa. NE DAJ BOŽE da nakon teške nedelje koju je proveo na poslu sedne 5 minuta ispred TV-a dok žena nešto skuva

kako on to sme da sedi, treba da RADI nešto po kući, kao robot Gliša. Stalno da nešto čačka, drmuska, popravlja, čvoka i zamara brišući znoj sa čelakako bi ženče moglo da poskakuje oko njega. I posle uveče se okupa i zaspi ''JU STOKA NEĆE SEKS, NE VOLI ME, IMA DRUGU, NEKA SAM PEGLA KOŠULJU UJUTRU''. A lik mrtav umoran. Ženski mozak, jbg.
****Prvo ima sponzorusa(al cenim da covek zna s kim ulazi tako da ne vidim iznenadjenje u raskidu),drugo vecina sveta je normalna(i prilagodjava se novonastaloj situaciji), a imas i
zene koje recimo ne bi da trpe(tj one ce da pomazu do odredjene mere) stalni krug kuknjave i zapomaganja a da lik nece da nastavi dalje,prihvati sebe u novoj poziciji itd(ili opijanje zbog toga,ili dr dugogodisnje njanje)...I onda ga je automatski ostavila zbog para,to nema veze sa njegovim ponasanjem...
U pravu si, ne znaš.
Ne, muškarac želi da žena radi, ali ne da radi isključivo za sebe već da zajedno doprinose porodici, a da se pri tome ne ponaša bahato kao da je uzjahala zmaja. Dakle muškarci traže normalan odnos i poštuju to ako žena ne može da radi usled trudnoće ili štaveć. Muškarci trpe mnogo toga.
****Msilim da muskarci umeju cesto da snize ocekivanja zbog zlatne cupi,i da im usput zbog onog klasicnog muskognasledja ne smeta da budu glavni sto se tice doprinosa $ porodici,i da im cak ne smeta da zena cucui kuci,ako im je sve lepo i ok....Tj osecaju s eko da su ispunili svoju musku funkciju...
Sa druge strane, normalno je da će da se muškarac ponaša zaštitnički prema svojoj porodici,
***niko nije rekao da nije.
problem nastaje kada žena to očekuje kako njoj dune jer tu se vidi da svog muškarca gleda kao neki zid koji je čas tu, čas nije.
***wtf?
Ne znam ko ne želi mir i radost, posao je već dovoljno monoton, samo fali žena kući da zvoca o nekim desetim problemima tada kada trebaju baterije da se napune.
***Ni ovde nisi skontao,poenta je bila ma samo mi je ovo dovoljno nek je ona kakva je god...
Zato što je to licemerno jer najčešće je upravo ta žena koja nema nikakve ciljeve i ne zna šta hoće te čim dođe prva mala kriza na planu materijalnog, odmah drami, pravi scenu i dokazuje time da ne voli muškarca. I koji će k. takva žena muškarcu onda? Šta je ona u toj priči osim parazit najgore vrste? Hoćeš sposobnog muškarca dušo? Teraj se kod nekog mafijaša pa neka te sposobno vara i bije svaki dan.
*****Ne znam da li znas da su ovo su bila dva razlicita pitanja koja se odnose na
dve razlicite vrste zena:
Zasto se iscudjavate da kad ste sa zenom koja vas samo muze za $,kad ste sa ribom vise zbog njenih fizickih atributa nego mentalnih,ta ista zbrise na pomen $ krize?Tu ste sami na pocetku kreirali odanost parama,a ne vama...
Zasto je vama nenormalno da zena zeli nekog sposobnog,a da to u isto vreme ne znaci da je sponzorusa i da ga zeli samo zbog $$ (vec da je malo kompleksnije od toga)ili recimo da ne bi da bude sa likom koji duva ceo dan,i nema nikakve ciljeve?
Znaci poenta prvog piutanja je sta je cudno,jer svaka riba ima svoju udicu,a drugo kontam da i dalje ne kapiras,pa idi opet prostudiraj temu...
Tek mali broj muškaraca je nesposoban da nešto uradi u životu, tako da ta priča o nesposobnim muškarcima ne pije vodu.
***Pa nije tako jer imas i dosta muskaraca koji ne bi nista da rade,kod mog caleta npr.imas lika koji dodje na posao u 10 jer mu se moze(neki dalji sef mu je neki dalji rod),mojj brat ima dosta drugara koi bi samo da duvaju i nista ne rade,brat moje drugarice smo trosi kes i uopse se ne trudi ni oko cega jer je navikao da ga roditelji sponzorisu....
Ta ''sposobnost'' iz tvoje priče mi deluje kao da pišeš o nekom liku koji će da
ceo život posveti samo ženi i porodici i da ga ništa drugo ne interesuje u životu, što je van pameti.
****Ovo nigde nisam rekla,a po meni ovde bas vriste neka tvoja losa iskustva koja preslikavas na moje stavove...
Pa pazi, ako prođe dve nedelje pre no što nađe novog momka, a u vezi smo bili godinu-dve, i te kako je ****** i tu nema pogovora. Ali ne zato što je sa drugim, već zato što joj je lakše da nađe drugog i da svoj emotivni bol utoči u seksu sa drugim pre nego li da proba da reši problemu vezi koja je nastala. Tu se vidi da je ona slabić, a šta će muškarcu emotivni slabić od žene.
*****Prvo veze s vezom nema tvoj odgovor na moje pitanje al da ti udovoljim..Drugo mnogi pokusavaju da rese problem pa skontaju da od toga nema vajde(ili da drugi ni ne kapira u cemu je problem vec je samo on(ili ona u pravu)),jer je za to potrebno dvoje,a trece,neke veze se posle ohlade,pa ako se ona poslednjih par meseci vec ohladila,sta je cudno da posle raskida nadje nekog drugog...
Žene koje su razvedene su posebne lovatorke, osim ako nisu neke napaćene koje su pred samoubilačkim činom ili koje nisu pred činom zamonašenja.
*