Spržila dečku lice kiselinom zbog sumnje da je vara

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.297
Policija u Kalabaru, u Nigeriji, uhapsila je medicinsku sestru Doroti Hajford Nkanu koja je prosula kiselinu u lice svom dečku Edmundu Edukuvom zbog sumnje da je vara.

Edmundu su komšije pritekle u pomoć i odvele ga u bolnicu gde su mu lekari sanirali opekotine koliko su mogli. S obzirom na to da mu je kiselinu prosula u lice, oba oka su mu zatvorena i Edmund ne vidi uopšte.

Nakon što je primljen u bolnicu, Edmund je rekao kako ne razume zašto mu je to uradila.

- Te večeri smo vodili ljubav, sve je bilo normalno, međutim ujutru mi je u kupatilu prosula kiselinu, ničim izazvano – rekao je Edmund.
Prisećajući se šta bi moglo da izazove ovoliki bes kod Doroti, Edmund je rekao kako su do skoro kružile glasine da on pored nje ima drugu devojku kojom planira da se oženi i da ostavi Doroti.

- Nisam mislio da će glasine tako uticati na nju, objasnio sam joj još odavno da to nije tačno, međutim evo kako je sve rezultiralo – objašnjava Edmund.
- Ustao sam ujutru i krenuo u kupatilo da se umijem. Dočekala me je budna i iznenada prosula kiselinu u oči. Histerično mi je rekla: ’Da vidim sad koja će te hteti ovakvog. Ili ćeš biti moj ili ničiji’ - objašnjava Edmund.

S obzirom na stepen opekotina, Edmunda će morati da operišu u Americi jer doktora i sredstava za operaciju u Nigeriji nema.

http://www.telegraf.rs/zanimljivost...ku-lice-kiselinom-zbog-sumnje-da-je-vara-foto
 
Niko nije vredan toga, da se zbog njega razboliš, upropastiš svoj ili tudji život. Niske strasti, i bolesne osobe. Ko nešto neće, ne mora. Trebala žena da razmišlja, ovako: "Putuj igumane i ne brini za selo, nemoj da te ja zadržavam. " A ko hoće da šmugne, smuti, ode i nadje štogod drugo, taj će naći načina i ne možeš ga ničim zadržati. Niti trebaš. Nećeš lepim? Ne moraš. Sretno ti bilo. Tako treba razmišljati. Jer čovek koji poštuje osobu koju voli, ne uskraćuje slobodu, čak i kada neko želi da ode. Lepo pustiš, jer to ej dokaz da si istinski nekoga voleo. Ako se vrati, dobro. Ako ne, znači da to enšto i nije nikada bilo tvoje. I da ne vredi tugovati. ♥
 

Back
Top