- Poruka
- 800
@Slaven777
Ja sam se izvanjavao prije nekoliko nedelja za moj slab srpski jezik , ali i nepisem toliko loso koliko se ti foliras ovde !
Coveku treba samo malo logike da razume da Albanci su bili prisutni unutar Srbije vise od samih Srba i to je dokazano , sta znaci da je nemoguce da su svi dosljaci iz Albanije ! Racunaj jos Albance u Grcku zato sto smo i tamo kao "doseljenici" prema tvojim postovima od predhodne stranice :
Vranje :
Koliko tebi treba jos dokaza ?
Sorry tebi , jesi kulturan decko prema postovima ali ja s'tobom nemogu produziti raspravu zato sto ne priznajes nista ,neces da gubis bitku i zato komplikujes raspravu i odjednom mi kacis nevazne autore za modernog sveta pa tu stajes jer ocigledno fali ti druge , neutralne , priznate , itd.
Nama to ne fali kao sto vidis .
Ovde sa tobom zavrsavam diskusiju dragi Slavene , iako znas cesto da isprovociras opet cenim tvoj trud .
Ja sam se izvanjavao prije nekoliko nedelja za moj slab srpski jezik , ali i nepisem toliko loso koliko se ti foliras ovde !
Coveku treba samo malo logike da razume da Albanci su bili prisutni unutar Srbije vise od samih Srba i to je dokazano , sta znaci da je nemoguce da su svi dosljaci iz Albanije ! Racunaj jos Albance u Grcku zato sto smo i tamo kao "doseljenici" prema tvojim postovima od predhodne stranice :
The only towns of importance in old Servia are Belgrad (27,000 inhabitants), Posharevatz (7,000 inhabitants), Shabatz (6,700 inhabitants), and Kraguyevatz (6,000 inhabitants). In that portion of Servia which has been acquired by tho treaty of Berlin, and which is almost exclusively inhabited by Bulgarians and Mohammedan Albanians, are Nish (16,000 inhabitants), in a most fertile district, the ancient capital of all Servia ; Leskovatz (10,000 inhabitants), and Vrauya (9,000 inhabitants), the latter with iron works and armourers' shops.
Elisée Reclus. The universal geography : earth and its inhabitants (Volume 1 Southern Europe). (page 21 of 53)
"After a mutiny in 1824, Turkish army force the Arbanasi out of Aleksinac. In their towns there is only a sporadic mention of Arbanasi, ossasionally". (Serbia: the country, people, life, customs, Petar Vlahović, Ethnographic Museum, 2004, p. 60).
Vranje :
Koliko tebi treba jos dokaza ?
Sorry tebi , jesi kulturan decko prema postovima ali ja s'tobom nemogu produziti raspravu zato sto ne priznajes nista ,neces da gubis bitku i zato komplikujes raspravu i odjednom mi kacis nevazne autore za modernog sveta pa tu stajes jer ocigledno fali ti druge , neutralne , priznate , itd.
Nama to ne fali kao sto vidis .
Znam da je srpski forum i iskren da budem ja sam zahvalan moderaciji za njihovu toleranciju !srpski forum
Ovde sa tobom zavrsavam diskusiju dragi Slavene , iako znas cesto da isprovociras opet cenim tvoj trud .
Poslednja izmena: