- Poruka
- 60.291
E, iritiraš! Nisu stigli svi rezultati ni iz dijaspore, ni iz zatvora...
iz dijaspore ima 1.000 glasova, neće to nešto promeniti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narod ce dobiti vlast kakvu i zasluzuje...
I još kako je svinjče nadobudno: "ne razgovaram ni sa kim u ponedeljak. Hoću da slavim". E, hebeš mi sve dođemi da kažem da bih voleo koaliciju SNS-DS samo da krmak ****** najdeblju kitu.

Ma ko bre tebe hebe?
Tebe niko ne zarezuje ovde ni dva posto!
Idi vidi jel sam napolje?![]()

puko sajt dveri
Nisi u pravu ! Zakon daje pravo izbora , za koga da glasaš i da li ćeš uopšte da glasaš.dobro dosao medju punoletne..
od kako si napunio 18 imas dozivotno pravo da glasas..
osim ako ne postanes neuracunljiv vremenom i ne dobijes staratelja..
znas kad ce se poklopiti stav neke stranke sa tvojim - nikad.
ako si odlucio vec da ne glasas, onda se opusti i gledaj neke reklame posto ti je sve jedno ko ce da pobedi..

Mogu samo da konstatujem da je Srbija zemlja budala. Kako smo danas glasali to smo i zaslužili i tako će nam i biti.
..Pa da li smo mi u federaciji sa Kosovom, pa da je to neki poseban faktor, ili? To je 100000 glasača, toliko ima i Valjevski okrug, npr.Па зашто онда проглашавају победу без Космета
To je izjavio onaj vočić vojni !
On je njihov jastreb i ne verujem mu.
Kakav je to recnik sisoje![]()
Ja kad se pojavim ovde ti mirno da stojis.
Aj' sad nazad u osnovnu, mada moram da priznam da ti je za siptara srpski solidan.![]()

Mogu samo da konstatujem da je Srbija zemlja budala. Kako smo danas glasali to smo i zaslužili i tako će nam i biti.
znaci jekdino je siguran drugi krug, tadic vs nikolic ???
ma krađa ljudi, nije valjda da verujete u ovo
ma krađa ljudi, nije valjda da verujete u ovo