ZASTO ATEISTA PODRZAVA DVERI..??

Ma daj...kakvom Upravnom sudu?
Pa dok taj sud zasedne i dok njihova žalba dodje na red, proći će mandat ove vlade.
Zamisli da se DOS žalio Slobinom Upravnom sudu na rezultate izbora 2000-e godine.

Ebo te, da krenem da crtam, kako da dokažeš da si iscrpeo sve pravne mogućnosti i sve institucionalne vidove borbe nego na ovaj način, ako te one opstruišu, sabotiraju imaš potpuni legitimitet da izraziš protest. Ako nisi podneo želbu, tužbu, prigovor ili bilo šta drugo na nepravilnosti koje si uočio, tvoja reč bez tog dokaza apsolutno ništa ne znači.

ja sam ateista..koji se ponasa i zivi u skladu sa svim bozijim zapovestima daleko vise od vernika...ali sam i svestan religioznosti svog naroda i same potrebe naroda za postovanjem svih bozijih zapovesti...narod je zaboravio na bozije zapovesti...ako je forsiranje pravoslavlja nacin da se povrati najbolji deo tradicije i pravih vrednosti u srpski narod..ja sam za...ako su nosioci duhovnog preporoda dveri...ako su nova politicka opcija koja je nekompromitovana....onda ja kao ateista moram podrzati dveri kao zadnju sansu za spas srpske vere,kulture,tradicije i DRZAVE...

:ok: Nisi jedini! :super:

Ebo te, da krenem da crtam, kako da dokažeš da si iscrpeo sve pravne mogućnosti i sve institucionalne vidove borbe nego na ovaj način, ako te one opstruišu, sabotiraju imaš potpuni legitimitet da izraziš protest. Ako nisi podneo želbu, tužbu, prigovor ili bilo šta drugo na nepravilnosti koje si uočio, tvoja reč bez tog dokaza apsolutno ništa ne znači.

Znači, ti predlažeš da se žale Upravnom sudu...pa da čekaju.

Pa ni meni se ne sviđa, ali ja već rekoh da im je kritika na račun SNS-a opravdana, ali uparvo ono što govorim bi ih razlikovalo od njih i imalo bi utemeljenje ozbiljnosti. To je moje mišljenje kako bi oni trebali da se ponašaju, jedna dobronamerna kritika.

Koliko znam...Dveri su u više navrata i pre izbora pozivale sve opozicione partije na neku vrstu zajedničkog nastupa. Pa i nakon samih izbora, bilo je poziva svim strankama koje misle da su oštećene da se krene u borbu za dokazivanje kradje.
E sad...ne znam da li su se i sastajali sa njima...ali znam da je reakcija na te pozive bila isuviše mlaka...pre svega od strane DSS-a, a naročito od strane radikala.

U svakom slučaju....nije realno za očekivati da se Dveri sa svojom skromnom infrastrukturom stave na čelo protesta i u toj meri preuzmu inicijativu...iako se oni svojski trude.
Rade za sad kako znaju i umeju...a druga je stvar što ostali mrse mu.da.

a seru i dveri, evo prde o ovim kradjama ne prestaju, a i malom detetu je jasno da je kradje bilo na lokalnom, ne na drzavnom nivou.
i sta sada, zabijmo glavu u pesak kradje je bilo samo na lokalu?
Neka neka izbori su legli u pravo vreme,pocela sezona pa se kao nesto radi i gradi .Kao ima posla pa su svi kuliraju ,kralo se samo na lokalu.
Doce zima i pravi problemi pa se grejte na "Djurdjev dan"

i sta sada, zabijmo glavu u pesak kradje je bilo samo na lokalu?
Neka neka izbori su legli u pravo vreme,pocela sezona pa se kao nesto radi i gradi .Kao ima posla pa su svi kuliraju ,kralo se samo na lokalu.
Doce zima i pravi problemi pa se grejte na "Djurdjev dan"

ma kao mi zurimo i postujemo strogo zakone...pa nema se kad da se ponovo sve prebroji i utvrdi a drugi krug pomeri....lopuze..

zato sto oko njih vidim jezgro buduceg otpora.

njihov nacionalizam, konzervatizam, anti amer-evropski stavovi...ma skoro sve je i moje. ubacivanje religije u politiku vec nije, mada ja u kampanji to od njih i ne chu nesto mnogo..

razmisljam da se po prvi put u zivotu uclanim u stranku, ali cu morati da ih pitam da li me ovako ateisticnog hoce.
Bore se za interese Srbije. Pa sta ako si ateista. Oni nisu fanatici. Crkvu nisu mesali jer i sami se zalazu za to da Crkvi nije mesto u politici. Polako treba svi da im pomognemo jer oni su jedini ostali.

meni niko nece da naredjuje kada i da li cu da se zenim,koliko cu dece da imam,a najvise napadi i diskriminacija na GBLT populaciju!!
ma jesi li siguran?
Ako si neozenjen placas porez koji se obicno krece u visini od 40% na bruto platu pa ti budi momak do cetrdesete
Imas jedno dete placas odredjeni procenat,imas dvoje porez pada,...
Oni ti nece naredjivati, samo te elegantno osinu po dzepu pa se ti cesi

Koliko znam...Dveri su u više navrata i pre izbora pozivale sve opozicione partije na neku vrstu zajedničkog nastupa. Pa i nakon samih izbora, bilo je poziva svim strankama koje misle da su oštećene da se krene u borbu za dokazivanje kradje.
E sad...ne znam da li su se i sastajali sa njima...ali znam da je reakcija na te pozive bila isuviše mlaka...pre svega od strane DSS-a, a naročito od strane radikala.

U svakom slučaju....nije realno za očekivati da se Dveri sa svojom skromnom infrastrukturom stave na čelo protesta i u toj meri preuzmu inicijativu...iako se oni svojski trude.
Rade za sad kako znaju i umeju...a druga je stvar što ostali mrse mu.da.
Koliko ja znam (a ispravi me ako grešim a ne bi trebalo jer ja Dveri podržavam, pa pratim njihov rad), oni su taj poziv uputili kada su raspisani izbori i kada su se već liste predale. Ponavljam, ako grešim onda ovo što ću napisati nema smisla, pozivati nekoga na zajedničko delovanje a liste su već odvojeno predate apsolutno nema nikakvog smisla, jer kako bi onda glasač znao za koga da glasa? Isto tako Dveri su još prošle godine odlučile da izađu samostalno na izbore ako se ne varam?

Back