Tinejdzeri i masturbacija

Koliko puta masturbirate sedmicno?

Gde to obicno radite?

U kom polozaju?

O cemu tom prilikom razmisljate?

Da li vas je iko zatekao prilikom masturbacije?

Mozda ima tema al bas me briga, lakse modovima da spoje nego ja da trazim

Nadlaktim se na otvoren prozor više puta dnevno i zauzmem raskoračni stav
Medjutim, od kako sam došao do naučnog saznanja da se od toga suši kičma i dobijaju ravni tabani prestao sam iz momenta.
Čak sam i zaboravio šta je to tačno i čemu uopšte služi.

Istorijski gledano, primitivne i zlonamerne kao i maloumne osobe poput engleskih Viktorijanaca radile su na uništavanju muškog osećaja. To neki nazivaju i religijskim činom na štetu žrtve koja je maloletna i fizički preslaba da bi pružia otpor. Kod njih važe dvostruki standardi izmedju muške i ženske masturbacije.

Svet u kome živimo je bolestan

Koliko puta masturbirate sedmicno?

Gde to obicno radite?

U kom polozaju?

O cemu tom prilikom razmisljate?

Da li vas je iko zatekao prilikom masturbacije?

Mozda ima tema al bas me briga, lakse modovima da spoje nego ja da trazim
U zadnje vrijeme me takoreci "smorilo". Kao da sam prevazisao to. Ali inace 5-6 puta nedeljno.
U sobi ili wc-u (gdje bih drugo?)
O gole zemske
Nikad, ali bilo je blizu par puta

inače, youjizz, tubegalore.
enough for my needz :mrgreen:

inače, razmišljao sam o distribuiranju mojih spermića širom sveta.
Mislim, ima ih na milijarde.
držim već par tegli u pripravnosti ako se neka bičarka javi za oplodnju.
A i ljudima koji me smaraju povremeno stavljam u hranu ili vodu-

Pre sam tukao i po 7-8 puta dnevno,ali od skoro me pocela boleti prostata kad preteram zato zajebi ta sranja. Nekad ne mogu ni da soram. Jednom dnevno je dovoljno.
Pa u sobi,kupatilo mi nije zanimljivo za fantaziranje,a bome nema ni pristup internetu. Od skoro sam primetio da me obican seks uopste ne pali,svaki dan sve vece perverzije i bolesti moram da gledam i da zamisljam da bi se napalio. :( What is happening to me?

Pre sam tukao i po 7-8 puta dnevno,ali od skoro me pocela boleti prostata kad preteram zato zajebi ta sranja. Nekad ne mogu ni da soram. Jednom dnevno je dovoljno.
Pa u sobi,kupatilo mi nije zanimljivo za fantaziranje,a bome nema ni pristup internetu. Od skoro sam primetio da me obican seks uopste ne pali,svaki dan sve vece perverzije i bolesti moram da gledam i da zamisljam da bi se napalio. :( What is happening to me?

jednom recju-evolucija

Ako mislis na sado-mazo idiotluke, prolazno je to, trust me.

Ujutru kad se probudim olemam obavezno.Jos ako imam da ucim ihiii Izbacim svu frustraciju tu.uvece tucem uz filmice,uglavnom u sedecem polozaju.Dirrekt i funny: Tako je bre braco,mora malo kreacije u ovom crno belom svetu.!!!Mi cemo da ga skroz obelimo!!!! xaxa

Masturbacija?
deaca269a5ffd5d1ec72ef5316fd297a.gif

Vreme je da nadjes neku bicarku koju ces kahrati kad god ti se pridrka...evo, biraj koju ces forumasicu, ja castim... z:shock:

@Mrki

Tu foru si taaaako ukrao da je to strasno...razocaran sam, sine...

Back