Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Колико се то често дешава?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa šta je tu loše što hoće da mu ostane pravoslavan![]()
A da li mogu da imam odnose dok ne posetim urologa?I da li partnerka moze da ima neke posledice zbog toga...?Наравно. То мора уролог да види.
Jel kozica puca tokom odnosa ili ne...
Zelim da pitam jel ce kozica da punke tokom odnosa....ili ne.???
Zelim da pitam jel ce kozica da pukne tokom odnosa????......
Imam jedno mozda glupo pitanje u vezi svega ovoga.
Kozica mi se nije skroz odvojila od glavica, odnosno frenulum mi nije pukao i otezava mi navlacenje kozice. U erekciji mogu samo na pola da navucem, pa me zanima da li ce mi to smetati tokom seksa?
I kako da skroz odvojim kozicu a da ne idem doktoru?
Imam problem! Nakon odnosa pukla mi je kozica na vrh organa i imao sam malo krvarenje.i danas sam opet imao odnos i kozica jos vise puca sta da radim da li treba da se obratim lekaru ?
imam 16 godina,pre nedelju dana je pocela da me boli kozica i ne mogu da je prevucem preko glavica tj. mogu ali me pece,a frenulum mi je izguljen,izgleda kao da ce da pukne i pored toga imam malo crvenilo i svrab.neki svet sta da radim?
imam 16 godina,pre nedelju dana je pocela da me boli kozica i ne mogu da je prevucem preko glavica tj. mogu ali me pece,a frenulum mi je izguljen,izgleda kao da ce da pukne i pored toga imam malo crvenilo i svrab.neki svet sta da radim?