Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Читао сам.

Мада ти си изоставио трећег, за ког се Турци жале да их је ојадио: “A sniper of European origin infiltrated Silopi from Kobane, martyred three of our security officials and fled back".

Mozda ali ti zaboravljas da se u 2 distrikta gde Turci ciste Komuniste, broj njihovih zrtava popeo na 701.

Strahujem da u tom broju ima jos stranih.

Ako sam dobro primjetio, SAA oslobodila Kaffin, a juzno Kurdi ostvarili napredak.

n,nm..jpg

Откуд им кинта!? Једино ако су им нечисти Амери дали нову траншу испомоћи.

Реално чуди ме да су баш Срби, и не само да су Срби него и носе идентификацију. Имам осећај да је све део турске пропаганде. Зато и Срби, а не рецимо Шпанци.

Мислим да им помаже Ербил нафтним парама, а могуће је и да америчке паре намењене ирачким Курдима завршавају у рукама ПКК-а, јер ако нас је овај конфликт ишта научио, то је да паре и оружје никад не заврше где би Америка желела.

ИСИС је добио шиитске Тојоте и Хамере из којих је онда клао шиите, Ал Каида је добила паре и ракете намењене некаквој умереној опозицији, којима су онда докрајчили умерену опозицију, па не би чудило ни да америчке паре намењене борби против ИСИС-а заврше, захваљујући пријатељима ПКК-а у Ерблиу, и у рукама турских Курда.

Mozda ali ti zaboravljas da se u 2 distrikta gde Turci ciste Komuniste, broj njihovih zrtava popeo na 701.

Strahujem da u tom broju ima jos stranih.

Ти озбиљно мислиш да то Срби насрћу на напаћену Турску?

- - - - - - - - - -

Мислим да им помаже Ербил нафтним парама, а могуће је и да америчке паре намењене ирачким Курдима завршавају у рукама ПКК-а, јер ако нас је овај конфликт ишта научио, то је да паре и оружје никад не заврше где би Америка желела.

ИСИС је добио шиитске Тојоте и Хамере из којих је онда клао шиите, Ал Каида је добила паре и ракете намењене некаквој умереној опозицији, којима су онда докрајчили умерену опозицију, па не би чудило ни да америчке паре намењене борби против ИСИС-а заврше, захваљујући пријатељима ПКК-а у Ерблиу, и у рукама турских Курда.

Имам утисак да Курди не фермају много те поделе на турске и сиријске, ирачке и иранске, наше и њихове. Имају неке сопствене, унутрашње поделе, као и сви.

Али не верујем да су од свих који ратују у том блискоисточном паклу баш Срби вредни помена.

- - - - - - - - - -

За оног ко глуми форумску крупну дивљач доста је и 4x20 и свакако са употребом 22.

Ти си баш опасан :(

Наравно, он је вехабија.

То значи да се добровољно учланио у култ који слави смрт и сатану.

Значи да нема баш најскупљу улазницу, да се тако изразим.

Kad ste u Libiji mogli da ginete za Gadafija, zasto ne bi ginuli i za Kurde.

Da, ja verujem da je tacna prica sa snajperistima, ali Turci imaju bolje kad pogledamo statistiku tamo.

- - - - - - - - - -

3/4 tvoji "dokaza" su notorne gluposti.Pokusaj da se jasnije izrazavas,ovako sve deluje nerazumljivo poput tvojih "verodostojih" cinjenica

Po cemu ja to pisem gluposti :lol:

Имам утисак да Курди не фермају много те поделе на турске и сиријске, ирачке и иранске, наше и њихове. Имају неке сопствене, унутрашње поделе, као и сви.

Али не верујем да су од свих који ратују у том блискоисточном паклу баш Срби вредни помена.

То сам и желео да кажем.

Пентагон пошаље 200 милиона долара у престоницу ирачког Курдистана и каже "Ево кеша, купите пуце, али немојте да шаљете кеш ПКК-у него све паре да искористите у борби против ИСИС-а".

А Курди кажу "Ок".

А онда кад Пентагон окрене леђа, они кажу "ЛОЛ", и пошаљу кинту у "КАО Северна Месопотамија", или како год они зову "Турски Курдистан" у свом жаргону.

И онда ови од тих пара унајме добре снајперисте из Донбаса. Дођу Руси, а дођу и Срби. Пар комада. Вероватно су унајмили и неке америчке снајперисте са искуством из Ирака или Залива. И где још има сукоба и опробаних бораца, они их унајме.

Ердоган онда ухвати неке и истиче агресију Русије и других православних каура на Турску. Да би поента његове кукњаве била "Руси и њихови сатрапи врше инвазију на Турску".

Шпанци ту нису битни, јер није му Мексико помрсио конце у Сирији и започео дипломатски рат, него Русија. А за Ердогана, Срби су Мали Руси.

jos pitas ?
Jedan je umoren kao pocasni borac Terorizma, drugi je zarobljen i uziva u turskom pritvoru
vest o ucescu srpskih "snajperista" je demantovana.Mozda ti imas podsvesnu zelju da se po Kurdistanu peva "Braco Turci napunice vas srpski **** ".Ko zna sta se sve mota po toj tvojoj supljoj tikvi,pa prizeljkujes srpske,...snajperiste:lol: Za tebe je i Bosko sa Pinka srpski snajperista

Kad ste u Libiji mogli da ginete za Gadafija, zasto ne bi ginuli i za Kurde.

