Meni je ovo malo cudno

Šta ko da potvrđuje, želi da se ugajbi, nadam se bar da te voli, da nije samo strast-znaš ono-hvališ se kako si full hebač, pa reko da joj nisi kitom zamaglio vidike...

Ja se ne nadam da ce me nekad voleti, zene ne vole. Zene te vole dok iams novaca. Ja tebja ljublju do poslednju rublju, tako kazu rusi. Ili te voli ako je dobro torbas, ali sex je zeni dovoljan dok se pica ne zasiti, onda te maltretira jer nemas novaca, pa nakon toga se opet torba jer pica zazeli i tako u krug.

Ne znam bas, pas ne laje sela radi.... Kad mene neko ne zanima u tom pogledu tako mi je svejedno da li ce ikad biti voljen ili ne.

pa kad ti mozes da kazes kako zelim da te neko sronda onda i ja mogu da kazem da ti zelim naprotiv da budes srecan
nisam ni razmisljala o tvojoj sreci dok nisi pomenuo svoju potencijalnu nesrecu, kad tako pogledamo iako si nepoznat nick i avatar zelim ti srecu a ne nesrecu

pa kad ti mozes da kazes kako zelim da te neko sronda onda i ja mogu da kazem da ti zelim naprotiv da budes srecan
nisam ni razmisljala o tvojoj sreci dok nisi pomenuo svoju potencijalnu nesrecu, kad tako pogledamo iako si nepoznat nick i avatar zelim ti srecu a ne nesrecu

Ok, dobro si slozila ovu demagogiju, ali ne pusim ti ja te fore. Ljudi se vesele tudjoj nesreci a sreci nikad.

Ja se ne nadam da ce me nekad voleti, zene ne vole. Zene te vole dok iams novaca. Ja tebja ljublju do poslednju rublju, tako kazu rusi. Ili te voli ako je dobro torbas, ali sex je zeni dovoljan dok se pica ne zasiti, onda te maltretira jer nemas novaca, pa nakon toga se opet torba jer pica zazeli i tako u krug.
Što mi lepo nisi rekao da se droKKiraš i da nemaš blage veze sa poimanjem života? M? Pišem, pišem ovde komentare, a onda se on profula...BEzveze ti je to rezimiranje, upadaš takvim stavom u mali čopor lajavaca...Pih...Aj ti lepo razmisli malo opet, pa biće bolje...

Recimo jel se desilo nekom od vas da cura sa kojom ste poceli, ostavi pidzamu nakon 10 dana veze kod vas, pa onda lak za nokte, pa lancic, pa narukvicu i tako te zenske stvari?

Dakle o cemu se tu radi, ae za pidzamu mi je jasno, ali ovo ostalo ostaviti na vidnom mestu mi je cudno. Da li je to ustvari provera da jos neka ne dolazi? Jer ako vi maknete te njene stvari i ne vratite ih na mesto di je ona ostavila ona ce poceti sumnjati. Jesam u pravu?
Obelezava teritoriju, sasvim si u pravu z:).

Na moje oči mi muvaš ženu.. Ovakvoj se drskosti od tebe nisam nadao :evil:

Čemu služe prijatelji osim da ti zabiju nož u leđa kad se najmanje nadaš?
flirt4.gif

Back