Zenska najveca prevara, steznici !!!

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Ja sam imao na zalost tu nesrecu da budem par puta prevaren od strane zene....

Upoznam ja tako zenu i ona u godinama kao i ja, donekle poluzgodna i tako posle nekog vremena dodje trenutak za seks.

Kad onda šok, ona kad skine svoje steznike , kao da gledam u meduzu, salo kipi sa sviju strana, koza joj visi do poda , a stomak kao kamara drobi od rasporene svinje.

I sad zamislite upoznate neku zenu ovako na ok izgleda poluzgodna a kad skine sve svoje steznike kao meduza....

A kad se skine vec je kasno, nit mozete bezati nit moze da vam se digne.... Sta onda raditi?

Sigurno ste se i vi muskarci nasli u ovakoj stresnoj situaciji a zene nek mi kazu zasto vrse prevare pa oblace te steznike?

Upoznam ja tako zenu i ona u godinama kao i ja, donekle poluzgodna i tako posle nekog vremena dodje trenutak za seks.

Kad onda šok, ona kad skine svoje steznike , kao da gledam u meduzu, salo kipi sa sviju strana, koza joj visi do poda , a stomak kao kamara drobi od rasporene svinje.

I sad zamislite upoznate neku zenu ovako na ok izgleda poluzgodna a kad skine sve svoje steznike kao meduza....

A kad se skine vec je kasno, nit mozete bezati nit moze da vam se digne.... Sta onda raditi?

Sigurno ste se i vi muskarci nasli u ovakoj stresnoj situaciji a zene nek mi kazu zasto vrse prevare pa oblace te steznike?
:lol: ja sam za te steznike nedavno cula, nisam znala ni da to danas postoji i da se koristi, isto od uvredjenog muskarca hahaha...i jos jedna stvar na koju mi je skrenuo paznju muskarac su one cipele sa skrivenom platformom, taj je bio posebno uvredjen sto te neka laze da ima duge noge al kad ono medjutim, kad skine cipele ono papci :sad2: zapravo na te platformame su se razni zalili :))))

Pa sto onda zene stavljaju te lazne grudnjake i nose visoke stikle?
ne znam, ja sam visoka i imam povece sise te ne koristim nista od pomenutog, nisam prava osoba da pitas. a posebno cipele na stiklu su mi nemile, volim da mi bude udobno u sopstenoj kozi i odeci....a koji su ciji razlozi to ne znam, ali mislim da ih ima bezbroj...ali kazem ti ima muskaraca koji vole te sitne male zenice, i uglavnom su iz nekog razolga jako visoki muskarci u pitanju....

jesam i to imala samo 21,i sminka zna da zavara,jedva mi se digo

ne znam, ja sam visoka i imam povece sise te ne koristim nista od pomenutog, nisam prava osoba da pitas. a posebno cipele na stiklu su mi nemile, volim da mi bude udobno u sopstenoj kozi i odeci....a koji su ciji razlozi to ne znam, ali mislim da ih ima bezbroj...ali kazem ti ima muskaraca koji vole te sitne male zenice, i uglavnom su iz nekog razolga jako visoki muskarci u pitanju....

E, ovo sam i ja primetila. Ko zna zasto to rade. I obrnuta varijanta: niski vole visoke zene. Mislim da sam i pitala na PDF muskarci. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

jesam i to imala samo 21,i sminka zna da zavara,jedva mi se digo

Pa jesi li preziveo nekako i to mucenje?

To je problem onih muskaraca koji gledaju samo dekolte.

- - - - - - - - - -

x9412_1418899511657397_528665281_n.png.pagespeed.ic.AJQ6lrrFK8.jpg

Back