calle
Početnik
- Poruka
- 8
Pukla mi je kozica na glavicu penisa ,nece da zaraste,iznova stalno puca i obnavlja se.Gde je problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WithdrawnWater:Ma ne, strucni jesmo, ali nismo vidoviti, 'ne javlja nam se', eh, sta da radis. Mozda da probas Lubisu Trgovcevica - on to odlicno radi na daljinu i preko rukopisa i preko telefona, moze da ti odma kaze sta ti je i da ti preporuci jos i savet i terapiju a i da ti kaze kolko ce dugo da traje lecenje i kad ces biti izlecen. Takodje moze i Vidovita Branka, Zivka, Kleopatra...gledanje u bob i bela magija? Sigurno ce znati, a i dace ti bolji savet. Sto da odes kod doktora da ti tro vidi i da te leci, bas bi to bilo debilno.
WithdrawnWater:Nije to, Gane, nego...'sve - sve, samo nemoj biti glup i bezobrazan!'
Glupost iz lenjosti me izludjuje, a bezobrazluk bez provokacije zaista ne tolerisem.
Ja imam slican problem. Ja doduse nisam imao nikakvo crvenilo, svrab, tackice niti bilo sta. Ostecenje je mehanickoPrilikom odnosa sa partnerkom, delimicno se pokidala ona tanka kozica sto spaja sam penis sa prepucijumom (valjda sam ubo naziv). Ona je malo pukla prilikom odnosa. Da li ima razloga za paniku? Samo me zanima hoce li pucati sad stalno ili jednom kad zaraste - to je to. Iako je ranica mala, bas je krvarilo. Ne bih voleo ponovo da mi se to desi. Da li je ovo "musko gubljenje nevinosti" poznata stvar ili se ne desava bas cesto?
Moram malo da se umesam..ovo je ipak za dermatologa,znam u cemu je problem,ali ne moze ovde terapija da se pise.Plus i ova tema je u domenu dermatologije,moze tamo da se premesti. Inace osoba koja je zapocela temu je imala lichen scleratrophicus...Вероватно је био ''грубљи'' сексуални однос?
Зарашће.
А у случају да не зарасте у неко догледно време (у наредних 5-6 дана) , иди код уролога.
Је л' то гљивица? Потсети ме.Moram malo da se umesam..ovo je ipak za dermatologa,znam u cemu je problem,ali ne moze ovde terapija da se pise.Plus i ova tema je u domenu dermatologije,moze tamo da se premesti. Inace osoba koja je zapocela temu je imala lichen scleratrophicus...
Nije gljivica,ajojЈе л' то гљивица? Потсети ме.
О чему се ту ради?
И зашто баш након полног односа?
Na zalost vecina lekara dermu nipodastava ili je ne zna(ovo sve nema veze sa tobom,tebi je najsvezija ginekologijaЈа се дерме баш слабо сећам.Зато и питам.