Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem porodicu......

Šta će ti to ?!?
Za koji đavo da se odričeš slobode koju imaš ?
Zdrava si (nadam se) , slobodna da sama činiš svoje životne izbore. Čemu odustajanje od toga (što je globalno gledano privilegija)
da bi ispunila neke bezvezne običaje ili instinkte koji će ti doneti 5% neke jeftine srećice i 95% novih problema, strahova, obaveza, vezanosti....

Svako, ali bukvalno svako, svakakva šuša, ljiga, humanoid, budala, imbecil, hijena, pavijan, svinja, i magarac, može da ima decu i da se puva kako je "ostvarena ozbiljna odrasla osoba" .
Ako je osobi dat dar inteligencije i razboritosti, a to je redak dar, redak koliko i sloboda koju sam pomenuo, onda to treba iskoristiti za ličnu sreću i slobodu, a poslovima rasploda i množenja narodnih masa neka se bave drugi koji manje cene svoje vreme i slobodu na ovoj planeti.

Šta će ti to ?!?
Zdrava si (nadam se) , slobodna da sama činiš svoje životne izbore. Čemu odustajanje od toga (što je globalno gledano privilegija)
da bi ispunila neke bezvezne običaje ili instinkte koji će ti doneti 5% neke jeftine srećice i 95% novih problema, strahova, obaveza, vezanosti....

Svako, ali bukvalno svako, svakakva šuša, ljiga, humanoid, budala, imbecil, hijena, pavijan, svinja, i magarac, može da ima decu i da se puva kako je "ostvarena ozbiljna odrasla osoba" .
Ako je osobi dat dar inteligencije i razboritosti, a to je redak dar, redak koliko i sloboda koju sam pomenuo, onda to treba iskoristiti za ličnu sreću i slobodu, a poslovima rasploda i množenja narodnih masa neka se bave drugi koji manje cene svoje vreme i slobodu na ovoj planeti.

Ostadoh bez teksta:confused:

Bespredmetno je raspravljati, Ti sama odluci, sta god da odluciš nek ti je sa srecom...
Za Tebe:

ruza-pup-zuta3.jpg

:bye:

Evo,evo...

1) Pozvati Ga na kafu i dobro skuvanom kafom pokazati mu da znaš da kuvaš.
(može i neka čorba,pita sa zeljem koje ste zajedno nabrali u livače dok se kafa hladila)
2) Drugog dana ponoviti gorepomenuto uz poljubac u obraz.
Trećeg dana neka prespava kod teba,da vidi da li mu je udoban krevet---
e tu nema omaške
ako je dobro spavao, to je dobar znak, i ako nije dobro spavao to je isto dobar znak.
četvrtog dana možete da se venčate jer šta će da kaže Žika, Mika, Pera i komšinica Mica:---da ne pitaju kakve su mu namere kad spava kod poštene devojke.

Bolje ovo treceg dana da bude odmah prvog dana..ne bih da ga navikavam na kuvanje.....:lol:

- - - - - - - - - -

Ma to oko poslušnosti to je lako...
neposlušnog muškarca šljepiš rukom po golom dupetu :zper: :rumenka:

Msm,to kad ste kod kuće i kad počne nešto: ma neću danas da kuvam
e ti mu odgovoriš el nećeš, e sad ćeš da vidiš
i davidim šta u stvari oćeš.

Vidi ti Ved ,primenjuje spanking...:mrgreen:

Šta će ti to ?!?

:think:

Šta će ti to ?!?

Dodala bih samo da je sreca u nama samima, udati ili neudati sve zavisi od naseh shvatanja Zivota ...biti srecan i zadovoljan svojim zivotom je najbitnije .

Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

Кад си ти дошла да тражиш оца своје деце на овом форуму, значи да си све остале могућности исцрпела. Волео бих да ти помогнем. Јави ми се на пп.

Dodala bih samo da je sreca u nama samima, udati ili neudati sve zavisi od naseh shvatanja Zivota ...biti srecan i zadovoljan svojim zivotom je najbitnije .

