Forumske emocije-fikcija ili stvarnost

Boja glasa, gestikulacija, mimika, maska lica ... sve se to virtuelno doživljava približno kao u realu.

Evo da počnem od tebe.

Coviax - usta od uva do uva (ko Talični Tom), povremeno cepidlačiš (ko Zazijevalo), za sve te boli k. pa i za ribice (teški folirant).

Navar - usta na pola pet (ko Stanlio), glas tih kao da govori sam sebi, oči gledaju kroz sagovornika, osmjeh ko kiseli kupus...

Zlozi - kad govori plazi jezik, da se vidi da nema dlaka (ko Merkelova), oči streljaju ko mačevi, faca ko Marlonova na samrti u Kumu 1...

Borac za prava životinja: - lice vedro al ozbiljno (ko Agata Kristi il Tačerka ), faca produhovljena (ko Melina Merkuri), osmjeh ko Klintonka...

Ozi - slika i prilika Šopenhauera, osmjeh Ničeov, glas Lajbnicov, iluzije Platonove... promašen tip.

...

Možda nastavim ako bude zahtjeva. :lol:
Ne moraš-jasno je da si pametan(ko moj ponoćni kauboj:hahaha:)...
Kod Navara si prilično promašio...Veoma poslovan čovek i često vredan...Njegova raspoloženja su veoma pravolinijska i stabilna...Psihički sasvim
zdrava osoba-ovde večina pomalo neurotični...Ovo im dođe umesto transfera psihoanalize...Uostalom,emotivnost na forumu pokazuje nestabilnost ličnosti ili
čak konflikt ega s super egom (ne daj bože idom...):lol:

a znas kolko me potresa kliktanje :rotf:

znas no se pravis sva vazna... :roll: moje misljenje je ovde liseno egzibicionizma iako ti tako u prvi mah izgleda ... podtekst je da pokazes svoj egzorcizam strasti koji ako posedujes moze da da privid koliko si u sustini slobodna a ne okovana sobom i svojim zivotnim pravilima.

a to bi bio i odgovor onoj zgodnoj dami sa kojom pisem pp na temu slobode :))
Mora da ti se gadno zamjerila (u pogledu davanja). Ni u realu nema veće emotivnosti od ove. :lol:

Kad jos bolje razmislis stice se utisak sasvim stvarnih emocija gde su pocetne emocije netrpeljivost prema drugacijem, zavist i ljubomora iz ovih pocetnih emocija radjaju se nove bes i mrznja. E, sad tek ide najdraza stvar forumasa, podrazumevajuci oba pola, simpatije, mirenje i "ljubav" u vidu sexa. Jes da traje dva meseca, ali je ta zamena za stvarna osecanja sasvim dovoljna da opravda visemesecnu igru ocajnika. Sto, kad jos bolje razmislis, temu sa pitanjem "fikcija ili stvarnost ?" postavlja u podforum psihologija posmatranog iz ugla psihologa, a ne koletiva ili mase.
Pogodio si ko... Nije ti ovo Face book. Ovdje su emocije nevine! Iako su mnogi senilni. :lol:

Pogodio si ko... Nije ti ovo Face book. Ovdje su emocije nevine! Iako su mnogi senilni. :lol:

Pa valja se popričuvati tih zgužvanih posrnuća bez kraja...Treba negovati u bašti svog ega lepe cvećke ,po kojeg cuku,mačka i naravno po
koju komšinicu,a ne kojekakve strvine dovlačiti i praviti brda od šuta i smeća...
Isto važi i za forumski ego-bolji su lepi dijalozi , čak i s varničenjima od žučljivih rasprava ko je kome veće mudo...
Japanska ljubaznost i prefinjenost bar 10 %...:lol:

Boja glasa, gestikulacija, mimika, maska lica ... sve se to virtuelno doživljava približno kao u realu.

Evo da počnem od tebe.

Coviax - usta od uva do uva (ko Talični Tom), povremeno cepidlačiš (ko Zazijevalo), za sve te boli k. pa i za ribice (teški folirant).

Navar - usta na pola pet (ko Stanlio), glas tih kao da govori sam sebi, oči gledaju kroz sagovornika, osmjeh ko kiseli kupus...

Zlozi - kad govori plazi jezik, da se vidi da nema dlaka (ko Merkelova), oči streljaju ko mačevi, faca ko Marlonova na samrti u Kumu 1...

