Pucanje kožice na glaviću penisa

• Začetnik teme Začetnik teme calle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja imam pucanje kozice na penisu pocne jedne strane i napravi ceo krug... urolog mi je rekao da mi se stvaraju prstenovi pa sam radio obrezivanje ali je pocelo i posle toga da se javlja i tad mi je rekao da mi je takav organizam... ali sigurno mora da postoji neki lek ili mast pa vas molim za pomoc posto nije prijatno nikako... hvala unapred :)

ako do sad nisi imao nikakvih problema, moguce je da imas infekciju koja mora da se leci. nemoj da se stidis da odes kod lekara i da kazes sta te muci

Guraj dalje neka puca

:zroll::zroll::zroll::zroll:

Mislim, samo pogledajte ova dva saveta. Kada ovako stoje jedan pored drugog jos je veca katastrofa (ovog drugog).

Da se covek najezi kada cita odredjene teme :zima::zima::zima::zima2::zima2:

Ne razumem zasto neki ljudi pisu komentare i na taj nacin uticu na neciji sudbinu ako im je motiv - eto tek da napise nesto, tek da kaze nesto u smislu - "Ma kilo belog luka i radza i rokaj dalje, bolesti ne postoje, to samo za svilene ljude" . z:(( Or something like that....

zaboravljas na zivotni eliksir,cuveni "RUSKI CAJ" radovan je prevazisao ove sto savetuju beli luk i radzu,haha
...............................................................................................................................................................................................................................
Rekoh ti sinak da će ovo da ti pređe u paranoju. Idi bre kod lekara čoveče.

Da li je moguće da smo stvarno najgluplja nacija u Evropi ljudi moji.

I ja imam pucanje kozice na penisu pocne jedne strane i napravi ceo krug... urolog mi je rekao da mi se stvaraju prstenovi pa sam radio obrezivanje ali je pocelo i posle toga da se javlja i tad mi je rekao da mi je takav organizam... ali sigurno mora da postoji neki lek ili mast pa vas molim za pomoc posto nije prijatno nikako... hvala unapred
.....................................................................................................................................................................................................................................................................

Promeni način ishrane. Što više borovnice, aronije, cvekle, belog luka. Izbaci alkohol, duvan, ŠEĆER i ADITIVE.
Ne pomišljaj na peciva, salame, viršle, paštete i mesne narezke. NE UNOSI NIKAKVU HEMIJU U ORGANIZAM BAREM ZA IZVESNO VREME.

Ako ti je urolog rekao da ti je takav organizam, znači da nemaš neko klasično oboljenje, već oslabljen imunitet.
Možda bi Ganoderma lucidum (prirodna - šumska) i Epilobium angustifolium bili najbrže i najefikasnije rešenje, jer su najjači imunomodulatori koji se mogu kod nas nabaviti.

prestani da prodajes tvoje cajeve ljudima i da im izvlacis pare iz dzepa!!ko god se pozali sa nekom bolesti na ovom forumu ti trcis i nudis ruski caj..jel sam ti rekao da krsis krivicni zakon o nadrilekarstvu i nadriapotekarstvu???nemas licencu za ovo sto radis,nemas potrebnu diplomu za ovo sto radis,kako smes da savetujes bilo koga kad si neuk stariji gospodin??

Imao sam grublji seks sa devojkom posle koga mi se kozica ispod glavica sa leve strane povredila i zacrvenela...vremenom je taj deo postao kao hrapav i otok je spao.Mazao sam Pantenol,ali nije pomoglo.Vec 4 meseca ne nestaje,izgleda kao tanak poluprsten ispred glavica koji je hrapav a nekad zna da bude i vidljiviji,belicaste boje.

Deki, žao mi je zbog toga, veruj mi. Nisam uopšte neko ko odobrava ovakav vid konverzacije, ali brate ti prosipaš ovde toliko gluposti, da je prosto neverovatno.

Na kraju sam stvarno da ti ovaj forum služi kao NEKAKVA VENTIL - TERAPIJA. šta li. Nema teme, u kojoj se nisi zakačio sa nekim od učesnika. Ne mogu da se složim sa opservacijom tvog lekara, jer mislim da ovaj forum nikako ne bi smeo da služi u takve svrhe. Zato ti savetujem da promeniš lekara i terapiju naravno.

Raspitaj se za PROGRAM KONTROLE BESA, na zapadu je to normalan vid psihoterapije, možda se sprovodi i kod nas? Mislim da je ovo pravo rešenje za tebe.

Nemam razloga da te mrzim, veruj mi. Svi moji komentari upućeni tebi su u stvari isprovocirani tvojim nebuloznim iracionalnostima.

PS: Otkud znaš da mi ćale ima 60 godina?

Back