Ма ради се о промени у животу, колико сам ја схватио постављача теме. Да бисмо били задовољни, потребне су нам промене. Ово бар важи за нормалне особе.
Могућности и благодети промене су огромне. Довољно велике да чине особу задовољну собом. Благодети промене су огромне, као на пример:

- Отварају нове углове гледања на живот,...
- отварају нове видике, хоризонте...
- откривају нове до тада непознате светове...
- откривају скривене могућности и потенцијале у самом човеку
- посебан осећај здравља, као када из устајале просторије изађеш на свеж ваздух! Друкчије дишеш, сјај у очима је светлуцав, мозак функционише са повећаним капацитетом, осећај личног задовољства је тако велики да је скоро опипљив! Расте самопоуздање, а оно улива нову енергију, нове победе и јача личност!

Могу још, али за сада ћу се заставити овде.

Ма ради се о промени у животу, колико сам ја схватио постављача теме. Да бисмо били задовољни, потребне су нам промене. Ово бар важи за нормалне особе.
Могућности и благодети промене су огромне. Довољно велике да чине особу задовољну собом. Благодети промене су огромне, као на пример:

- Отварају нове углове гледања на живот,...
- отварају нове видике, хоризонте...
- откривају нове до тада непознате светове...
- откривају скривене могућности и потенцијале у самом човеку
- посебан осећај здравља, као када из устајале просторије изађеш на свеж ваздух! Друкчије дишеш, сјај у очима је светлуцав, мозак функционише са повећаним капацитетом, осећај личног задовољства је тако велики да је скоро опипљив! Расте самопоуздање, а оно улива нову енергију, нове победе и јача личност!

Могу још, али за сада ћу се заставити овде.
Naravno da mozes jos :).....ali zar sve ovo sto si naveo nije uslov za srecan zivot i kada nismo udati? Mislim da se samopouzdanje ne stice udajom, kao ni sirenje vidika. Na koje nepoznate svetove mislis kada navodis da nam se ti nepoznati svetovi otvaraju?
Skriveni potencijali i mogucnosti? Ja zaista ne vidim neku povezanost sa udajom.

Poverenje si zaboravio.....:lol: to kao nema veze..da li dvoje veruju jedno drugom ili jedno u drugo...

Поверење је потребно где двоје живе у ванбрачној заједници.
За брак није потребно ПОВЕРЕЊЕ.
ДОКАЗ: Да је поверење потребно за брак, не би се регулисао законом. Не би ништа потписивала.?
Где год се тражи потпис, на било какав уговор, план, купопродају...тражи се зато јер поверење није довољно.

Добро је да си то поменула, да се поправиш ту. Не иди на поверење у браку! нипошто! (јер ти) Следи горко разочарење и ожиљак који ћеш носити док си жива. Гарантовано.
Ако заиста тражиш како да се удаш: нађи особу која се држи закона. Колико толико. То је све што је потребно за успешан брак.
Поверење, свест, толеранција, поштење, правда, љубав...су небулозе, кћери моја! О како ћеш се уверити у ово једном кад се удаш.:per:

Poslednja izmena:
Hm,Kaludjer i znak Perverznjaka, cudna kombinacija, :kafa:

Како сад перверзњак? зашто тако мислиш, било би занимљиво чути.
Хвала.
.
ох! Укапиро сам!
Еј, ја сам Приватни (калуђер). Овај Калуђер не подноси рачуне никоме. Нема владике, нема попа,...мислим нико не попује овом калуђеру! Па стога може и да тури знак перверзњака поред својих коментара.

Poslednja izmena:
За брак није потребно ПОВЕРЕЊЕ. Да је поверење потребно за брак, не би се регулисао законом. Не би ништа потписивала.?
Где год се тражи потпис, на било какав уговор, план, купопродају...тражи се зато јер поверење није довољно.

