Pucanje kožice na glaviću penisa

• Začetnik teme Začetnik teme calle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imam problem treba mi pomoc evo vec godinu dana sve teze sam morao da natezen kozicu na penis i sve manje danas uopste vise i nemogu u cemu je problem znam da ima veze sa kozicom koja je vezana za glavic molio bih da mi odg sta da radim kod kojeg doktora da podjem oce li morati biti operacije i jeli problematicno i koliko traje lijecenje unaprijed hvala

imam problem treba mi pomoc evo vec godinu dana sve teze sam morao da natezen kozicu na penis i sve manje danas uopste vise i nemogu u cemu je problem znam da ima veze sa kozicom koja je vezana za glavic molio bih da mi odg sta da radim kod kojeg doktora da podjem oce li morati biti operacije i jeli problematicno i koliko traje lijecenje unaprijed hvala

urolog.....ambulantno se rešava i ideš kući odmah....

Draga doktorka :
decku je pre desetak dana pukla kozica na vrhu penisa! nakon 5 dana to je zacelilo, ali je onda nastao dr problem.... imali smo malo grublji sex i on je osetio, kako kaze da je nategao ligment na penisu. penis je otekao, nakon 2 dana izasao mu je cir koji je malo pre pukao. a, sad nema vise bolove jer mu je gnoj izasao ,al mu je jos uvek u korenu penisa tvrdo sa gornje strane, kao da je taj ligament otekao,kaze ne boli ga. dezinfikovali smo ranu povidonom, uzeo je palitrex od 500 mg na svakih 6 sati... ne mogu da ga nagovorim da ide kod urologa, a bojim se da se ne iskomplikuje. molim vas da li mozete da me posavetujete????
ZABRINUTA!!

u vezi pucanja kozice! imam isti problem koji traje vec 2-3 godine! pokusao sam svasta i nije pomoglo nista! mazao kreme koje mi je dermatolog prepisao, imao laser terapiju neko vreme, nije pomoglo! onda mi je doktor nekim ultra zvukom valjda sprzio sloj koze (pola kvadratnog santimetara,dubine pola milimetra-milimetar) posle zarastanja se nastavilo isto i na istim mestima! sad ponovo mazem neku najnoviju kremu od nekog profesora i cisto sumnjam u uspeh! strasno! ako neko zna odgovor slavicu ga!

ne bih da se obrezujem! a kozica puca zato sto je izgubila elasticnost pa kada se mnogo rastegne ona puca! meni je konkretno taj deo izgubio svojstvo od tecnog azota kojim mi je kozni skidao kondilome pre 3 godine! skinuo kondilome a napravio mi ovo sranje koje niko ne moze da resi! ne znam da li su i ostali imali tako nesto!

После неког времена слузокожа задебља, наравно, не превише и истина, мање је уживање у сексу, али у неким ситуацијама нема паметнијег решења, зар не?:)
Мислим, кад је кожица хронично расцепљена, кад пече при сваком мокрењу, кад чим зарасте она опет пукне...шта учинити?

Imam jedno mozda glupo pitanje u vezi svega ovoga.
Kozica mi se nije skroz odvojila od glavica, odnosno frenulum mi nije pukao i otezava mi navlacenje kozice. U erekciji mogu samo na pola da navucem, pa me zanima da li ce mi to smetati tokom seksa?
I kako da skroz odvojim kozicu a da ne idem doktoru?

Back