ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
ciao drage dame.
kupila sam gloriju. mislim da cu suzanu tamaro da citamu busu.
kolega mi kupuje knjige iz blica. <3
stariji gospodin, i nasli smo zajednicku strast : knjige.
procitala sam prvu zbirku, druge dve nikako, a zao mi je posto su knjizice malene, pa su zgodne za tasnu...jbg..tolstoj i gogolj nikako.
Inace slucajno mi dopade saka knjiga Viktor Frankl Zasto se niste ubili. Sve preporuke. Psihologija. Ali iz potpuno drugacije perspektivve od ostalih nju ejdz knjiga. Bas me se dojmila.
Setih se da je neko ovde pominjao neku knjigu od Alberta Elisa. Ako moze neko da se seti, volela bih da znam gde ima da se nabavi.
Pozdrav!
kupila sam gloriju. mislim da cu suzanu tamaro da citamu busu.
kolega mi kupuje knjige iz blica. <3
stariji gospodin, i nasli smo zajednicku strast : knjige.
procitala sam prvu zbirku, druge dve nikako, a zao mi je posto su knjizice malene, pa su zgodne za tasnu...jbg..tolstoj i gogolj nikako.
Inace slucajno mi dopade saka knjiga Viktor Frankl Zasto se niste ubili. Sve preporuke. Psihologija. Ali iz potpuno drugacije perspektivve od ostalih nju ejdz knjiga. Bas me se dojmila.

Setih se da je neko ovde pominjao neku knjigu od Alberta Elisa. Ako moze neko da se seti, volela bih da znam gde ima da se nabavi.
Pozdrav!
Ja sam ova deblja, u zelenoj haljini...

Mislim na ''U potrazi za Romeom''. Kupila sam je jer je radnja smeštena u živopisnu unutrašnjost Engleske, a i inače mi je A.Poter ok od tog čiklita.
Upravo sam se probudila...