Pucanje kožice na glaviću penisa

• Začetnik teme Začetnik teme calle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
poderao sam kozu na levoj strani glavica penisa.Rana je otprilike 1 cm kvadratni.Ne zarasta vec 6 meseci.nosio sam prezervativ prilikom odnosa,odrzavao higijenu.Da li je problem mesto na kojem je rana pa ne zarasta mislim vlazna sredina mokrenje itd.rana je mehanicka sa partnerkom odnosno suprugom sam 11 godina

Чим не зараста, треба да се уради брис те ране.
Савет је да одете код дерматолога или уролога и они ће знати како да поступе.
Нема логике да већ шест месеци не зараста, без обзира на средину, ако сте здрав човек (наравно, ово не подрразумева само полне болести, већ може бити и да Вам се населила нека бактерија на то и ''нагриза'' константно, што и не би било чудно с обзиром на то о којој се регији ради).

Imam jedno mozda glupo pitanje u vezi svega ovoga.
Kozica mi se nije skroz odvojila od glavica, odnosno frenulum mi nije pukao i otezava mi navlacenje kozice. U erekciji mogu samo na pola da navucem, pa me zanima da li ce mi to smetati tokom seksa?
I kako da skroz odvojim kozicu a da ne idem doktoru?

To je klasična fimoza.
Samo doktoru i "sitan" rez skalpelom.
Fik...i gotovo !

nisam hteo da otvaram novu temu pa se odlucih da postujem ovde
.Imam crvenilo u predelu koze ispod glansa, glans je ok. To traje vec 4 meseca i mislim da je glavni problem nazalost nehigijena . U pocetku je peckalo i svrbelo, medjutim otad vodim racuna, ali nije bilo nikakvog peckanja, svraba, bola; nekako sam zapostavio, tacnije nisam obracao paznju na to. Medjutim crvenilo nikako ne prolazi. To je blago crvenilo ali mi smeta sto nikako da prodje. Koristio sam pantenol i hloramfenikol i smirivali su to blago crvenilo, postajalo je jos blaze ali nakon tusiranja, na pr, upalilo bi se i postalo intezivnije iako ne bih nista osjecao.
Sta bi moglo biti u pitanju i preporuka za mast?
hvala

=

imam 16 godina,pre nedelju dana je pocela da me boli kozica i ne mogu da je prevucem preko glavica tj. mogu ali me pece,a frenulum mi je izguljen,izgleda kao da ce da pukne i pored toga imam malo crvenilo i svrab.neki svet sta da radim?

ako do sad nisi imao nikakvih problema, moguce je da imas infekciju koja mora da se leci. nemoj da se stidis da odes kod lekara i da kazes sta te muci

Back