Papucari

Ili koje vole male? :lol:

Ti to hoces da kazes da devojke sa niskim nivoooom IQ-a vole male? :evil: Kako te bre nije sramota? :evil:

:mrgreen:

jok bre, nego sto pametnija devojka to vise cuti, dosadnija je, ove glupe sibaju 100/h i zanimljive su...uvek su mi niskobudzetni ljudi delovali smesniji... :mrgreen:

pa to mu na kraju dodje na isto, nijedna pametna ne bi da se hefta sa "ponosnim" vlasnikom 10 cm u pokusaju :(

Eh da je 10cm... :rida:

Nemam nista protiv papucara, da budem iskren nekad i meni dodje trenutak kada bih mogao na pola sata da budem papucar...za mene su papucari oni likovi koji ce zbog devojke da batale drustvo koje znaju od vrtica, koji ce stalno pratiti devojku i kupovati joj sta zeli itd...ujedno su i budale...

Mada, ujedno, glupo mi je i ono kad govore lose o nekom papucaru koji je zapostavio drustvo zbog devojke i kazu "Sa devojkom ce kad tad raskinuti, a mi smo drugovi zauvek" to je po meni totalno imbecilna izjava, prvo sto su muskarci takvi da ce sve uraditi za malo pi.cke(svi), drugo sto ne verujem u pravo drugarstvo, trece sto i sa tom devojkom mozes ostati prijatelj, dok se sa drugovima isto mozes jednom posvadjati i zavrsiti prijateljstvo...

Smaram...
nemoj vise,zaljubicu se... :aha:

Kakvo tvoje iskustvo :(

a za edit: :mrgreen:

Jadno i malo...k'o kuvac :(

Pa valjda obrnuto? Pametne devojke su za razgovor, a ove glupe.. :lol:

Malo sam se zayebav'o... :(

Ali iskreno ne volim ni previse inteligentne (tj. one koje su umisljene da su inteligentne) i previse glupe...glupe su kul zato sto ih je lako navatati, prosecno intevigentne su dobre u svemu, ove trece ne vrede ni kuvcu...mada sam uvideo kod mene da te sto misle da su bas intevigentne uvek se smuvaju sa onim najvecim seljacima, wanna be mafijasima... :lol:

Poslednja izmena:
Je l' neko od vas stvarno vodio devojku u soping? :lol:

Ja ni sam ne idem da sopingujem, nije mi padalo na pamet da probam devojku da vodim...seljak sam bas :lol:

A imam druga koji nema gde nije vodio devojku, 'ladno su isli peske na neku planinu, devojka crkla, nije imala snage ni da se seha... :lol:

Al' samo na par sekundi da pokazem kako sam i ja covek :rumenko:

It's Alive!

funny-pictures-evil-genius-cat-is-excited-about-his-creation.jpg

Back