- Poruka
- 42.418
I ovi iz Al Nusre, ja ne znam otkud im pravo da ubijaju siitske turiste iz Libana i Iraka
![]()
Je li to ta Al Usrah sto ih je SAA okruzila?

Pushiona baaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ovi iz Al Nusre, ja ne znam otkud im pravo da ubijaju siitske turiste iz Libana i Iraka
![]()

kako bi bilo da pokusas da ne pises gluposti
probaj da se suzdrzis od ovakvih komentara,vredjaju zdrav razum.A ovo je ok?
Srbija šalje 474 vojnika i policajca u mirovne misije
U 2013. godini 474 pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova biće angažovano u mirovnim misijama UN i EU, rečeno je 11. februara u Odboru za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije. Za te svrhe biće ukupno izdvojena 1,1 milijarda dinara ili oko 10 miliona evra, koje će obezbediti Ministarstvo odbrane
Ovo je samo primer. Vucic ce izgleda slati vojnike kad mu to naredi baba Merkel
Bosfor ne smeju da blokiraju jer bi to predstavljalo kršenje konvencije iz Montreala i to bi Rusiji mogao da bude povod i za nukelarni rat.
I
A u Istocnoj Guti, Rebelsi pocinili strasan zlocin nad vojskom koja ih svakodnevno obasipa Burad Bombama.
Ravno 50 komada
![]()
![]()
I ovi Sirijci, pa oni nisu normalni, kako mogu da ubijaju strance u svojoj zemlji, em stranac, em vojnik, koji je samo dosao da ubija domace.
Boze sacuvaj ovakve pameti
![]()
- - - - - - - - - -
A u Istocnoj Guti, Rebelsi pocinili strasan zlocin nad vojskom koja ih svakodnevno obasipa Burad Bombama.
Ravno 50 komada
![]()
![]()
I ovi Sirijci, pa oni nisu normalni, kako mogu da ubijaju strance u svojoj zemlji, em stranac, em vojnik, koji je samo dosao da ubija domace.
Boze sacuvaj ovakve pameti
![]()
- - - - - - - - - -
Ravno 50 komada
![]()
![]()
Ja sam mislio da su te uhapsili kao teroristu kad si se vratio iz Sirije i Iraka.
foto montaza,razmisljajte.Cetrdeset ljudi je navodno poginulo u borbi, dok polovina poginuli lezi jedan pored drugoga.osim toga ,ako su fotgorafiju napravili "umereni" ,kako to da su tela okrenuta u pravcu od njih? I sta je razlog da tela nisu fotografisana iz blizne?E vidiš ... Ovo nam samo kazuje koliko će u perspektivi Iran i Rusija to područje moći smatrati domaćim terenom. Tvoja je njiva točno onoliko koliko si spreman za nju platiti. Obzirom da su američki i turski miljenici u općoj bježaniji i da ginu dok su u povlačenju, svaki ovaj nesretnik je jedan razlog više za to da se Turčin ili Amerikanac tamo više nikad ne pojavljuju.
Jedno su gubitci u napredovanju, a sasvim drugo gubici u povlačenju. Ovi drugi su u konačnici daleko bolniji.
Tezak gubitak za sirijski narod ali prezivece.
UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI priopćili su da su spremni poslati kopnene snage u Siriju u sklopu međunarodne koalicije za borbu protiv Islamske države.
"Naše je stajalište cijelo vrijeme bilo da u operaciju protiv Islamske države moraju biti uključene kopnene snage", izjavio je ministar vanjskih poslova Anwar Gargash na tiskovnoj konferenciji u Abu Dabiju. "Ne govorimo o tisućama vojnika." Dodao je da će "američko vodstvo u tome" biti preduvjet da UAE pošalje vojnike.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...i-spremni-poslati-vojsku-u-siriju/873394.aspx

IRGC General Mohseni killed in Aleppo battle
more iranian casualties recently in Syria
![]()
![]()
Sta Vehabije napravise.

Стручњаци, шта је са турском причом о тобожњим српским снајперистима у Сирији и Турској?
Gle iznenadjenja - umereni i neumereni teroristi i ljudozderi se ujedinili u borbi protiv Sila Dobra i Demokratije .
#ISIS and #Syria/n rebels of Jabha al-shamiya agreed to stop the advance of #SAA and allies in northern reef #Aleppo.
Стручњаци, шта је са турском причом о тобожњим српским снајперистима у Сирији и Турској?
foto montaza,razmisljajte.Cetrdeset ljudi je navodno poginulo u borbi, dok polovina poginuli lezi jedan pored drugoga.osim toga ,ako su fotgorafiju napravili "umereni" ,kako to da su tela okrenuta u pravcu od njih? I sta je razlog da tela nisu fotografisana iz blizne?
propaganda
Jedan je umoren kao pocasni borac Terorizma, drugi je zarobljen i uziva u turskom pritvoru
Ја мислим да су Курди ангажовали плаћенике са искуством. А неки Срби су стекли искуство у Украјини, из које су стигли заједно са руским колегама.
Помахнитали Ердоган је то искористио као тезу да Руси, Срби и други Власи и Каури атакују на њега напаћеног.