I ja imam pucanje kozice na penisu pocne jedne strane i napravi ceo krug... urolog mi je rekao da mi se stvaraju prstenovi pa sam radio obrezivanje ali je pocelo i posle toga da se javlja i tad mi je rekao da mi je takav organizam... ali sigurno mora da postoji neki lek ili mast pa vas molim za pomoc posto nije prijatno nikako... hvala unapred
.....................................................................................................................................................................................................................................................................
Promeni način ishrane. Što više borovnice, aronije, cvekle, belog luka. Izbaci alkohol, duvan, ŠEĆER i ADITIVE.
Ne pomišljaj na peciva, salame, viršle, paštete i mesne narezke. NE UNOSI NIKAKVU HEMIJU U ORGANIZAM BAREM ZA IZVESNO VREME.
Ako ti je urolog rekao da ti je takav organizam, znači da nemaš neko klasično oboljenje, već oslabljen imunitet.
Možda bi Ganoderma lucidum (prirodna - šumska) i Epilobium angustifolium bili najbrže i najefikasnije rešenje, jer su najjači imunomodulatori koji se mogu kod nas nabaviti.