termin je da....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Dakle termin je da neki volu Tadica u ime te ljubavi oni jarko paze da se odrzi slika politike i presjednika.

takodje bi trebao biti termin da se u demokratiji ne ljubav smije iznijeti medju ljude

ne termin je da srpski politicari ljetuju u rvatskoj

-%201014%20-%20KRAJINA%20-%20IZBEGLICE%20-%20OLUJA%201995.jpg



pressjednik je rekao ssledece:

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da se u akciji hrvatske vojske "Oluja" radilo o organizovanom zločinu, smišljenom ubijanju ljudi i lišavanju osnovnog prava - prava na život.

"Ta činjenica ne može da bude zanemarena i zbog toga sam rekao da očekujem reakciju hrvatskih državnika povodom zločina koji se desio", rekao je Tadić u izjavi Radio-televiziji Srbije (RTS), ističući da "deset godina od vojne akcije 'Oluja' Hrvatska slavi, a srpski narod tuguje".

Navodeći da je u "Oluji" između 200.000 i 250.000 Srba proterano iz svojih domova, a da je između 2.000 i 2.500 ubijenih i nestalih Srba, Tadić je rekao da uopšte ne ulazi u opravdanost vojnih, legitimnih ciljeva, kako što to nije či-nio ni u Srebrenici.

"Govorim o žrtvama, govorim o ljudima koji su lišeni, na pravdi Boga, svog jedinog života", istakao je predsednik Srbije. On je poručio da neće prestati da govori o žrtvama kod drugih naroda, među Hrvatima i Bošnjacima, i kod svog, srpskog naroda, "jer je to pretpostavka novih vrednosti na ovom balkanskom prostoru i evropske budućnosti za sve generacije koje dolaze".



Zatim je reko i ovo:

"Činim to zbog dobrih odnosa Srbije i Hrvatske i očekujem pomirenje, rast naše ekonomske razmene, očekujem da ćemo biti stub bezbednosti čitavog regiona u kome jesmo", rekao je Tadić i dodao da su ti odnosi vitalno važni, ali da bi oni bili najbolji mogući, mi moramo da prihvatimo zlo koje smo učinili jedni drugima.

Predsednik Tadić je rekao da, kao što u Srbiji postoje političari koji ne žele da zlo priznaju, kada je učinje-no drugom, tako je očigledno da i u drugim okolnim državama postoje oni koji žele da rađe zatvore oči u trenutku kada treba da pokažu odgovornost i evropsku orijentaciju svojih država i naroda.

"Evropa je naša budućnost. Evropa prihvata zemlje koje osuđuju etničko čišćenje. Evropa prihvata zemlje koje osuđuju zločine, koji su izvršeni u njihovo nacionalno ime", rekao je Tadić.


I sad se ja pitam jeli taj covek planira izgradnju nove jugoslavije? ili zasto se ko pijan plota hvata rvata i muslimana!?

i jeli fer da grand dama srbije odlazi tamo i po jos mokroj krvi srpskog naroda gazi do mora!?




ti mores da zakljucas mene to ne cudi ALI ISTINA je da on ispira mozak svom narodu
 
ti mores da zakljucas mene to ne cudi ALI ISTINA je da on ispira mozak svom narodu
Tema o Tadicevom letovanju vec postoji http://forum.krstarica.com/threads/395217

Ne razumem kako borbi za istinu o Tadicu doprinosi insistiranje da pricate o deci od 9 i 12 godina?

Ukoliko se jos jednom otvori tema posebno, o letovanju necije maloletne dece, bilo cija da su u kojima se i ta deca komentarisu na ovaj ili onaj nacin sledice kazne
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top