Borac za prava životinja: - lice vedro al ozbiljno (ko Agata Kristi il Tačerka ), faca produhovljena (ko Melina Merkuri), osmjeh ko Klintonka...

Ozi - slika i prilika Šopenhauera, osmjeh Ničeov, glas Lajbnicov, iluzije Platonove... promašen tip.

Marlon - oči sjaju ko u Olija, usta puna one rabote, ebe sve što nepa p... :hahaha:

...

Hmm ... Iako neke sa spiska poznajem, neću komentarisati. :lol:
Ali, komentarisaću jednu osobu - Borca za prava zivotinja (sigurna sam da se neće ljutiti i prijaviti moj post klikom na trougao, a ostali nek prijavljuju ako im nešto od tvojih navedenih analiza zasmeta):
Prvo i osnovno - osmeh ne kao Klintonka, već kao KlinGonka (http://sr.wikipedia.org/sr/Klingonci).
Za ostalo mogu samo fotku da dam, a što se tiče boje glasa - ja uopšte ne govorim. :sad2:

Evo da počnem od tebe.

Marlon - oči sjaju ko u Olija, usta puna one rabote, ebe sve što nepa p... :hahaha:

...

:zcepanje: :rotf:
a jel mozes da zamislis zLozi kao veselu i nasmejanu osobu? :lol:

p.s. i faca ko u jagnjeta. sa jagnjecim pogledom. :lol:

Poslednja izmena:
problem je sto sve potice od licnih dozivljaja nas samih. drugi problem je sto su svi pomalo molederi pa zele da veruju. prvo dolazi do uzdrmavanja ega, usled licnog dozivljaja sebe, a onda taj ego mora da se oporavi i dobije potvrdu napadom na sagovornika, pri cemu se zeli da veruje da je druga strana dovedena u zeljeno, nimalo prijatno stanje. ali, to se ne zna. mogu se samo praviti pretpostavke. mozda se druga strana samo dobro zaebava i nista vise, a kada se smori ode. :lol:

nevezano za vl emocije, sad me ovo podseti na pricu nekog budiste bas na ovom 4umu o izdvajanju od sopstvene emocije i njenom posmatranju. izgleda da se to ponekada desava nehoticno pod odredjenim okolnostima i u odredjenim situacijama.

p.s. ostajem pri iskazu da su vl emocije fikcija. :lol: jer ako nema rl kontakta, nema nicega.

p.s.2 nema nicega osim dobrih i losih tripova. :lol:

Poslednja izmena:

Evo da počnem od tebe.

...

Ovaj čova je genij(t)alac :hahaha:

problem je sto sve potice od licnih dozivljaja nas samih. drugi problem je sto su svi pomalo molederi pa zele da veruju. prvo dolazi do uzdrmavanja ega, usled licnog dozivljaja sebe, a onda taj ego mora da se oporavi i dobije potvrdu napadom na sagovornika, pri cemu se zeli da veruje da je druga strana dovedena u zeljeno, nimalo prijatno stanje. ali, to se ne zna. mogu se samo praviti pretpostavke. mozda se druga strana samo dobro zaebava i nista vise, a kada se smori ode. :lol:

Zlozi zna znanje ;)

Mozda, samo se treba umeti doziveti. Btw sarkazam je emocija:) & neutralna prica o egu je teska ugrozenost:lol:

nevezano za vl emocije, sad me ovo podseti na pricu nekog budiste bas na ovom 4umu o izdvajanju od sopstvene emocije i njenom posmatranju. izgleda da se to ponekada desava nehoticno pod odredjenim okolnostima i u odredjenim situacijama.
Realno svaka takva prica na forumu je supljak, prosvetlenje na tom metafizickom nivou zahteva sasvim druge uslove:)

p.s. ostajem pri iskazu da su vl emocije fikcija. :lol: jer ako nema rl kontakta, nema nicega.

Kao sto su dosada, sarkazam ili bilo koje drugo stanje ega fikcija. Malo morgen :)

p.s.2 nema nicega osim dobrih i losih tripova. :lol:

Definisi "trip":)

Mozda, samo se treba umeti doziveti. Btw sarkazam je emocija:) & neutralna prica o egu je teska ugrozenost:lol:

Realno svaka takva prica na forumu je supljak, prosvetlenje na tom metafizickom nivou zahteva sasvim druge uslove:)

Kao sto su dosada, sarkazam ili bilo koje drugo stanje ega fikcija. Malo morgen :)

Definisi "trip":)

evo ga smor, otisla sam. :zcepanje:

Back