Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U biblioteci nisam nasla nista sa spiska.
Bila mi smesna jedna gospodja od svojih sezdeset i nesto. Sa vrata je pocela da prica kako je grdno pogresila sto je uzela Marka Vidojkovica.... nisam videla koja je knjiga bila u pitanju... Toliko ga je ``ispljuvala`` da to nije normalno. Kaze ona da je mislila da je Vidojkovic ozbiljan pisac, a ono samo psovke i polni organi, da oprostite...

Do ruku mi je dopala Isabel Aljende ``O ljubavi i senci``. Da li je neko citao ovaj roman i kakvi su vam komentari?

Slično kao ta gospodja sam i ja prošla s Vidojkovićem. Uzela Pikavci na plaži, zgrozila se i odustala. Prosledila sinu, tada tinejdžeru, koji se oduševio i postao njegov veliki fan.

Avanture nevaljale devojcice sam procitala u veoma kriznom periodu moga zivota, tako da ne mogu da napisem ni da mi se svidja ni opozitno.
Sve u svemu, secam se radnje romana, sto bi trebalo nesto da znaci, ali sam je poklonila najboljoj prijateljici jer je ona frik za Spancima, Portugalcima, Juznoamerikancima...

1484.jpg

Ljubav malim slovima – Fransesk Miraljes, Evro Giunti 270 str. 9/10
http://www.najboljaknjiga.com/2047-Ljubav-malim-slovima.html

Jedna... ljubavna, duhovita, zabavna, maštovita... knjiga.
(Zbog ovog "ljubavna", knjiga očito nije za neke ovde :cool: )

Ja volim neznu, pravu, toplu, jaku ljubavnu pricu... ne nesto banalno i tek da se napise nesto na tu temu.
Mnogi pisci ne znaju da je oslikaju. Ali, srecom ima ih i koji znaju, a da to ne bude otuzno.

Hotel Borg – Nikola Leka, Laguna 190 str. 8/10
http://www.laguna.rs/n855_knjiga_hotel_borg_laguna.html

Knjiga nema puno likova i zato je svaki lik lepo i jasno definisan. Atmosfera knjige je dobra, mesto dešavanja egzotično. Rado sam je čitala sve vreme.
Jedino mi je kraj nekako... šta znam. Nekako stvari nisu okončane. Recimo da bih na kraju knjge umesto „KRAJ“, napisala „kraj“.

Ja volim neznu, pravu, toplu, jaku ljubavnu pricu... ne nesto banalno i tek da se napise nesto na tu temu.
Mnogi pisci ne znaju da je oslikaju. Ali, srecom ima ih i koji znaju, a da to ne bude otuzno.
Moj predlog: Suton iznad Edena, doudse tek sam pocela, posto imam (radije bih da nemam, visa sila) par slobodnih dana viska, mislim da cu je zavrsiti.
Saga o zivotu farmera njihovom pokusaju pripitomljavanja crvene australijske zemlje, u centru zbivanja prelepa ljubavna prica, odnosno sudbine zaljubljenih potomaka dve zavadjene porodice:) Pisan je u stilu "Ptice umiru pevajuci"....

Ako nisi citala Nevidljive niti, ako imas sestru jos, procitaj. Pretuzna jeste, ali govori o tome da se pomocu maste moze pobediti tuga i pronaci smisao zivota:)

Ti nisi citala, ne verujem:)
Procitala obe.
Setih se, ko voli Lorensa, Sinovi i ljubavnici je izuzetna, samo da niko ne pominje "Dugu", na nju sam alergicna vise nego na penicilin:roll:
Nisam, casti mi moje devojacke:)
Jos kao mladjaHna sam film gledala i pomislla da to sve nije za mene i tako je to palo u zaborav.
Dobo si me podetila na Sinove i ljubavnike, sacu je pazarim.

Nisam, casti mi moje devojacke:)
Jos kao mladjaHna sam film gledala i pomislla da to sve nije za mene i tako je to palo u zaborav.
Dobo si me podetila na Sinove i ljubavnike, sacu je pazarim.

:lol:
Ja sam knjigu citala, film nisam mogla da gledam, preivse je nasilja, secam se da sam neka mesta u knjizi preskakala, u pravu si..
Odmah kupi Sinove i ljubavnike, zaista se neces pokajati:)
P.S. Nema te nešto, nedostaješ:(

:lol:
Ja sam knjigu citala, film nisam mogla da gledam, preivse je nasilja, secam se da sam neka mesta u knjizi preskakala, u pravu si..
Odmah kupi Sinove i ljubavnike, zaista se neces pokajati:)
P.S. Nema te nešto, nedostaješ:(
Upravo kupih ( usput u konFletu sa Ledi Cheterli, nadoslo mi i da nju citam posle 1000 goodina).

Ja sam na nekom kao letovanju, nemam net, ali zato citam:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back