Da, ja verujem da je tacna prica sa snajperistima, ali Turci imaju bolje kad pogledamo statistiku tamo.

- - - - - - - - - -

Delirijum baaa z:D

- - - - - - - - - -

Al Nusra priznala likvidaciju 300 svojih terorista ljudozdera.. u jednom danu .. na jednom legalu ...

СМИ: боевики "ан-Нусры"признали ликвидацию 300 террористов в Алеппо

РИА Новости

Kurdi + SAA, artiljerija, a s nebesa Suhoji. Cudi me da ih nije vise sprzeno.

jos pitas ?

vest o ucescu srpskih "snajperista" je demantovana.Mozda ti imas podsvesnu zelju da se po Kurdistanu peva "Braco Turci napunice vas srpski **** ".Ko zna sta se sve mota po toj tvojoj supljoj tikvi

Posle 'ispitivanja" srpske strane da ce istraziti slucaj, u javnost su i Turska i Srbija pustile pricu da je to neistina i da ce 2 drzave da rade na najboljim odnosima.

Ova najboljim mi je nesto najbolje da predju preko incidenta zarad neceg veceg. Ne?

То сам и желео да кажем.

Пентагон пошаље 200 милиона долара у престоницу ирачког Курдистана и каже "Ево кеша, купите пуце, али немојте да шаљете кеш ПКК-у него све паре да искористите у борби против ИСИС-а".

А Курди кажу "Ок".

А онда кад Пентагон окрене леђа, они кажу "ЛОЛ", и пошаљу кинту у "КАО Северна Месопотамија", или како год они зову "Турски Курдистан" у свом жаргону.

И онда ови од тих пара унајме добре снајперисте из Донбаса. Дођу Руси, а дођу и Срби.

Ердоган онда ухвати неке и истиче агресију Русије и других православних каура на Турску. Да би поента његове кукњаве била "Руси и њихови сатрапи врше инвазију на Турску".

Шпанци ту нису битни, јер није му Мексико помрсио конце у Сирији и започео дипломатски рат, него Русија. А за Ердогана, Срби су Мали Руси.

Имао сам пре пар дана интересантан разговор са једним мојим другарем, Турчином. Оним који је збрисао за Италију. Рече ми, 'многи кажу да им треба дати исток и да их се отарасимо за свагда'.

Свако има своје Шиптаре :D Опасно су им се смучили Курди.

Posle 'ispitivanja" srpske strane da ce istraziti slucaj, u javnost su i Turska i Srbija pustile pricu da je to neistina i da ce 2 drzave da rade na najboljim odnosima.

Ova najboljim mi je nesto najbolje da predju preko incidenta zarad neceg veceg. Ne?

Интересантније је што је српска амбасада нашла за сходно да каже да је српски парламент донео законе против борбе у туђим армијама, и да такви инциденти немају везе са званичном Србијом.

Додуше можда су осетили потребу да смире параноичне Турке иако знају да је прича глупост.

“The Republic of Serbia strongly opposes any eventual participation of its citizens in any armed conflicts in third countries. The National Assembly of the Republic of Serbia has passed a law which sharply sanctions any such activity,” said a written statement issued by the embassy on Jan. 31.

“Bearing that in mind, the allegations cannot and should not be in any case or way related to the official policy or activities of the Republic of Serbia and its institutions,” it added.

Имао сам пре пар дана интересантан разговор са једним мојим другарем, Турчином. Оним који је збрисао за Италију. Рече ми, 'многи кажу да им треба дати исток и да их се отарасимо за свагда'.

Свако има своје Шиптаре :D Опасно су им се смучили Курди.

Тачно.

Једна моја другарица је била са дечком ове године у Турској на мору, и избила је нека велика туча Курда и Турака у локалном клубу, једва су се извукли да не добију столицу преко леђа.

Такве ствари су у Турској веома честе.

Други проблем је што је доста Турака прошло демографску транзицију. Немају више времена ни снаге да се размножавају простом деобом, јер морају да раде, и то пуно, па имају европски број деце.

С друге стране, Курди на истоку живе јако бедно и једина забава им је размножавање.

С друге стране, то их и води у идиократију, јер Турци који живе слично као Курди и држе Ердогана на власти.

ne,to samo znaci da si ti glup ,i da verujes da je Zemlja ravna ploca ,ali da se to krije jer je u interisu nekih
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...1.html:589201-Snajperisti-iz-Turske-nisu-Srbi

Gledaj, Turci su Rusima oborili avion a dole javili Turkmenima da pilota lopatama izmore, pa to Rusima nije bilo dovoljno da ubiju jednog turskog vojnika.

Vi cete pretrpeti da vam Turci ubiju 1000 snajperista ali zarad saradnje sa njima koja vam je vazna, vi necete napasti Tursku.

ili hocete?

Gledaj, Turci su Rusima oborili avion a dole javili Turkmenima da pilota lopatama izmore, pa to Rusima nije bilo dovoljno da ubiju jednog turskog vojnika.

Vi cete pretrpeti da vam Turci ubiju 1000 snajperista ali zarad saradnje sa njima koja vam je vazna, vi necete napasti Tursku.

ili hocete?

Prilozi

• 1618603_720970001271142_900815957_n.jpg
    1618603_720970001271142_900815957_n.jpg
    23,5 KB · Pregleda: 10
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back