Добро је да си то поменула, да се поправиш ту. Не иди на поверење у браку! нипошто! (јер ти) Следи горко разочарење и ожиљак који ћеш носити док си жива. Гарантовано.
Ако заиста тражиш како да се удаш: нађи особу која се држи закона. Колико толико. То је све што је потребно за успешан брак.
Поверење, свест, толеранција, поштење, правда, љубав...су небулозе, кћери моја! О како ћеш се уверити у ово једном кад се удаш.

Kaludjeru o cemu ti Pises?Kojeg zakona da se pridrzava?Pa ne kupuje ona auto, pa da se drzi pravila i propisa.Dokazi da su :Поверење, свест, толеранција, поштење, правда, љубав...су небулозе, :ceka:

За брак није потребно ПОВЕРЕЊЕ.
ДОКАЗ: Да је поверење потребно за брак, не би се регулисао законом. Не би ништа потписивала.?

Поверење, свест, толеранција, поштење, правда, љубав...су небулозе, кћери моја! О како ћеш се уверити у ово једном кад се удаш.:per:

O cemu ti pricas..Poverenje je osnov svakog odnosa medju ljudima i izmedju dvoje..koji zive zajedno ili su u vezi...

Poslednja izmena:
Naravno da mozes jos :).....ali zar sve ovo sto si naveo nije uslov za srecan zivot i kada nismo udati? Mislim da se samopouzdanje ne stice udajom, kao ni sirenje vidika. Na koje nepoznate svetove mislis kada navodis da nam se ti nepoznati svetovi otvaraju?
Skriveni potencijali i mogucnosti? Ja zaista ne vidim neku povezanost sa udajom.

Добра питања.
Удаја је изазов. А СВАКИ ИЗАЗОВ отвара нове светове, шири видике, отвара нове могућности које имамо а да претходно нисмо били свесни тога, ...просто јер нисмо имали могућност да завиримо дубоко у саме себе.
Непознати свет Брака. Заједнице у којој си ЗАКОНОМ везана и обавезна. Непознати свет ЗАХТЕВА за толеранцијом. Није више хођеш ли бити толератна или нећеш, зависно од твојег расположења, већ МОРАШ бити толерантна. (ово је само један пример као одговор на питање). Потпуно непознато до тада.

А онда нови свет у коме нема бајки, свет реалности и сурове стварности, када видиш да се особа којој си веровала и била сигурна да ће те разумети, одједном се претвара у свога родитеља, и тражи од тебе захтеве које ни у сну ниси сањала да би могао тражити!! (не плашим т, само желим да ти одговорим на питање. И то крајње реално, дете моје!).

И тада, дубоко завириш у своје скривене потенцијале, закопаш дубоко као у златни рудник за кога ниси знала да има злата уопште! И ту станеш да одговараш на све те изазове (брака) да се прилагођаваш ситуацији и успешно решиш све загонетке које до тада никада ниси имала! И кад видиш да то умеш и можеш, тада дође унутрашње задовољство јер си свесна да си далеко јача особа него што си раније мислила о себи. Самопоуздање је ту.

O cemu ti pricas..Poverenje je osnov sv akog odnosa medju ljucia i izmedju dvoje..koji zive zajedno ili su u vezi...

Причам о БРАКУ. А брак је ЗАКОНСКА веза мужа и жене. Прочитај мој претходни коментар пажљивије. ДАкле: закон га регулише!! Шта ће ти ту поверење??

Poslednja izmena:
Kaludjeru o cemu ti Pises?Kojeg zakona da se pridrzava?Pa ne kupuje ona auto, pa da se drzi pravila i propisa.Dokazi da su :Поверење, свест, толеранција, поштење, правда, љубав...су небулозе, :ceka:

Не купује ауто, тачно, али ПОТПИСУЈЕ ЗАКОНСКИ УГОВОР!!
Укључи минимум логике и схватићеш тривијалну истину: ПОТПИС!
Одговори ми на питање, (ти и сви они који тврде да је ПОЕВЕРЊЕ потребно за успешан брак): ЗАШТО СУПРУЖНИЦИ МОРАЈУ ДА ПОТПИШУ ДА БИ СЕ СМАТРАЛИ У БРАКУ??
Шта ће ту потпис?

Back